Hvala vam zene moje stvarno ste divna podrska! ❤❤❤
Fizicki sam okej nemam bolova trenutno,stavila me na bolovanje 2 tjedna da se odmorim pa idem taman na godisnji pa cu odmoriti i doci na sebe. Kontrola za tjedan dana i u nove pobjede,vise sam optimisticna jer sto kazete ako sam jednom mogu opet! Valjda je zelja toliko jaka da se radujem da me sto prije ovo prode da beta padne do kraja i ponovno. Trakice nove su vec stigle..Bajo onda me mozes staviti otprilike za 12.08. 😊
Dosta puta sam cula da je poslije biok. puno zena je odmah ostalo trudno i uspjesna trudnoća. Ima koja iskustva?
Imam. Vidi potpis 😂😂😂
Je ti izracunao termin❤❤❤
Nije dr, po aplikacijama je 10.03. pa to je vjerovatno to 🥰
18.3 po aplikaciji (dan pri kcerinog rođendana)😍
I ja sam 19.03. na Sv. Josipa 🥰
Hvala vam zene moje stvarno ste divna podrska! ❤❤❤
Fizicki sam okej nemam bolova trenutno,stavila me na bolovanje 2 tjedna da se odmorim pa idem taman na godisnji pa cu odmoriti i doci na sebe. Kontrola za tjedan dana i u nove pobjede,vise sam optimisticna jer sto kazete ako sam jednom mogu opet! Valjda je zelja toliko jaka da se radujem da me sto prije ovo prode da beta padne do kraja i ponovno. Trakice nove su vec stigle..Bajo onda me mozes staviti otprilike za 12.08. 😊
Dosta puta sam cula da je poslije biok. puno zena je odmah ostalo trudno i uspjesna trudnoća. Ima koja iskustva?
Imam. Vidi potpis 😂😂😂
Bas sad gledam,znaci odmah u akciju cim mi prode. 🥰
Uzet cu onda samo cb. Joj da mi je izdrzat do testing day bez testiranja 😂 ne spavam dobro vec danima, budim se stalno pa ne mogu zaspat, mozda je to simptom? I tek danas sise pocele bolit, temp jos u porastu… izludit ce me sve ovo 🙄 Bajo taj svrbez je onda super stvar 🤩🤩
Svi simptomi su ti slicni PMS tako da ti je to nezahvalno sve … naj sigurije ti je ipak test il vadit betu❤❤❤
A di se vadi beta? Jel to preko zavoda ili treba privatno ic? Trebam se javit svojoj doktorici ili ginekologu? Ne znam.o tome nista..
Uzet cu onda samo cb. Joj da mi je izdrzat do testing day bez testiranja 😂 ne spavam dobro vec danima, budim se stalno pa ne mogu zaspat, mozda je to simptom? I tek danas sise pocele bolit, temp jos u porastu… izludit ce me sve ovo 🙄 Bajo taj svrbez je onda super stvar 🤩🤩
Svi simptomi su ti slicni PMS tako da ti je to nezahvalno sve … naj sigurije ti je ipak test il vadit betu❤❤❤
A di se vadi beta? Jel to preko zavoda ili treba privatno ic? Trebam se javit svojoj doktorici ili ginekologu? Ne znam.o tome nista..
Ginekologu se javi.. :)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Cure imam pitanje...ovaj tjedan sam isla na folikulometriju svaki drugi dan i danas sam bila zadnju put ovaj ciklus. vodeci Folikul je narastao na skoro 21 mm, danas mi je 16 dc. Kaze gin. Da lijepo je narastao i da odnose imamo za vikend da bi tad trebala bit ovulacija. Ja sad naravim trakicu a ona blijeda. Kupila sam cak i cb digitalni i tu isto pokazalo da jos nema porasta LH. Sad sam zbunjena skroz. On kaze da je folikul spreman a porastu LH ni traga. Jeli to znaci da nece bit ovulacije??? Joj bas sam zbunjena i nervozna. Dođe mi da vise nista ne pratim🙄😂
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
https://ibb.co/yyx1s4J
Ako ovaj mesec ne uspe ne znam koji hoce. 😁😆
Nekako sam sad bas pozitivno raspolozena,sinoc smo hopsali,mislim da je na vreme, tj da nismo zakasnili. 🥰
Clio35 Meni je danas ovulacija npr,a tek juce je potamnela t linija,a na dan ovulacije mi je t linija najtamnija. Inace kazu da kad je t linija tamnija od kontrolne da ce ovulacija nastupiti od 12 do 36h , a kod mene nastupa bas brzo posle tamne linije,ali pravilo je da nema pravila. Nastavi piskiti,a doktor ti je rekao da je folikul spreman. Puno sreće ovaj mesec 🤞🤞🤞
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
https://ibb.co/yyx1s4J
Ako ovaj mesec ne uspe ne znam koji hoce. 😁😆
Nekako sam sad bas pozitivno raspolozena,sinoc smo hopsali,mislim da je na vreme, tj da nismo zakasnili. 🥰
Clio35Meni je danas ovulacija npr,a tek juce je potamnela t linija,a na dan ovulacije mi je t linija najtamnija. Inace kazu da kad je t linija tamnija od kontrolne da ce ovulacija nastupiti od 12 do 36h , a kod mene nastupa bas brzo posle tamne linije,ali pravilo je da nema pravila. Nastavi piskiti,a doktor ti je rekao da je folikul spreman. Puno sreće ovaj mesec 🤞🤞🤞
Ovo je pravi pik!! Sretno ovaj mjesec, da se primi 🤞🤞. Da znam to da od porasta ovulacija nastupa od 12-36.zato sam i radila danas trakice jer po tome bi mi trebala trakica vec bit dosta tamna, a ono nista 🙄. Vec duze pratim ciklus sa trakicama i prosli mi je bilo kao i tebi i pokrili smo i eto nije se primilo. Zato sam isla ovaj mjesev na folikulometriju da budemo sigurni. Eto sad tek nista vise neznam. Mi cemo pokrit kako je rekao gin.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sandricak, samo jako 😉 Držim fige 🧡
Hvalaaa 🤞🤞 😍❣
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020