Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    16. Srpanj 2020. 15:56

A daj sad ste me bas razveselile 😍😍😍❤️
    A nemam drugu sliku jer ja kao nisam vidila nista pa sta cu slikat pa onda sam slikala tako zajebancije radi :P 

Ajde probat cu napravit jos jednog za 2,3 dana pa vam slikam 😌

Moji simptomi : NEMAM SIMPTOMA, bas cudno nemam pms ne bole me leda ne probada me apsolutno nista ( inace sam vec sad u pms VIDNO) 😂
    Ama vidit cemo sta ce bit 🙈 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sara 🌸
    16. Srpanj 2020. 16:14

BruNa

Bajo,ja vas citam. Al moje neredovite menge ne dozvoljavaju mi da dam datum kad je iscekujem. Obecala sam si da necu ovaj mjesec radit trakice, medutim krenula sam, samo da je znam kad ocekuvati, sutra il danas bi trebao bit pik, ja na 33 danu ciklusa, ajde barem nije kao prosli mjesec na 50 😅
    Ovaj mjesec sam opustena, kak bude bit ce, eto mozda ce mi bit pik danas, a ja nq poslu 24 sata,tako da, pokrila sinoc i sutra cu,pa sto bude bit ce😃😂

Pozdrav svim curkama😍

Bruna, znaci, vraca se polako u normalu. Drzim fige za ovaj ciklus, a ako ne dođe do T, bar da sljedeca O bude jos prije. ☺️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sanjarka88
    16. Srpanj 2020. 16:15

Eri

Sanjarka88

E onda je to to 🤞
    Mene sreca nije na psihu, jos mi samo treba
    Pms mi traje po 10 dana i to zna biti kaos 😬

Da, jako udara na psihu, nesto su mi spomenuli da imam onaj neki PMDD, nesto gore od PMSa uglavnom
    Traje i meni nekad po 10 dana, bljak i onda jos nakon menge pred ovulacija totalna psihoza
    Imam ok ciklusa a imam stvarno uzasne cikluse kad sam pol mjeseca totalno van sebe, kaos.
    Ali dobro znam o cem se radi pa lakse guram kroz to uz pomoc doktora.
    Piskim danas opet pa poslikam, nije jos pik ali vidim da tamni sve vise =D
    Ovaj tjedan smo u akciji ahahaha

Ok
    Moram guglat taj PMDD,mozda ga i ja imam kad toliko puno ludujem i misecu 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Eri
    16. Srpanj 2020. 16:30

Sanjarka88

Ok
    Moram guglat taj PMDD,mozda ga i ja imam kad toliko puno ludujem i misecu 😅

Hahaha a ko zna, makar dosta je rijetko i cesce se pojavi kod zena koje vec imaju neke depresije i anksioznosti, pa ti hormoni utjecu na nas, pogorsava nam vec postojece probleme 

16. Srpanj 2020. 16:57

Evo i da se ja malo javim napokon. 
    Lucky da upozorim samo ako imas slucajno ciste ili policisticne janjnike te su ti trakice dosta osjetljive. I pik moras stvarno dobro skuziti a on ce ti biti kad ti testna bude tamnija od kontrolne. Stavit cu ti sliku ja od svojeg pika. I stvarno od pika na 15 dan sam dobila M. Tako da valjaju. I testici mi nisu davali lazne sjene. 
    Ja jos uvijek imam kamencic ipak. Mislim da sam poslje operacije (a ocito jos pod narkozom pricala sama sa sobom pa sam zabrijala da je kamencic uzvaden 🤣🤣🤣🤭🤭) No dobro. Imam taj stent bubrezni stavljen. Zakacen je tamo kod bubrega negdje i dolje za mjehur. 2.9 ga vadim van. Al kamencic se uglavio i ne mrda nikud🙈 Do vadenja stenta nema akcije (iako ja bi al M nesto ne bi, kaze nemre dok imam to) MPO odgodena do 10 mjeseca. Doma sam. Na bolovanju. Ali izolirala sam se malo od trudnoce, pracenja, trakica i svega ostalog. Procitam ja sta vi pisete. Drzim fige cekalicama da ugledaju plusice. Trudnicama cestitam i nek im bude skolska ❤

• MJ317
    16. Srpanj 2020. 16:58

maša25

A daj sad ste me bas razveselile 😍😍😍❤️
    A nemam drugu sliku jer ja kao nisam vidila nista pa sta cu slikat pa onda sam slikala tako zajebancije radi :P

Ajde probat cu napravit jos jednog za 2,3 dana pa vam slikam 😌

Moji simptomi : NEMAM SIMPTOMA, bas cudno nemam pms ne bole me leda ne probada me apsolutno nista ( inace sam vec sad u pms VIDNO) 😂
    Ama vidit cemo sta ce bit 🙈

Tako i u mene. Nema simptoma nit T nit M 🤔 inace sise vec dan dva iza O krenu bujat, ovaj misec me nisu ni zabolile 😳 jedino evo svi zubi me bole vec 3 dana. Ako je to simptom icega 🤣🤣

Fancy
    16. Srpanj 2020. 17:16

maša25

Fancy daj me nemoj zezat 😍😍😍 sta stvarnoo???

Stvarno 🥳 imas li osusen test, ako je bila crtica, vidjet ce se i na osusenom testu jos bolje 🤔

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    16. Srpanj 2020. 17:16

Lucky🍀

Martina citala sam bas upute koje sam dobila, lh su 25mlU/ml jacine, a ovi za T su 10mIU/ml. Nadam se da ce mi donijeti srecu 🤞🏻 malo cu se poigrati s njima pa cu vidjet. Hvala na savjetu 😘
    Nadam se da ce se tvoj kamencic rijesiti sto prije i da ce ti ovaj odmor dobro doci, pa kad krenes u nove pobjede da se uhvati mrvica sto prije 🍀🍀🍀🍀

I ja se mislim da ih naručim, al vidi li mi muž još jednu obavijest s Amazona a da je u vezi začeća, letin iz kuće 😂😂😂😂 Al bas me mami, iako su mi one a Alija odlučne. 
    Počela sam radit jednu dnevno od zadnjeg dana M, nekako se nadam da će O požurit ovaj ciklus. 🤦🏻‍♀️

Martina, drži se, nadam se da će kamenčić izać i da se dobro oporavljaš 🧡🧡🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• MJ317
    16. Srpanj 2020. 17:44

Gdje mogu kupiti one osjetljivije testove za T? Oni sto umjesto 25 imaju osjetljivost 10..

Sandricak1
    16. Srpanj 2020. 17:47

https://ibb.co/TY3yFm2
    Jel bi rekle da je ovo pik ? 🤔
    Cudno mi jer se juce nije puno videla T linija i danas odjedjom bas tamna. Ali ipak mislim da ce pik tek sutra😶

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.