Pozdrav curke….vidim svaka svoju muku muci😒…imam ja jedno pitanje!?da li je neka od vas nakon keksa primjetila krvarenje??meni je juce bilo cjeli dan bas nakon keksa….vise kao smedarenje,,🤔🤔🤔🤔
Jel mozda ovulacija sad?
Pa tek bi trebala bit za 2/3 dana…nemam bas sad vremena puno da pratim nikako….al tu je to..
Mislila sam da nije ovulacijsko krvarenje
Mislim da i to postoji, doduse nisam nikad dozivjela
Ako potraje hajde kod gin
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
https://ibb.co/LPtTfP1
Evo je prva,otvaram tjedan pracenja 😂
Mmarie i ja cu veceras jednu pisniti da lagano krenemo 😃 Mislim da ne mora biti druga crtica jaca od kontrolne, ok je i kad je ista kao kontrolna, to ovisi i koja je jacina lh trakica i jos nekih faktora. U svakom slucaju kad su iste dvije to je vec vrijeme za akciju ali je dobro i raditi jos poslije da vidis da li ce jos potamniti.
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
https://ibb.co/LPtTfP1
Evo je prva,otvaram tjedan pracenja 😂
Mmarie i ja cu veceras jednu pisniti da lagano krenemo😃Mislim da ne mora biti druga crtica jaca od kontrolne, ok je i kad je ista kao kontrolna, to ovisi i koja je jacina lh trakica i jos nekih faktora. U svakom slucaju kad su iste dvije to je vec vrijeme za akciju ali je dobro i raditi jos poslije da vidis da li ce jos potamniti.
Onda okej,jos je blijeda ali za svaki slucaj cu raditi i sutra 😁 obavezno posalji slikicu da vidimo! 😘
Ja sam išla u gin danas, ne zbog ciklusa, nego jer imam neku bol u grudima, posebno lijevoj dojci. Nije jaka, al je tu i zivcira me. A i nisan bila sigurna jesan li napipala sta il il ne, bila je neka mala kuglica, koju ona nije nasla. Ovdje ginekolozi pregledavaju grudi isto, preventivno. Po njoj nije nista, al poslala me na ultrazvuk il manografiju, ne znam koja je praksa ovdje.
Onda sam je samo na brzaka pitala za ciklus, kako mi je na 24. dan bila O, ka nije joj bilo drago, al rekla mi je, jednon ste zatrudnili ne virujen da ce bit problrma. Nije me utjesilo, al nije ni da moze puno ucinit.
Kad san dosla kuci, napravila san jos jednu trakicu, ove trakice me malo zivciraju: https://ibb.co/ynpwCdz
🙈
.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja sam išla u gin danas, ne zbog ciklusa, nego jer imam neku bol u grudima, posebno lijevoj dojci. Nije jaka, al je tu i zivcira me. A i nisan bila sigurna jesan li napipala sta il il ne, bila je neka mala kuglica, koju ona nije nasla.Ovdje ginekolozi pregledavaju grudi isto, preventivno. Po njoj nije nista, al poslala me na ultrazvuk il manografiju, ne znam koja je praksa ovdje.
Onda sam je samo na brzaka pitala za ciklus, kako mi je na 24. dan bila O, ka nije joj bilo drago, al rekla mi je, jednon ste zatrudnili ne virujen da ce bit problrma. Nije me utjesilo, al nije ni da moze puno ucinit.
Kad san dosla kuci, napravila san jos jednu trakicu, ove trakice me malo zivciraju:https://ibb.co/ynpwCdz
🙈
.
mamografiju*
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja sam išla u gin danas, ne zbog ciklusa, nego jer imam neku bol u grudima, posebno lijevoj dojci. Nije jaka, al je tu i zivcira me. A i nisan bila sigurna jesan li napipala sta il il ne, bila je neka mala kuglica, koju ona nije nasla.Ovdje ginekolozi pregledavaju grudi isto, preventivno. Po njoj nije nista, al poslala me na ultrazvuk il manografiju, ne znam koja je praksa ovdje.
Kad san dosla kuci, napravila san jos jednu trakicu, ove trakice me malo zivciraju:https://ibb.co/ynpwCdz
🙈
.
mamografiju*
E i meni je tako, vecinom kad odem kod gin ona mi i grudi pregleda, moje su pune cisti, vec sam imala 2 punkcije na istoj dojci, posto si 28 ne vjerujem da ce ti raditi mamografiju jer si premlada jos, barem su meni tako rekli a starija sam od tebe :) ne boj se mozd je samo neka cista ili nesto
Iz vlastitog iskustva govorim
Hejjjj ja sam nova tu e sad mjesecnica mi je kasnila dva dana i nakon toga se pojavio crveni isjecadam al drugi dan je bilo to jace i bolnoje bas dosta krvarenja i trajalo je tri dana
Hejjjj ja sam nova tu e sad mjesecnica mi je kasnila dva dana i nakon toga se pojavio crveni isjecadam al drugi dan je bilo to jace i bolnoje bas dosta krvarenja i trajalo je tri dana
Pa to ti je menstruacija. 🤔
👩33g
👨42g
👦4g
Curke evo mog apdejta s pregleda.. još smo na čekanju 🙈🙈 Doktorica je vidjela onako malu malu mrvu od 3.5mm.. još nema otkucaja iako ona kaže za tu veličinu to je i normalno. Kontrola opet za tjedan dana. Rekla je da će pustiti da vidimo hoće li se pokazati, ali da je sve moguće.. dakle još malo neizvjesnosti..🤯 Iskreno, išla sam k njoj sa stavom vj nije dobro pa nek me iznenadi ako je pozitivno, a ne da se opet brutalno razočaram kao u prošloj T. Tako da sve u svemu nekako sam izašla van bolje volje nego zadnji put.. kaže da gestacijska izgleda dobro.. žumančana isto.. pa možda se mala zvjerka i pokaže idući put..🙏🙏 Samo treba nekako preživjeti dotad.. ahh.. što bude bit će..
Malela javi se što prije!!🤞🤞
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Curke evo mog apdejta s pregleda.. još smo na čekanju 🙈🙈 Doktorica je vidjela onako malu malu mrvu od 3.5mm.. još nema otkucaja iako ona kaže za tu veličinu to je i normalno. Kontrola opet za tjedan dana. Rekla je da će pustiti da vidimo hoće li se pokazati, ali da je sve moguće.. dakle još malo neizvjesnosti..🤯 Iskreno, išla sam k njoj sa stavom vj nije dobro pa nek me iznenadi ako je pozitivno, a ne da se opet brutalno razočaram kao u prošloj T. Tako da sve u svemu nekako sam izašla van bolje volje nego zadnji put.. kaže da gestacijska izgleda dobro.. žumančana isto.. pa možda se mala zvjerka i pokaže idući put..🙏🙏 Samo treba nekako preživjeti dotad.. ahh.. što bude bit će..
Malela javi se što prije!!🤞🤞
Koliko si trudna?
Naravno da bude sve dobro 🤞🤞🤞🤞❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji