Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Lipanj 2020. 17:21

kikica761992

bajo

Sara🌻 (Mrljica)

kikica761992

kikica761992

Sanjich🤞🤰

simba

kikica761992

Hejjjj ja sam nova tu e sad mjesecnica mi je kasnila dva dana i nakon toga se pojavio crveni isjecadam al drugi dan je bilo to jace i bolnoje bas dosta krvarenja i trajalo je tri dana

Pa to ti je menstruacija. 🤔

Ovo je cak i veci level od cvjetica 😂

Al na pocetku je bilo samo malo sluzi i malo krvi i onda najedamput treci dan je samo stalo ….

Kadnije drugi dan se pojavilo obilnije i tako taj dan i sljedeci i samo stalo
    NeverGiveUp55, Cvjetić123 jesi to ti? 😯 to što si opisala se zove MENSTRUACIJA.

Ovo jace od mene hahahahahahahaha

Zzatonjel nikad nije kasnila i bilo je malo drukvije inace mintraje po 5 dana hvala

Šalu na stranu.. Dosta nas je imalo čudan ciklus zadnji mjesec.. Ja bi  stres, corona, promjene vremena i slicno.. Tako da moguce da kasni, traje duze i krace, dodje ranije.. Bude obilnija ili oskudnija.. To je sve normalno.. Al nitko nemoze znat sta je osim ginekologa. Ako se ponovi otidji na pregled pa vidi

Amelie
    17. Lipanj 2020. 17:22

Hvala vam curke..😘 nadamo se i mi 🙏 Danas bi prema mengi trebala biti trudna 7tj5d, ali sve mi se čini da je ovulacija pa i oplodnja ipak bila kasnije.. no dobro, bit ćemo pametniji za tjedan dana. 
    Mrljice bas sam ti i ja htjela napisati da je vjerojatno riječ o cisti. Prije koju godinu sam i ja imala izrazenu bol u desnoj dojci da bi ispalo da imam cistu. Najbolje od svega je sto je proslo s biljnim kapima (vrkuta) nakon kojih par tjedana! I otad sam na kontroli i dalje imala tu i tamo koji cistu ali ništa da bi bolilo.

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

17. Lipanj 2020. 17:24

Amelie bit ce sve odlicno.. Kad prodje 12tj malo ces se opustit al ni onda neces potpuno sta je normalno.. Mi svi drzimo fige da bude sve odlicno! 💓💓💓💓

17. Lipanj 2020. 17:40

Evo ja sam danas opet radila i i djeluje mi cak mrvu svjetlija nego juce,ili umisljam da je svjetlija  Instalirala sam i onu apl premam i juce pokazuje 21% a danas 19%.

https://ibb.co/RSPRmJK

Sara 🌸
    17. Lipanj 2020. 17:42

bubica15

Evo ja sam danas opet radila i i djeluje mi cak mrvu svjetlija nego juce,ili umisljam da je svjetlijaInstalirala sam i onu apl premam i juce pokazuje 21% a danas 19%.

To ti je do osvjetljenja i kamere. Meni se ne čini svjetilja, dapače. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Amelie
    17. Lipanj 2020. 17:47

Sanjich🤞🤰

Amelie bit ce sve odlicno.. Kad prodje 12tj malo ces se opustit al ni onda neces potpuno sta je normalno.. Mi svi drzimo fige da bude sve odlicno! 💓💓💓💓

Hvalaa😘😘

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    17. Lipanj 2020. 17:49

Lucky🍀

Amelie samo se nemoj brinuti, stres je najgori neprijatelj, drzim 🤞🏻 da sve bude u najboljem redu

Znam.. trudim se opustiti.. idemo za vikend na more malo gustati. Promjena okoline bude sigurno dobro došla! Kad ti radiš test?? Nadam se da će biti plusčina!!:)

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• kikica761992
    17. Lipanj 2020. 17:50

Sanjich🤞🤰

kikica761992

bajo

Sara🌻 (Mrljica)

kikica761992

kikica761992

Sanjich🤞🤰

simba

kikica761992

Hejjjj ja sam nova tu e sad mjesecnica mi je kasnila dva dana i nakon toga se pojavio crveni isjecadam al drugi dan je bilo to jace i bolnoje bas dosta krvarenja i trajalo je tri dana

Al na pocetku je bilo samo malo sluzi i malo krvi i onda najedamput treci dan je samo stalo ….

Zzatonjel nikad nije kasnila i bilo je malo drukvije inace mintraje po 5 dana hvala

Šalu na stranu.. Dosta nas je imalo čudan ciklus zadnji mjesec.. Ja bi stres, corona, promjene vremena i slicno.. Tako da moguce da kasni, traje duze i krace, dodje ranije.. Bude obilnija ili oskudnija.. To je sve normalno.. Al nitko nemoze znat sta je osim ginekologa. Ako se ponovi otidji na pregled pa vidi

Jel to je u subotu pocelo u nedelju je bilo dosta jace i u pon prestalo i onda sam jos dva dana imala tragove dok sam se obrisala ...i sad me uzasno boli kod jajnika i imam isvjedak

17. Lipanj 2020. 17:55

Sara🌻 (Mrljica)

bubica15

Evo ja sam danas opet radila i i djeluje mi cak mrvu svjetlija nego juce,ili umisljam da je svjetlijaInstalirala sam i onu apl premam i juce pokazuje 21% a danas 19%.

To ti je do osvjetljenja i kamere. Meni se ne čini svjetilja, dapače.

Nadam se da je tako i da umiisljam 😁 Sutra opet pa cu vidjeti

Sara 🌸
    17. Lipanj 2020. 17:56

kikica761992

Sanjich🤞🤰

kikica761992

bajo

Sara🌻 (Mrljica)

kikica761992

kikica761992

Sanjich🤞🤰

simba

kikica761992

Šalu na stranu.. Dosta nas je imalo čudan ciklus zadnji mjesec.. Ja bi stres, corona, promjene vremena i slicno.. Tako da moguce da kasni, traje duze i krace, dodje ranije.. Bude obilnija ili oskudnija.. To je sve normalno.. Al nitko nemoze znat sta je osim ginekologa. Ako se ponovi otidji na pregled pa vidi

Jel to je u subotu pocelo u nedelju je bilo dosta jace i u pon prestalo i onda sam jos dva dana imala tragove dok sam se obrisala …i sad me uzasno boli kod jajnika i imam isvjedak

Otiđi ginekologu i/li napravi test. Možeš još nabrajat, i dalje nitko od nas NIJE GINEKOLOG! 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.