https://ibb.co/YWCk9Hv
Bas slabo slabo tamni, sve sam testirala ujutro, 10 11 i 12 DC. Ako ja inace ovuliram 13 ili 14 DC, a trakica potamni 12 24 sata PRIJE ovulacije, kad da uopce ocekujem pik?
Da se ubacim. Ja sam imala pik tacno par sati pre ovulacije,tj mozda 2h pred. Tako da kod mene npr ne pomaze to ako je pik danas da je ovulacija od 24 so 48h vec je odmah. I onda smo zakasnili. Mislim da je kod svakoga drugacije. Možda se i kod tebe pokaze pik bas na dan ovulacije,nastavi da se testiras. 😘
Fala ti ♥️ kad da sad opet piskim? Predvecer, navecer ili tek sutra. Ne bi tila propustit, a i kupila naravno trakice u DMa pa sad mogu do mile volje 🙄🤣
Zaboravi puricu hahahah to se samo tako popularno zove ali mnogi se inseminiraju kod kuće (umjesto plaćanja IUI kod doktora), istina ne dobiješ lijekove i ne ideš u maternicu hahahah ali…uspjeva eto! 😂😂
desperate times call for desperate measures 😂🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Zaboravi puricu hahahah to se samo tako popularno zove ali mnogi se inseminiraju kod kuće (umjesto plaćanja IUI kod doktora), istina ne dobiješ lijekove i ne ideš u maternicu hahahah ali…uspjeva eto! 😂😂
Baš, ali pazi mi smo tek kratko uspoređujući sa time...kad odustanem onda će bit....
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ajme ja sebi zelim 1 a vama ostalim blizance.🤣🤣🤣
Mamina mama 2 puta blizance .😬😂😂😂
A jos niko u familiji nije imao ajme meni 😅😬😅🤣😂♥️
Bajo kad je ono tebi bio datum za M?
Not that fensi, ekšli..
https://ibb.co/5cXSjY1
Evo sva 4 testa za usporedbu 😍😍😍
Ma dobro clearblue je van kategorije, on pokaze crticu kad ni na jedbom drugom nema jos ni sjene. Najrelevantnije je uzeti iste testove pa ih piskiti svaki dan. U svakom slucaju, kod tebe ovo mirisi na superuredan pocetak trudnoce 😍
Not that fensi, ekšli..
Baš, ali pazi mi smo tek kratko uspoređujući sa time…kad odustanem onda će bit….
a bas... 🤦🏻♀️ A ono već lagano lude 🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Hoce li koja od nas doc do kojekakvih egzibicija nakon nekog vremena 🤔😂😂
Mislim i ako budemo da necemo priznat😂
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja ako probam tako nešto reći ću vam, zašto ne...pogotovo ako uspije 🤣🤣 za sad još ne, malo me strah tih stvari 🤪
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Fancy kako si ti? Jel sve ok?
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Omg, bolje da se ja sama oplodim ionak imam kući svakakvih potrepština 😂😂
@Silver meni su sa Bromergonom srozali prolaktin na 4 a bio ogroman.., i te faze su mi se sve pobrkale od kad ga uzimam!
Pa ću malo proučiti o tom što ti kažeš da piješ, jer ionak mi je progesteron nizak a stvarno utiče na tempicu, meni ti je cca 35,5 normalna ako nekad 35,9
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji