Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Srpanj 2020. 21:38

Hej,ja sam danas 11 dpo. Juce i danas malo cesce idem na wc,bradavice osjetljive,cice neprimjetno bolne,danas cijeli dan bolucka stomak kao da cu svaki cas dobiti i  jednom je kad sam otisla na wc bilo dosta onako ljepljivog iscjedka. Jednom pomislim to je to,trudna,a onda kad pocne stomak boliti kontam ma nema nista od toga,sigurno cu dobiti.

anabelaaaa
    06. Srpanj 2020. 22:01

Ponovila opet test 😁nemam mira,crta opet za nijansu tamnija, jos nije dovoljno,mi 'pokrivamo sve dane ..ko ce ga znat kad se  moze sta zakacit.🙈😁u apoteci nestalo testova,uzela onaj MB ,mikroskop 🤪,da I to probam,a kod njega sve negativ 😎nigdje papradi 😂jeli neko koristio, kakva su iskustva?

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Masha&medo
    06. Srpanj 2020. 22:16

anabelaaaa

Ponovila opet test 😁nemam mira,crta opet za nijansu tamnija, jos nije dovoljno,mi 'pokrivamo sve dane ..ko ce ga znat kad se moze sta zakacit.🙈😁u apoteci nestalo testova,uzela onaj MB ,mikroskop 🤪,da I to probam,a kod njega sve negativ 😎nigdje papradi 😂jeli neko koristio, kakva su iskustva?

hej, ja ga imam..paprat se pojavljuje po tjedan dana prije nego LH trakice pokažu samu ovulaciju..krene mjestimicno pa se pojacava...i tako 5, 6 dana..
    kad su LH pokazale plus, paprati nije vise bilo..
    bitno je da slinu stavis odmah nakon budjenja prije pranja zubi..i da bude potpuno suha kad gledas..sve ostalo su lazni uzorci..

• Masha&medo
    06. Srpanj 2020. 22:19

I evo ja sam danas 29. dan ciklusa od 30 - 35..prema LH trakicama O je bila 29.6., a prema Ovia aplikaciji  test trebam napraviti za 7 dana..

• Masha&medo
    06. Srpanj 2020. 22:25

Vidim da spominjete trakice DM, ljekarne Miller i sl.
    Ja sam narucujem testove ONE STEP preko Amazon.uk, 50 x ovulacijskih trakica 8 £, i 30 testova za trudnocu 5 £ i stigne za 10 dana. Kod nas je to preskupo...

anabelaaaa
    06. Srpanj 2020. 22:48

Mashaa

anabelaaaa

Ponovila opet test 😁nemam mira,crta opet za nijansu tamnija, jos nije dovoljno,mi 'pokrivamo sve dane ..ko ce ga znat kad se moze sta zakacit.🙈😁u apoteci nestalo testova,uzela onaj MB ,mikroskop 🤪,da I to probam,a kod njega sve negativ 😎nigdje papradi 😂jeli neko koristio, kakva su iskustva?

hej, ja ga imam..paprat se pojavljuje po tjedan dana prije nego LH trakice pokažu samu ovulaciju..krene mjestimicno pa se pojacava…i tako 5, 6 dana..
    kad su LH pokazale plus, paprati nije vise bilo..
    bitno je da slinu stavis odmah nakon budjenja prije pranja zubi..i da bude potpuno suha kad gledas..sve ostalo su lazni uzorci..

E pa moguce onda da se nista ne pojavljuje.Ja ga tek kupila I isprobala ga nakon jela,pica...Pokusacu ujutro.Cudno mi da ovul linija pomalo tamni a da ovdje nema nista.a koliko stavis pljuvacke,jeli prstom razmazes sasvim malo,citala sam da I nacin na koji I koliko stavis moze dati lazan rezultat.uglavnom sam cula losa iskustva s njim Ali ne kosta pokusat.

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Masha&medo
    06. Srpanj 2020. 22:51

Ne stavim ni puno ni malo:) ono..srednje..
    probaj pa ces vidjeti par dana..razlicite količine..
    s njim je fora da pokazuje estrogen..estrogen kad se u slini osusi, nalikuje paprati..
    estrogena u slini bude par dana prije O najvise..onda na dan O i poslije, opada..

Nadi_
    07. Srpanj 2020. 01:37

Zene, na 12 DPO imam termin kod ginekologa za redovan pregled koji je trebao biti na sredini novog ciklusa, medjutim kako mi je ovulacija dosta kasnila ispalo je ovako. U slucaju da je doslo do oplodnje, jos je rano da on ista vidi?

Drugo, novopecene  trudnice jeste li imale bolove, ustvari vise povremene vrlo slabe grceve u predjelu maternice i jajnika. Danas mi je 9 DPO i osjecam povremeno neka desavanja dolje vrlo slabog intenziteta. Je li moguce da mi vrkuta to potice?

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

silver
    07. Srpanj 2020. 03:55

Hej cure, da ne tipkam svima posebno, moje mišljenje o LH, a mislim da bi se većina žena ovdje složila.
    Zašto se LH ne bi trebao testirati ujutro? Jednostavno zato jer postoji mogućnost da ćeš propustiti pik ako to radiš svako jutro. Ukratko LH doseže svoj pik najčešće u jutarnjim satima (ili tijekom noći), tako je fiziološki normalno, što znači da mu treba nekoliko sati da se pojavi u urinu jer ga tijelo prvo mora procesuirati da bi ga mi detektirali u urinu. 
    Kada je O i da li je moguće tijekom pika? Da, definitivno, kod mene se to događa, a to se može isto objasniti iz ovog što sam rekla, od vremena kada LH dosegne pik do trenutka koliko vašem tijelu treba da ga metabolizira da bi se pojavio u urinu može proći nekoliko sati a vaše tijelo je možda već bilo dovoljno brzo da odreagira na taj pik pucanjem folikula. Kod nekih žena traje duže kod nekih kraće, sve je individualno i ovisi o puno malih stvari, metabolizmu...
    Odnosi se preporučuju tijekom pika i kaže se da ovulacija nastupa za 24-36 sati, ali to vam je ono kao i kada kažu da ciklus traje 28 dana, nije svima tako. Ja sam nakon ovih par mjeseci skužila da je (za mene) najpametnije imati odnose prije samog pika, nikako čekati pik jer dosta brzo ovuliram nakon toga i mislim da mi je definitivno prekasno nakon 24 sata.
    Što se tiče pitanja da li je bol znak ovulacije, to je jako nepouzdan znak jer bol nekada ne mora uopće značiti ovulaciju niti da je bol u jajniku. A opet ako je netko siguran da se radi o jajniku (vjerujem da žene znaju svoje tijelo) onda ne možete nikako znati u kojem trenutku se događa, dokazano je da se bol može javiti prije, tijekom i čak danima poslije ovulacije tako da se nemojte voditi tim znakom. Može biti pomoć ali sigurnost nikako. 
    Sretno svima!!! (i meni) haha 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    07. Srpanj 2020. 04:01

Sara zaboga kako si me našla na FF? haha! sfrendala sam te, ali nije mi baš jasno to kod njih kakav je smisao jer vidim da ne možemo si slati poruke ili nešto...bzvz!  Sad ću te špijunirat, kad se keksaš i sve hahahahha
    Nego ljudi, mislim da je i za mene ovo uskoro kraj ciklusa, pala temp opasno danas iako sam tek 11dpo i sigurna sam da neću dobiti mengu do četvrtka/petka jer mi je lutealna 13/14 dana, tj sigurna sam da će temp porasti opet sutra ali...test je negativan, ali napokon bez sjena, hCG je napustio sistem. 13.7. imam zakazno doktora, da čujem rezultate progesterona i vidim šta ću dalje. Večeras idem na neku večeru sa mužem i njegovim poslovnim partnerima, da cugnem nešto ili ne? Ma nisam sigurno T ali svejedno... Bože dosta mi je sad već malo hahaha ja bi neki odmor od grafova i testova a znam da ne mogu prestat...odlučit ću sljedeći tjedan...
    Svašta sam napisala sad...sorry žene...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.