100% san sigurna da je. Nadalje, iskreno, prije nisan pratila bas, al osjecala san ovulaciju i uvij bi otprilike nakon 14 dana dobila. Jel 11 bas tragicno premalo? U smislu da se ne moze implatacija dogodit? I moran istrazit postoji li prirodni nacin kako produljit tu fazu, ako je moguce, ukoliko se ovako nastavi.
Kod doktorice cu u 9. misec ako se dotad nesto ne promijeni ili ostanen T. A i ako budemo isli u Hrv, mogla bi na privatni pregled. 😉
A jbg, baš sam se i ja nadala za tebe ovaj ciklus, stižem i ja u petak, nemam osjećaj da se išta događa kod mene isto.
Gledaj sad to pozitivno, počela si sa temp i otkrila da ti je lutealna 11 dana. Nije tragično, ali bilo bi bolje da je duža. Vidjet ćeš ajd…
I ja nisan imala osjecaja kad san ja bila trudna, pa eto, ispalo da jesan. Blago onima koji neznaju...😂 Držin fige za te, iako bi mi bas bilo ža šta bi onda otisla.
Sanjich sve je to normalno. Držim fige da sve bude ok 🤦🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
100% san sigurna da je. Nadalje, iskreno, prije nisan pratila bas, al osjecala san ovulaciju i uvij bi otprilike nakon 14 dana dobila. Jel 11 bas tragicno premalo? U smislu da se ne moze implatacija dogodit? I moran istrazit postoji li prirodni nacin kako produljit tu fazu, ako je moguce, ukoliko se ovako nastavi.
Kod doktorice cu u 9. misec ako se dotad nesto ne promijeni ili ostanen T. A i ako budemo isli u Hrv, mogla bi na privatni pregled. 😉
A jbg, baš sam se i ja nadala za tebe ovaj ciklus, stižem i ja u petak, nemam osjećaj da se išta događa kod mene isto.
Gledaj sad to pozitivno, počela si sa temp i otkrila da ti je lutealna 11 dana. Nije tragično, ali bilo bi bolje da je duža. Vidjet ćeš ajd…
I ja nisan imala osjecaja kad san ja bila trudna, pa eto, ispalo da jesan. Blago onima koji neznaju…😂 Držin fige za te, iako bi mi bas bilo ža šta bi onda otisla.
ne 🤦🏻♀️ nego 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
I ja nisan imala osjecaja kad san ja bila trudna, pa eto, ispalo da jesan. Blago onima koji neznaju…😂 Držin fige za te, iako bi mi bas bilo ža šta bi onda otisla.
Ne bi ja otišla. Ostala bi vas davit malo! Nego cure, pazite ovu priču sa FF foruma, morala sam uslikat, čekajte da uploadam da šibnem link...majke mi ja ću probat ako uskoro ne uspijem normalno hahahhaha
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Znači žena je upravo trebala krenuti za 10 dana u IVF postupak nakon više od 2 godine pokušavanja i 101 dijagnozom:
https://ibb.co/56cS7qp
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Nisam napomenula, trudna je 🤷🏻♀️😂💫
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sanjich suosjecam... ja sam ovaj mjesec kao nesto pozitivna a svako malo se rastuzim. Muzeva sestra ima malog od 3 godine i sad planira drugo. I to prica kao ona tempira sebi kad ce ostati trudna kad joj najbolje pase. Kao i sa prvim je isplanirala sebi odmah uspjelo. Volim ih zaista neopisivo ali nadodje mi tako momenti, stalno se igramo s drugom djecom kupujemo svasta vodimo svuda, pa se zapitam kad cu ja vec jednom svoje tako. Ali eto, tako nam je svima nazalost koji ne mozemo sebi tempirati i odlucivati. Ali znam da ce doci i nase vrijeme, mora ❤️
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Znači žena je upravo trebala krenuti za 10 dana u IVF postupak nakon više od 2 godine pokušavanja i 101 dijagnozom:
https://ibb.co/56cS7qp
Sa pipetom za polijevanje purice tokom pečenja se oplodit😂 A ja mislila da je menstrualna čašica next level. 🙈 Nista, baš mi drago zbog žene. 😁 Nadam se da mi nećemo toliko daleko ić.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ha? Ma injekcijom, purica je šala!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Zaboravi puricu hahahah to se samo tako popularno zove ali mnogi se inseminiraju kod kuće (umjesto plaćanja IUI kod doktora), istina ne dobiješ lijekove i ne ideš u maternicu hahahah ali...uspjeva eto! 😂😂
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji