Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    danchy1990
    06. Srpanj 2020. 15:01

Sara🌻 (Mrljica)

Danchy, marulju ne mogu nabavit u DE, noćurak mogu (Nachtkerzenöl kapseln, ako ti bude potrebno).
    Lucky, upravo san sa mužen pričala, reka je da je već sad spreman.😂 Obožavan njegov entuzijazam.Bajo, dite cu nazvat Bajo, upali li recept 😂🙈

Rado ti pošaljem kutiju marulje 🤣 gleda me iz prikrajka al mi se ne navikava na njen grozan okus

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

06. Srpanj 2020. 15:02

Sara🌻 (Mrljica)

Danchy, marulju ne mogu nabavit u DE, noćurak mogu (Nachtkerzenöl kapseln, ako ti bude potrebno).
    Lucky, upravo san sa mužen pričala, reka je da je već sad spreman.😂 Obožavan njegov entuzijazam.Bajo, dite cu nazvat Bajo, upali li recept 😂🙈

Musko😂😂😂 moj je izjavio nakon jutrosnjeg testa da to jos treba podebljat 😂😂😂
    Hahahhahahha Zovem se Ana dati olaksam😂😂😂

06. Srpanj 2020. 15:03

danchy1990

Lucky🍀

Ja mislim da mi sve od idućeg ciklusa krećemo sa Bajinom taktikom, 13 dana za redom i da vidiš plusića

Šta ću ja koja imam duge cikluse 🤣 neznam gdje bi smjestila 13 dana 🤣

Hahahhahahahhahhahhaha vrh

06. Srpanj 2020. 15:05

Lucky🍀

danchy1990

Lucky🍀

Ja mislim da mi sve od idućeg ciklusa krećemo sa Bajinom taktikom, 13 dana za redom i da vidiš plusića

Šta ću ja koja imam duge cikluse 🤣 neznam gdje bi smjestila 13 dana 🤣

Ti onda 26 dana hopsaj…a čini mi se da ću i ja tako morat 🤣

😂😂😂😂 e garantiran da ti muz nece odbit ni jedan put😂😂😂

maki994
    06. Srpanj 2020. 15:14

Cure ja imam jedno pitanje ako netko zna nesto u vezi toga... ja evo mjerim temp vec dva mjeseca i moja je temp u prvom dijelu ciklusa 35.9- 36.2 max. To je dosta niska temp u odnosu na ostale sto citam normalno 36.5. Kod mene je u drugom dijelu ciklus 36,5 otprilike. Da li se sad trebam i time pozabaviti da i to upucuje na neki zdravstveni problem? 🙄

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

silver
    06. Srpanj 2020. 15:16

Sara, jesi sigurna da je menga? Palo mi je nešto na pamet, ovo ti je prvi puta bilo da mjeriš bazalnu, jel? Da li si ikada sa sigurnošću utvrdila koliko duga ti je lutealna faza? Kod ginekologa praćenjem ovulacije ili nešto? Jer vidim na listi da si rekla da M trebaš dobiti 9.7., a ako si mengu dobila sad onda je lutealna kraća nego si mislila, sumnjam da bi varirala čak 3 dana, iako ok, sve je moguće. Ali za budućnost bilo bi dobro da provjeriš sa ginićem. 
    Vitex se uzima samo ako imaš dokazano višak prolaktina, ne bi ti preporučila ako ne znaš sigurno. Da ne bi nešto zbrčkala...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    06. Srpanj 2020. 15:18

maki994

Cure ja imam jedno pitanje ako netko zna nesto u vezi toga… ja evo mjerim temp vec dva mjeseca i moja je temp u prvom dijelu ciklusa 35.9- 36.2 max. To je dosta niska temp u odnosu na ostale sto citam normalno 36.5. Kod mene je u drugom dijelu ciklus 36,5 otprilike. Da li se sad trebam i time pozabaviti da i to upucuje na neki zdravstveni problem? 🙄

Ne, sve je ok sa tim brojevima. Svi smo drugačiji i dokle god vidiš porast 0.2 i više prije i poslije O sve je ok...iako, moram priznati 36.5 nakon O baš i nije neka temp...zar baš cijelo vrijeme oko 36.5? Mogao bi biti manjak progesterona, izvadi pa da znaš, vadi se na DC 21 (ja sam baš vadila ovaj ciklus).

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    06. Srpanj 2020. 15:33

100% san sigurna da je. Nadalje, iskreno, prije nisan pratila bas, al osjecala san ovulaciju i uvij bi otprilike nakon 14 dana dobila. Jel 11 bas tragicno premalo? U smislu da se ne moze implatacija dogodit? I moran istrazit postoji li prirodni nacin kako produljit tu fazu, ako je moguce, ukoliko se ovako nastavi. 
    Kod doktorice cu u 9. misec   ako se dotad nesto ne promijeni ili ostanen T. A i ako budemo isli u Hrv, mogla bi na privatni pregled. 😉

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    06. Srpanj 2020. 15:48

Sara🌻 (Mrljica)

100% san sigurna da je. Nadalje, iskreno, prije nisan pratila bas, al osjecala san ovulaciju i uvij bi otprilike nakon 14 dana dobila. Jel 11 bas tragicno premalo? U smislu da se ne moze implatacija dogodit? I moran istrazit postoji li prirodni nacin kako produljit tu fazu, ako je moguce, ukoliko se ovako nastavi.
    Kod doktorice cu u 9. misec ako se dotad nesto ne promijeni ili ostanen T. A i ako budemo isli u Hrv, mogla bi na privatni pregled. 😉

A jbg, baš sam se i ja nadala za tebe ovaj ciklus, stižem i ja u petak, nemam osjećaj da se išta događa kod mene isto.
    Gledaj sad to pozitivno, počela si sa temp i otkrila da ti je lutealna 11 dana. Nije tragično, ali bilo bi bolje da je duža. Vidjet ćeš ajd...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

06. Srpanj 2020. 15:50

Ja sam zadnjih par dana ocajne volje, nadrkana ko teta sa saltera (sta i jesan haha) svadjam se sa svima, preko kurca sve radim... dani prolaze sporo a sve mi se cini kao vječnost... danas sam cak i plakala sta nisam nikad do sad..nj mad bi vidila neg test ili dobila M nisam zaplakala..al eto danas jesam..prija ceka blizance ..nije ni pokušavala nego je uz prve uspila i eto... da se razumijmeo sretna sam radi nje predobra vijest i jos odma 2bebuske..al sam radi sebe zaplakala neka tuga se nakupila i jbga... molim se bogu da kad odem na ovaj termin ne bude puste peripetije i cekanja na postupak...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.