Silver, proslo je i meni to kroz glavu ali isto mi prije nikad nikad ciklus nije bio 37 dana,sad je. 😒 Hvala žene svakako, nema depri. Sta je tu je.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Silver, proslo je i meni to kroz glavu ali isto mi prije nikad nikad ciklus nije bio 37 dana,sad je. 😒 Hvala žene svakako, nema depri. Sta je tu je.
🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Da, meni je ovaj ciklus isto cudno dug bio - 46 dana 😳 nije mi se to dogodilo od skidanja s pilula prije 2 godine skoro.
Bajo, pisi za nedobiti 5.8. 😁
2021. M 💗
Ajme zene jesam se ismijala sad citajuci postove za blizance 😂😂 Bajo ako budu mislim da nikad neces ovu stranicu zaboraviti 😂😂 Sara drzim fige da je implantacijsko, kad ces raditi test?
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Da, meni je ovaj ciklus isto cudno dug bio - 46 dana 😳 nije mi se to dogodilo od skidanja s pilula prije 2 godine skoro.
Ma sve čudno, nema veze.
Novi update: Sad je bas na papiru dosta krvi, ima da san je uhvatila taman kad je pocinjala. Nista, nadam se da je ovo kraj cirkusa od ciklusa i da ce se vratit sve u normalu. Hvala vam žene, potpora ste baš. I ja san se bas nadala, nekako smo lipo pokrili, sad moram novu strategiju razvijati. Bajo, žao mi je šta ti neću više bit 🔝3️⃣ 😂
A započet ću i ja sa noćurkom, primjetila san i ja da mi fali plodne sluzi. A mogla bi sa konopljikom, kad da pocnem sa njom (Silver?) ?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sara a marulja za plodnu sluz 🙈🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Ja mislim da mi sve od idućeg ciklusa krećemo sa Bajinom taktikom, 13 dana za redom i da vidiš plusića
Šta ću ja koja imam duge cikluse 🤣 neznam gdje bi smjestila 13 dana 🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Danchy, marulju ne mogu nabavit u DE, noćurak mogu (Nachtkerzenöl kapseln, ako ti bude potrebno).
Lucky, upravo san sa mužen pričala, reka je da je već sad spreman.😂 Obožavan njegov entuzijazam.Bajo, dite cu nazvat Bajo, upali li recept 😂🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
👍
Ja mislim da mi sve od idućeg ciklusa krećemo sa Bajinom taktikom, 13 dana za redom i da vidiš plusića
Šta ću ja koja imam duge cikluse 🤣 neznam gdje bi smjestila 13 dana 🤣
Ti onda 26 dana hopsaj…a čini mi se da ću i ja tako morat 🤣
Veselo nam bilo 🤣🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji