Ma sve je to OK! I ja sam se navukla na kineze pa stalno piškila 😂😂 Sad ako napravim jedan 😁 Izgleda sam izliječena ovisnosti o testiranju 😂😂😂
Ma sad ću baš ostat trudna sljedeći ciklus bez njih! Bit će hopsanja, svaki dan! Opet ću noćurak i mislila sam Q10 uzeti za sebe i frajera mog 😁
I Mattan, vec sam nekidan Amelie pisala, postoje određene poveznice da Q10 poboljsava plodnost, al nema jos jos nijednog znanstvenog clanka niti istrazivanja koje to dokazuje. Isto tako, ti moras piti oko 300-600 mg dnevno, a muski oko 200-300 mg.
Da to sam već čula i prije, ali vidim da je dobar za neke druge moje tegobe pa ako pomogne i za ovo super.. A uostalom meni je jedan farmaceut iz Švice rekao da svi ti vitamini i dodaci nisu ništa, samo Cink se isplati uzmati. Ali opet svatko ima svoje mišljenje
Eto njavle😂 Pa sta cemo onda. 😂 Po vrkuti samo udrit?
E i Silver, jel.pijes konopljiku (Vitex), jel pomaze, i za tocno koje svrhe? Pripremam se lagano za sljed ciklus pa moram.promijenit strategiju🙈
Uzimam ekstrakt vitexa, oko 1ml na dan, 500ul ujutro i 500ul navecer. Trebao bi se uzimati 3mj za vidljivi učinak, snižava povišeni prolaktin da bi time povisio progesteron. Nisam sigurna da li ima sa tim veze ali ovaj ciklus mi je graf nekako sa višim temp nego sam očekivala. Obično se izmjenjuju jedan sa nižim i jedan sa višim temp, ovaj je trebao biti sa nižim a nije bio, sasvim je ok, prvi puta da je drugačiji nekako. Možda ima veze sa tim, možda sa injekcijom hCGa (iako sumnjam jer hCG ne funkcionira na tom principu)...svakako ću nastaviti sa Vitexom...
Što se tiče farmaceuta iz Švice u pravu je, rijetke stvari imaju stvarno znanstvenu osnovu da pomažu (vitamin D i vitex su jedni od tih rijetkih), ali sve to drugo opet...nije da pomaže ali na neke duže staze može poboljšati kvalitetu jajnih stanica, na to se može utjecati, samo nije to baš tako jednostavno, treba biti cjelokpuno zdrav i uporan da bi mijenjao stanice, od prehrane do aktivnost i sl....
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sanjarka drzim ti 🤞🏻 da nije slucaj kao moj 😁
😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
😍😍😍https://ibb.co/jWvmtzt
Iako sam rekla da necu danas nisam izdrzala.
😍😍😍😍😍
bajooo <3
bajo...blizanci!! Jel imaš ti ili tvoj muž nekoga u familiji sa blizancima??
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Bajo bi li voljela blizance?
Ja sam proslu t prije ocekivane imala digitalni plus sa 2-3tj trudnoce
Isto su mi govorili blizici pa nisu bili ba kraju
Eto da te utjesim ako je to veliki zalogaj 🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
hahahaha, smijem sa na glas stvarno, gotovo je, mi smo baji već i blizance isplanirali hahaha
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ajme ja sebi zelim 1 a vama ostalim blizance.🤣🤣🤣
Mamina mama 2 puta blizance .😬😂😂😂
A jos niko u familiji nije imao ajme meni 😅😬😅🤣😂♥️
bajo…blizanci!! Jel imaš ti ili tvoj muž nekoga u familiji sa blizancima??
Ajme mamina mama 2 x🤣🤣🤣
Ajme ja sebi zelim 1 a vama ostalim blizance.🤣🤣🤣
Mamina mama 2 puta blizance .😬😂😂😂
A jos niko u familiji nije imao ajme meni 😅😬😅🤣😂♥️
A Bajo, znas one stare price kako blizanci priskacu jednu generaciju, u tvom slucaju tvoju mater, i sad ce tebe uvatit 😂😂😂🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji