Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    02. Srpanj 2020. 20:51

Žene držite se, Martina navijam da što prije i što bolje prođe!
    Trudnice čestitam na dobrom tijeku, neka potraje ❣️
    Novim curama želim da se što manje družimo 🤞➕

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Amelie
    02. Srpanj 2020. 23:14

Curke jel itko od vas uzimao ubikvinol? Silver?:)) Tnx😘

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

03. Srpanj 2020. 00:15

ODBROJAVANJE 7/2020
    Anitram - 3.7.2020 - danas♥️
    Mallla - 3.7.2020. - danas♥️
    Mmarie - 6.7.2020. - 3 dana♥️➕
    Siskizg - 8.7.2020 - 5 dana♥️
    Negro22 - 8.7.2020 - 6 dana♥️
    Bubica15 -9.7.2020 - 6 dana♥️
    Sara🌻(Mrljica) - 9.7.2020. - 6 dana♥️
    Bajo - 9.7.2020 - 6 dana♥️
    Miakamo - 9.7.2020 - 6 dana♥️
    Ivkica -9.7.2020 - 6 dana♥️
    Silver - 10.7.2020 - 7 dana♥️
    TiKi92 - 11.7.2020 - 8 dana♥️
    Nadi_ - 12.7.2020 - 9 dana
    chiAn6 - 13.7.2020 - 10 dana♥️
    Maki994 - 14.7.2020 - 11 dana♥️
    Jelenajelena -27.7.2020.-24 dana♥️
    Simba -28.7.2020 - 25 dana♥️
    BruNa - ??? ♥️
    Lucki - ??? ♥️
    Sanjich - .???

03. Srpanj 2020. 00:18

I kao sto vam je Sara🌻(Mrljica) rekla zbog mog psihickog stanja ovi mjesec svi morate imat ➕ jer inace lista odbrojavanja ce vam bit kaos kao i ja 😂😂😂😂🤞🤞🤞🙏🙏🙏

silver
    03. Srpanj 2020. 02:46

Amelie

Curke jel itko od vas uzimao ubikvinol? Silver?:)) Tnx😘

Ubikvinol je verzija koenzima 10 (Q10). Dobro je za kvalitetu jajnih stanica navodno, ali trebaš mu dati neko vrijeme, neka 3mj piti.
    Vjeruješ mi baš sam jučer mislila pitati kako si, i nisam otvarala komp zaspala sam sinoć i jutros vidim javila si se! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    03. Srpanj 2020. 02:56

Martina znaš što ću ti reći, evo ovako: teško je tražiti pozitivne strane kad se zareda toliko toga negativnog i sve te borbe koje prolaziš već dosta vremena, ja gledam ovu sad frišku situaciju iz jednog jako pozitivnog aspekta, možda te oraspoloži, sumnjam ali svejedno ću pokušati: prošla sam bubrežne kamence 3 puta u životu do sada, spomenula sam prije, takvo nešto ne želim nikome, ali gledaj...zadnji puta si ti zeznuli datum za dogovor kod stručnjaka za plodnost u klinici, jel tako, neka nastavila si prirodan ciklus bila je ovulacija, ovaj test te izeza pošteno i baš prije novog termina u klinici desi ti se bubrežni kamenac. E sad, da se prvi dogovor nije zeznuo u klinici možda bi sad već bila na putu da započneš proceduru, da se kamenac desio morala bi ju prekinuti bez pogovora, i neka je i dogovor bio fulan u pravom scenariju i da si recimo stvarno trudna sad, da te test nije zezao..stara moja da si na početku trudnoće sa kamencem šanse da ostaneš trudna ili da preživiš te bolove na živo (jer ne smiješ ništa uzeti zbog trudnoće)..te šanse se skoro nula...tako da gledaj to sad ovako sve ima svoj razlog, ovi događaji u zadnjih mjesec dana su zapravo ispali dobro za tebe, u svakom smislu. Nađi još snage, preživi sad ovo i ja sam sigurna 100% da te čeka ono najbolje sa druge strane svega ovoga, jako brzo!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• BruNa
    03. Srpanj 2020. 06:54

Lucky,znam kak ti je. I ja se bojim da ce mi se oduzit opet sve. Ja sam 19 dan dc, i pitam se, kaj ak bude opet trajalo do 60 dana . Fkt se mlramo opustit

03. Srpanj 2020. 07:36

silver

Martinaznaš što ću ti reći, evo ovako: teško je tražiti pozitivne strane kad se zareda toliko toga negativnog i sve te borbe koje prolaziš već dosta vremena, ja gledam ovu sad frišku situaciju iz jednog jako pozitivnog aspekta, možda te oraspoloži, sumnjam ali svejedno ću pokušati: prošla sam bubrežne kamence 3 puta u životu do sada, spomenula sam prije, takvo nešto ne želim nikome, ali gledaj…zadnji puta si ti zeznuli datum za dogovor kod stručnjaka za plodnost u klinici, jel tako, neka nastavila si prirodan ciklus bila je ovulacija, ovaj test te izeza pošteno i baš prije novog termina u klinici desi ti se bubrežni kamenac. E sad, da se prvi dogovor nije zeznuo u klinici možda bi sad već bila na putu da započneš proceduru, da se kamenac desio morala bi ju prekinuti bez pogovora, i neka je i dogovor bio fulan u pravom scenariju i da si recimo stvarno trudna sad, da te test nije zezao..stara moja da si na početku trudnoće sa kamencem šanse da ostaneš trudna ili da preživiš te bolove na živo (jer ne smiješ ništa uzeti zbog trudnoće)..te šanse se skoro nula…tako da gledaj to sad ovako sve ima svoj razlog, ovi događaji u zadnjih mjesec dana su zapravo ispali dobro za tebe, u svakom smislu. Nađi još snage, preživi sad ovo i ja sam sigurna 100% da te čeka ono najbolje sa druge strane svega ovoga, jako brzo!!

Da ovo si divno rekla. Za sve postoji razlog. Bas je i doktor reko kad je pito dal sam trudna. Kaze dobro da niste. Jer mozete dobiti protiv bolova sto ce vam pomoc a i mogla sam na CT otici itd. I bas kaze uf da ste trudni ne bi bilo dobro. Ja isto vjerujem da se sve desava iz nekog razloga. Doc ce i nase vrijeme sigurna sam u to. A kod mene eto bolovi prestali. Mozda se spustio u mokracni kanal. Moram piskit u onaj filter da vide oce li izac. A mozda je i izasao vec. Za sada OP odgodena. Ali ostajem u bolnici. 

03. Srpanj 2020. 07:36

Hvala svima na podrsci 👍👍👍👍cuvajte se i pazitr na sebe ❤

Matkiša 😎
    03. Srpanj 2020. 08:14

Vidim da se često vrkuta spominje, meni moj MPO doktor rekao da ne petljam sad s tim jer ću zetbuti cikluse 🤔 a koliko se odužilo već sam je mogla piti i popraviti ciklus uff...

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.