Fancy, dobro izgleda!! Vjerojatno ne možeš izdržati ali bolje da radiš testove svakih 48 sati u isto vrijeme da možeš vidjet ima li progresije, 😘
bajo hvala na dodavanju!! 🥰
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Teja, nakon prestanka kontracepcije normalno je da su ciklusi neredoviti. Iz osobnog iskustva mogu ti reci da mi je skoro godinu dana trebalo da se normalizira. Zato vise nikome ne preporucujem kontracepcije ako nema pravi medicinski razlog.
Opusti se, daj vremena organizmu. Po meni je prerano da vec sad ides u polikliniku za neplodnost.
Fancy, samo smireno. Neka ovaj puta bude dobitan.
Pratim vas stalno, makar sam se malo prigusila sa odgovorima!
Danchy, ženo, di si ti? Išta?
Bruna 🧡
Silver, zaboravih maloprije napisat, al hvala na potpori i trpljrnju zadnjih 10 dana i analiziranja moje tebele svako malo😂🤦🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pozdrav drage!
Pila sam Yaz kontracepcijske tablete do 10mj 2019. godine… od tada pokušavamo! Ja imam 28 godina, a M 31. Menstruacije totalno neredovite, cak nakon prestanka uzimanja Yaza nisam imala menstruaciju tri mjeseca, pa dobila Duphastone i tako još jednom. Trakice za ovulaciju ne pokazuju nista, a svi moj ginekolog kao i privatni tvrdi da se trebam opustiti i da će biti i da bi trebala cekati godinu dana - sto je meni nerazumljivo posto je očito da ciklusi nisu redovni! Nisam radila nikakve nalaze, ali razmisljam da odem u privatnu kliniku za neplodnost.
Teja slažem se sa drugim curama da treba vremena da se normalizira, ali vidim prestala si u 10mj prošle godine. Ne mislim da bi već sada trebala u privatnu polikliniku ali savjetujem da pitaš svoje doktore da ti izvade osnovne spolne hormone, tek toliko da kreneš malo u shvaćanje svog ciklusa i stanja jer 9mj mora da je puno vremena i ludilo da ne znaš što se događa. Umirit će te psihički!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Bruna 🧡Silver, zaboravih maloprije napisat, al hvala na potpori i trpljrnju zadnjih 10 dana i analiziranja moje tebele svako malo😂🤦🏻♀️
Ma ja volim grafove, samo ti šalji, sad iščekujem tvoj "implantation dip"
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Bruna 🧡Silver, zaboravih maloprije napisat, al hvala na potpori i trpljrnju zadnjih 10 dana i analiziranja moje tebele svako malo😂🤦🏻♀️
Ma ja volim grafove, samo ti šalji, sad iščekujem tvoj "implantation dip"
Ajme nisi mi to tribala spominjat, sad ću izludit čekajuć i analizirajuć to😂🤦🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Fancy, dobro izgleda!! Vjerojatno ne možeš izdržati ali bolje da radiš testove svakih 48 sati u isto vrijeme da možeš vidjet ima li progresije, 😘
bajo hvala na dodavanju!! 🥰
🤩
Pratim vas,pratim. Test naravno bijel kao snijeg. Zapravo neznam ni kad ni jel bila O ,nisam ju detektirala sa trakicama 🤷♀️. Mislim da ću se sad malo pritajiti iza M. Počinjem raditi,pa kad se ugnijezdim u firmi krenut ću opet
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Pratim vas,pratim. Test naravno bijel kao snijeg. Zapravo neznam ni kad ni jel bila O ,nisam ju detektirala sa trakicama 🤷♀️. Mislim da ću se sad malo pritajiti iza M. Počinjem raditi,pa kad se ugnijezdim u firmi krenut ću opet
Čestitke na poslu! javi se s vrimena na vrime. 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pozdrav drage!
Pila sam Yaz kontracepcijske tablete do 10mj 2019. godine… od tada pokušavamo! Ja imam 28 godina, a M 31. Menstruacije totalno neredovite, cak nakon prestanka uzimanja Yaza nisam imala menstruaciju tri mjeseca, pa dobila Duphastone i tako još jednom. Trakice za ovulaciju ne pokazuju nista, a svi moj ginekolog kao i privatni tvrdi da se trebam opustiti i da će biti i da bi trebala cekati godinu dana - sto je meni nerazumljivo posto je očito da ciklusi nisu redovni! Nisam radila nikakve nalaze, ali razmisljam da odem u privatnu kliniku za neplodnost.
Ja bi otišla vaditi spolne hormone, uz to bi napravila osnovne preglede kod ginekologa. Preporučila bi ti da piješ čaj od vrkute. Od čekanja nema ništa! 🙂
👩33g
👨42g
👦4g
Sortiraj odgovore
Najstariji