Pozdrav drage!
Pila sam Yaz kontracepcijske tablete do 10mj 2019. godine… od tada pokušavamo! Ja imam 28 godina, a M 31. Menstruacije totalno neredovite, cak nakon prestanka uzimanja Yaza nisam imala menstruaciju tri mjeseca, pa dobila Duphastone i tako još jednom. Trakice za ovulaciju ne pokazuju nista, a svi moj ginekolog kao i privatni tvrdi da se trebam opustiti i da će biti i da bi trebala cekati godinu dana - sto je meni nerazumljivo posto je očito da ciklusi nisu redovni! Nisam radila nikakve nalaze, ali razmisljam da odem u privatnu kliniku za neplodnost.
Ja bi otišla vaditi spolne hormone, uz to bi napravila osnovne preglede kod ginekologa. Preporučila bi ti da piješ čaj od vrkute. Od čekanja nema ništa! 🙂
Slazem se za caj od vrkute, mislim da je upravo on kod mene zasluzan za pozitivne testove ali nazalost ocito ne moze pomoci implantaciju. I ja sam bila na pilulama skoro do nove godine a vrkutu sam pocela da pijem u decembru i pijem je svaki mjesec do ovulacije i koji dan nakon O.
Not that fensi, ekšli..
I da napomenem da mislim na ogromne kolicine caja, ne soljica dvije dnevno, nego litar i po do 2 koliko se preporucuje, i tako kroz cijeli dan svaki dan.
Not that fensi, ekšli..
Anitram ima li sta simptoma❤
Sve po starom. Cike bolne. Mljecni iscjedak je i dalje tu i zivciram me. 🤷♀️ jos koji dan pa test pada
Fancycestitam na plusicu i nek bude skolska ❤❤
Hvala puno ❤
Not that fensi, ekšli..
Anitram ima li sta simptoma❤
Sve po starom. Cike bolne. Mljecni iscjedak je i dalje tu i zivciram me. 🤷♀️ jos koji dan pa tes
🤞🤞🤞
Danchy, ženo, di si ti? Išta?
Bruna 🧡Silver, zaboravih maloprije napisat, al hvala na potpori i trpljrnju zadnjih 10 dana i analiziranja moje tebele svako malo😂🤦🏻♀️
Ma ja volim grafove, samo ti šalji, sad iščekujem tvoj "implantation dip"
Ajme nisi mi to tribala spominjat, sad ću izludit čekajuć i analizirajuć to😂🤦🏻♀️
Hahaha, eh pa to je smisao tempice a skužit ćeš i kako ti izgleda ciklus pred kraj (nadam se da nećeš ovaj put jer si trudna). BBT bome smanji sve agonije čekanja na minimum. Nekima pada temp prije M, meni recimo ne, baš je zla, meni padne na dan M (ili dan prije) pa mi ne smanji agoniju. Joj, samo ljudi kažu kad jednom zatrudniš da se odma treba ostaviti tempice jer baš te zna ubiti u pojam, počne padati pa se ukakiš da je bila biokemijska ili da ćeš abortirati..., zato sad kad dobiješ + odma ostavi toplomjer.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
I da napomenem da mislim na ogromne kolicine caja, ne soljica dvije dnevno, nego litar i po do 2 koliko se preporucuje, i tako kroz cijeli dan svaki dan.
Pijem tinkturu od konopljike već 2 mjeseca, mislim da sam zahvaljujući njoj i dobila menstruaciju prošli ciklus, jedino što mi je kasnila 2 tjedna.
Inače, sada mi kasni isto 10ak dana, testovi su negativni, leda me užasno bole, pa se nadam da ce biti uskoro, cisto da mogu opet paziti na ovulaciju
👩🦱 28 - PCO, anovulacija
🧔 31 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2019.
12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
18.12.2020. B-HCG 303,6
Pijem tinkturu od konopljike već 2 mjeseca, mislim da sam zahvaljujući njoj i dobila menstruaciju prošli ciklus, jedino što mi je kasnila 2 tjedna.
Inače, sada mi kasni isto 10ak dana, testovi su negativni, leda me užasno bole, pa se nadam da ce biti uskoro, cisto da mogu opet paziti na ovulaciju
Od narednog ciklusa onda kreni s vrkutom. Mozes je kupiti u dm. Mislim da ne moze skoditi.
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji