Boook cure,evo i mene. 7DPO ne prijavljujem nista osim bolnih grudi..nadam se da ce se nesto jos poceti dogadati.. 🤷🏼♀️
Ja nisam imala mira i napravila sam CB test i naravno -, i smeđi iscjedak je poceo tako da ovaj ciklus mofu otpisati. Uzasno san tuzna a iskreno nemam se kome obratiti jer nakon spontanog zelja mi je za trudnocom jos i veca,a,bojim se da necu tako brzo ugledati +. Oprostite sto sam, malo negativna ali jedino se ovdje mogu vama iskreno pojadati.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Nemoj se ispricavati za svoje osjećaje... u redu je da te malo ponesu emocije.
Sigurna sam da ce uskoro biti +, ne gubi nadu!
👩🦱 28 - PCO, anovulacija
🧔 31 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2019.
12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
18.12.2020. B-HCG 303,6
Ja nisam imala mira i napravila sam CB test i naravno -, i smeđi iscjedak je poceo tako da ovaj ciklus mofu otpisati. Uzasno san tuzna a iskreno nemam se kome obratiti jer nakon spontanog zelja mi je za trudnocom jos i veca,a,bojim se da necu tako brzo ugledati +. Oprostite sto sam, malo negativna ali jedino se ovdje mogu vama iskreno pojadati.
Nisi sama,vjeruj mi! Tu smo svi i za lijepe vijesti i za lose vijesti tako da sto god zelis uvijek mozes podjeliti s nama! Tu smo jedna drugoj potpora i sve! Naravno da ces ga ugledati kao i sve cure ovdje..samo strpljenja (tako ja sebi uvijek govorim) jer vjerujem da vrijedi svakog cekanja! Isplaci se i ispusti to iz sebe i u nove pobjede..saljem veliki zagrljaaaaj 🤗🤗🤗
U potpunosti razumijem kako se osjecas. Ne znan kad ce doc nase vrime, nadan se da hoce jednom. Svijet ne stoji i ne čeka nasu trudnocu, dapače. Fokusiraj se na jos nesto drugo. Sve imamo te dane. Samo ne smije to prerast u tjedne i mjesece.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Drzim fige da se uskoro družimo na proljetnim ili ljetnim bebama. Ako mi šef ponudi stalni ugovor eto mene nazad k vama 🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Cure hvala vam od♥️. Stvarno ste prava podrska. Zato sam se i prikljucila ovom forumu jer je lakse kad s nekim imas podijeliti brige. Isplakati cu se i na more dok vjestica jos nije posteno krenula.Pa u nove pobjede, u novi ciklus. Mislila sam se naruciti kod. ginekologa da vidi što je s ovulacijama. Trebala sam vaditi i za tronbofiliju ali zbog korone vade krv samo hitnim slucajevima.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
U potpunosti razumijem kako se osjecas. Ne znan kad ce doc nase vrime, nadan se da hoce jednom. Svijet ne stoji i ne čeka nasu trudnocu, dapače. Fokusiraj se na jos nesto drugo. Sve imamo te dane. Samo ne smije to prerast u tjedne i mjesece.
Da u pravu si ali eto bas kad se ponadas onda kad dođe M razocaras se i pocnes se pitati zasto nekima uspije iz prve a meni toliko treba. Jos me i godine stiscu, imam 36,uskoro 37.partner ima djete iz prvog braka i onda me to sve muci dodatno
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
E i temp. mi se jos uvijek drzi na 37.evo sad isla izmjeriti, a nije da mi je nesto vruce i lezim pod klimom
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji