Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmarie
    28. Lipanj 2020. 12:59

Boook cure,evo i mene. 7DPO ne prijavljujem nista osim bolnih grudi..nadam se da ce se nesto jos poceti dogadati.. 🤷🏼‍♀️

Ivo& Ivana💙♥️
    28. Lipanj 2020. 13:18

Ja nisam imala mira i napravila sam CB test i naravno -, i smeđi iscjedak je poceo tako da ovaj ciklus mofu otpisati. Uzasno san tuzna a iskreno nemam se kome obratiti jer nakon spontanog zelja mi je za trudnocom jos i veca,a,bojim se da necu tako brzo ugledati +. Oprostite sto sam, malo negativna ali jedino se ovdje mogu vama iskreno pojadati. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Teja09
    28. Lipanj 2020. 13:29

Nemoj se ispricavati za svoje osjećaje... u redu je da te malo ponesu emocije. 
    Sigurna sam da ce uskoro biti +, ne gubi nadu! 

👩‍🦱 28 - PCO, anovulacija
    🧔 31 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2019.
    12/2020. TO - Betaplus, Letrozol
    18.12.2020. B-HCG 303,6

mmarie
    28. Lipanj 2020. 13:29

Clio35

Ja nisam imala mira i napravila sam CB test i naravno -, i smeđi iscjedak je poceo tako da ovaj ciklus mofu otpisati. Uzasno san tuzna a iskreno nemam se kome obratiti jer nakon spontanog zelja mi je za trudnocom jos i veca,a,bojim se da necu tako brzo ugledati +. Oprostite sto sam, malo negativna ali jedino se ovdje mogu vama iskreno pojadati.

Nisi sama,vjeruj mi! Tu smo svi i za lijepe vijesti i za lose vijesti tako da sto god zelis uvijek mozes podjeliti s nama! Tu smo jedna drugoj potpora i sve! Naravno da ces ga ugledati kao i sve cure ovdje..samo strpljenja (tako ja sebi uvijek govorim) jer vjerujem da vrijedi svakog cekanja! Isplaci se i ispusti to iz sebe i u nove pobjede..saljem veliki zagrljaaaaj 🤗🤗🤗

Sara 🌸
    28. Lipanj 2020. 13:37

Clio35

U potpunosti razumijem kako se osjecas. Ne znan kad ce doc nase vrime, nadan se da hoce jednom. Svijet ne stoji i ne čeka nasu trudnocu, dapače. Fokusiraj se na jos nesto drugo. Sve imamo te dane. Samo ne smije to prerast u tjedne i mjesece. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• MJ317
    28. Lipanj 2020. 13:44

Fancy cestitam od srca! 💪🥰🥰

danchy1990
    28. Lipanj 2020. 13:59

Drzim fige da se uskoro družimo na proljetnim ili ljetnim bebama. Ako mi šef ponudi stalni ugovor eto mene nazad k vama 🤣

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Ivo& Ivana💙♥️
    28. Lipanj 2020. 14:05

Cure hvala vam od♥️. Stvarno ste prava podrska. Zato sam se i prikljucila ovom forumu jer je lakse kad s nekim imas podijeliti brige. Isplakati cu se i na more dok vjestica jos nije posteno krenula.Pa u nove pobjede, u novi ciklus. Mislila sam se naruciti kod. ginekologa da vidi što je s ovulacijama. Trebala sam vaditi i za tronbofiliju ali zbog korone vade krv samo hitnim slucajevima. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    28. Lipanj 2020. 14:07

Sara🌻 (Mrljica)

Clio35

U potpunosti razumijem kako se osjecas. Ne znan kad ce doc nase vrime, nadan se da hoce jednom. Svijet ne stoji i ne čeka nasu trudnocu, dapače. Fokusiraj se na jos nesto drugo. Sve imamo te dane. Samo ne smije to prerast u tjedne i mjesece.

Da u pravu si ali eto bas kad se ponadas onda kad dođe M razocaras se i pocnes se pitati zasto nekima uspije iz prve a meni toliko treba. Jos me i godine stiscu, imam 36,uskoro 37.partner ima djete iz prvog braka i onda me to sve muci dodatno

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    28. Lipanj 2020. 14:08

E i temp. mi se jos uvijek drzi na 37.evo sad isla izmjeriti, a nije da mi je nesto vruce i lezim pod klimom 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.