Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Lipanj 2020. 14:21

Clio35 potpuno te kuzim ,moje si godiste.ja se svaki dan pitam kako sve oko mene trudne iz prve a ja vec godinu i sipak🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Al eto nazalost tako je kako je i dobit cemo plusic brzo🙏🏽

Ivo& Ivana💙♥️
    28. Lipanj 2020. 14:41

Tanja37

Clio35 potpuno te kuzim ,moje si godiste.ja se svaki dan pitam kako sve oko mene trudne iz prve a ja vec godinu i sipak🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Al eto nazalost tako je kako je i dobit cemo plusic brzo🙏🏽

Bas tako, ponekad se osjecas tako nemocno, pokusavamo sve sto je u nasoj moci i opet nista. Citam svasta kako ojacati imunitet, pijem cajeve, uzimam vitamine i pratim i s lh trakicama i opet nista. Dođe mi da sve bacim i ne razmisljam vise o tome

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

jelenajelena
    28. Lipanj 2020. 15:14

Pozz curke...fancy cestitam na plusicu zelim ti svu srecu,,ja nemam nista za prijaviti...cjeli mj mi je skoro nekakav smeđi iscjedak a do gin. nemogu....nadam se da ce biti jos plusica ubrzo

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

mmarie
    28. Lipanj 2020. 15:16

jelenajelena

Pozz curke…fancy cestitam na plusicu zelim ti svu srecu,,ja nemam nista za prijaviti…cjeli mj mi je skoro nekakav smeđi iscjedak a do gin. nemogu….nadam se da ce biti jos plusica ubrzo

Hoces praviti testic uskoro? 😊

Mallla
    28. Lipanj 2020. 16:31

Hej cure vidim padaju plusići... Neka neka! Fancy čestitam! Majke mi ti si fenomen.... Od srca ti želim da ovaj put dođete do kraja i da se mazite za 9mj ❤️
    Ja sam u odbrojavanju, 9dpo danas... Još nisam lovala sjene.... Malo sam se odmorila i tako! Ništa ekstra novo kod mene...
    Kaže sinoć jedna žena ajmeee pa ti si trudna... Rekooo nisam samo imam velik stomak 😂😂 bilo joj je neugodnije nego meni ovaj put.... Pogubila se nike znala šta bi. 
    Ima tko da piška ovih dana! 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    28. Lipanj 2020. 16:34

E da bajo ovulacija mi je bila ranije nego sam očekivala pa me ujutro možeš stavit na 3.7. 😊

url=https://lilypie.com]

silver
    28. Lipanj 2020. 16:38

Clio, imam isto godina kao i ti, znam kako se osjećaš i samo da znaš - potpuno je u redu tako se osjećati! A svi ćemo dočekati svoje plusiće to je sigurno. Meni najgore bude kad dobijem mengu taj dan i dan poslije ali onda se opet nekako prebacim u iščekivanje i ponese me neka pozitiva prema ovulaciji. Držim ti fige i šaljem zagrljaje!! 🥰😘

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Ivo& Ivana💙♥️
    28. Lipanj 2020. 17:25

silver

Clio, imam isto godina kao i ti, znam kako se osjećaš i samo da znaš - potpuno je u redu tako se osjećati! A svi ćemo dočekati svoje plusiće to je sigurno. Meni najgore bude kad dobijem mengu taj dan i dan poslije ali onda se opet nekako prebacim u iščekivanje i ponese me neka pozitiva prema ovulaciji. Držim ti fige i šaljem zagrljaje!! 🥰😘

Hvala ti. Da najteze je ove dane kad dobijemo i to nas baci unazad. Radila sam CB test koji se moze raditi i do 6 dana ranije. Meni je jos 2 dana do M ali jutros sam imala taj smeđi iscjedak i iako nije bio prvi urin morala sam napraviti test. Bio je naravno negativan i sada cekam da dođe M kako treba.
    Uzimam imunomed, pijem sok od cikle, mrkve i jabuke, vitamin D i omega 3. Cak sam ovaj ciklus pila i Femisan A kapi. Uhvatila pik tocno na 14 dan i imali odnose 3,2 dan prije O i na O i opet nista. I bas sam se rastuzila.
    Oprostite na dugom postu ali jedino si ovdje mogu dati oduska

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Sara 🌸
    28. Lipanj 2020. 17:34

Clio35

silver

Hvala ti. Da najteze je ove dane kad dobijemo i to nas baci unazad. Radila sam CB test koji se moze raditi i do 6 dana ranije. Meni je jos 2 dana do M ali jutros sam imala taj smeđi iscjedak i iako nije bio prvi urin morala sam napraviti test. Bio je naravno negativan i sada cekam da dođe M kako treba.
    Uzimam imunomed, pijem sok od cikle, mrkve i jabuke, vitamin D i omega 3. Cak sam ovaj ciklus pila i Femisan A kapi. Uhvatila pik tocno na 14 dan i imali odnose 3,2 dan prije O i na O i opet nista. I bas sam se rastuzila.
    Oprostite na dugom postu ali jedino si ovdje mogu dati oduska

Nije se poklopilo. Nekad je najjednostavniji odgovor i najtočniji. Iduci misec, ista nada, opet pokušavanje i to je to. Nema depri, sve ovo gori sta konzumiras ne garantira trudnocu, samo potpomaže. Ako si slučajno možda vidila čime se sve šopaju one žene sa potpomognute, zamantalo bi ti se, i opet cesto bude nista. Budimo zahvalne. Sad se isplači i ajd dalje, od pretjeranog analiziranja nema korist. 🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

28. Lipanj 2020. 17:38

Ja samo mislim da ako se godinu dana nista ne dogada treba krenit doktoru i na potpomognute..
    Pogotovo zene +35god ..
    Ili cekat da se dogodi jednostavno ...i imat strpljenja kad bude ,bit ce,na vama je odluka🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.