8 dpo mi je. Vec par dana bolovi ko pred mengu i iscjedak bjelkasti. Vise ne znam da li umisljam ili kaj... Ima onu neku trakicu iz mullera pa cu pricekati jos da napravim test. A dani prolaze puzevim korakom...
Pokusavamo od 09/2019
Missed ab 11tj 02/2020
Humana Sv. Duh dr. Turudić od 04.01.2021.
1. IUI 31.03.2021. bezuspješan
2. IUI 05/2021 bezuspješan
1. IVF 03/2022 ucinjen transfer 1js, beta 0
2. IVF 06/2022 FET 1js, beta 0
3. IVF 11/2022 ucinjen transfer 2js, beta na 12. dan 36, zatim biokemijska
4. IVF FET 2js 14.02.2023.
Fancy draga cestitammmm 🥳🥳🥳 drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 na najnajnajnajjjjjjace da ovaj put ostane mrvica 🍀🍀🍀🍀🍀🙏🏼🙏🏼
Svima vam saljem suncane zagrljaje jer se opustam na plazi i ne zamaram se s trakicama niti s icim, pa kad se vratim punih baterija idemo po plus 💪🏼 taman je M zavrsila tako da ovaj morski zrak ekstra djeluje na nas, akcija na najjace cisto iz uzitka, a ne jer je trakica rekla 😁
Ajme i ja sam danas na more osla, znaci samo aam lezala i upijala sunce more valove mirise ...
Saraaa dolaziiiis li jel u planu sta ako prodje corona ?
https://ibb.co/9WN35dD
Fancy draga cestitammmm 🥳🥳🥳 drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 na najnajnajnajjjjjjace da ovaj put ostane mrvica 🍀🍀🍀🍀🍀🙏🏼🙏🏼
Svima vam saljem suncane zagrljaje jer se opustam na plazi i ne zamaram se s trakicama niti s icim, pa kad se vratim punih baterija idemo po plus 💪🏼 taman je M zavrsila tako da ovaj morski zrak ekstra djeluje na nas, akcija na najjace cisto iz uzitka, a ne jer je trakica rekla 😁
Ajme i ja sam danas na more osla, znaci samo aam lezala i upijala sunce more valove mirise …
A daaaaaaj 🙄 Nadamo se sredinom kolovoza, al pod velikim upitnikom je to. okupaj se i za me. 😔
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ajme i ja sam danas na more osla, znaci samo aam lezala i upijala sunce more valove mirise …
A daaaaaaj 🙄 Nadamo se sredinom kolovoza, al pod velikim upitnikom je to. okupaj se i za me. 😔
Stvarno mi.je trebalo..prosli tj sam osla al je krenula neka nevera bila tako da mi je danas bio zapravo prvi dan da sam bas bila i stvarno je reset u glavi... nekako djeluje na mene to kao da ce sve bit dobro unosi mir u glavu ... bas probajte doc ako budete mogli imam osjecaj da bi svima nama dobrih tjedan dana uz more i sunce napravilo puni dobrog 💙💙💙💙
@Fancy fensika draga iz sveg srca ti želim da ovaj put bude to To !!
I da legenda Bajo nastavi pogađati, pa svaki mjesec da pogodi 2 od 3 taman ćemo sve stići ostat trudne 😁😁
Hvala, aBd, i ja zelim tebi da docekas cim cim prije 🤞🤞🤞🤞
Not that fensi, ekšli..
Fency, tebe ni ne ubrajamo u ovo računanje kada za tebe se zna od početka da je to to 😁
Čestitam! Odmah u pon kod ginice i rješavaj! 💪🏻💪🏻
Hahahaha 🤭🤭🤭
Not that fensi, ekšli..
Hvala i ja tebi zelim da sunce i more i uzivanje urode plodom pa da se citav zivot sjecate kako vam je bilo lijepo kad ste napravili svoju mrvicu 🤭😂❤
Not that fensi, ekšli..
Fancy, za tebe smo znali, navijamo da se održi i da je problem samo u progesteronu!!
Javljaj nam se, nemoj nestati!
Sara jel ide temp onako kako sam predvidjela? stižem i ja, još sutra da mi temp potvrdi nadam se...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Fancy, za tebe smo znali, navijamo da se održi i da je problem samo u progesteronu!!
Javljaj nam se, nemoj nestati!
Sara jel ide temp onako kako sam predvidjela?stižem i ja, još sutra da mi temp potvrdi nadam se…
Silver, ooo da.. Prve dvi su mjerene oko 06:50 a ova danas oko 06:20, morala na wc😂
https://ibb.co/PN8W2Xw
Fancy, jel opet teet jutros radis?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pozdrav cure, zanima me gdje kupujete lh trakice a da su povoljne? Hvala 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji