Sapica ja sam isto znala smedarit dva dana prije M
I evo sutra trebam dobit M i ovo je prvi ciklus da ne smedarim.
Nisam znala da je stetno smedarenje morat cu doktoru🤦♀️🤦♀️
Stetno je ako se dogada svaki mjesec,meni se otkad imam endometriozu nikad nije dogodilo da samo procurim bez "najave" bar dva-tri dana prije m. Ako se dogada povremeno to je ok zbog pada progesterona… al ak se dogodi par dana nakon O onda normalno da se trudnoca ne moze odrzat. Meni je zadnjih par ciklusa znalo krenut smede po 7,8 dana prije m i zato sam dobila utrogestane… zapravo, ja svaki put kad sam ostala trudna dogodilo se cim bi pocela koristit utrogestane 🙈🙊
Nisam ni ja znala da je stetno...dobro je to znati. Ja mozda jednom do dva puta godisnje smedjarim prije menge inace ne.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Samo da potvrdim dolazak gospodje. Taman sam se bila ponadala da nece doci kad eto je redovna 😔. Anitram, pisi me za ne dobiti 20.4.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Miakamo bas mi je žao, ali sada hrabro u nove pobjede.
Ja sam si sada bila prilično skulirana, ali sada me već pere uzbuđenje i nervoza, hoće li ili neće... Još malo samo...
Jel ko od cura probavao ovo sa LH trakicama pa se poslije ispostavilo da nije bilo trudnoce?
Jel trakica inace bude skroz blijeda ili se moze pojaviti sjena?
Ta sam! 🙋🏼♀️ Bile je tamna LH trakica, HCG test je pokazivao slabu slabu crticu,na kraju je na pregledu ustanovljeno nakon sto je prosla M da je bila cista u pitanju koja je puknula (M je kasnila 5-6 dana) 🤷♀️🤦♀️
A sto se tice krvarenja nakon O i koji dan prije nego M stigne...ja sam svog doktora pitala u par navrata za to blago krvarenje nakon sto O prode i rekao je da to nije nista lose,da je to zapravo jako dobar znak, da je folikul dosegao velicinu koja je potrebna za oplodnju i dok se izbacuje van putem moze ostetiti kapilaru pa onda dolazi do tog blagog krvarenja, a za M ga nisam pitala jer mi se to dogodilo mozda 2-3 puta da je bilo smedaranje 2-3 dana prije ocekivane,inace procurim kroz par sati,ali to je kako sam shvatila izbacivanje stare krvi iz maternice koja je ostala od zadnje M u tragovima,a oept nedovoljno da sve iscuri..eto,nadam se da sam kojoj pomogla 😁
A sto se tice krvarenja nakon O i koji dan prije nego M stigne…ja sam svog doktora pitala u par navrata za to blago krvarenje nakon sto O prode i rekao je da to nije nista lose,da je to zapravo jako dobar znak, da je folikul dosegao velicinu koja je potrebna za oplodnju i dok se izbacuje van putem moze ostetiti kapilaru pa onda dolazi do tog blagog krvarenja, a za M ga nisam pitala jer mi se to dogodilo mozda 2-3 puta da je bilo smedaranje 2-3 dana prije ocekivane,inace procurim kroz par sati,ali to je kako sam shvatila izbacivanje stare krvi iz maternice koja je ostala od zadnje M u tragovima,a oept nedovoljno da sve iscuri..eto,nadam se da sam kojoj pomogla 😁
Ma daj? A kad sam ja to rekla svom pitao me jel to cesto ili par puta godisnje pa kad sam rekla bas svaki ciklus onda je reko da uzimam utrogestan od 16dc na 10 dana... a tvoj kaze dobar znak da se dogada 🤔🤷♀️🤷♀️🤷♀️ izgleda da i oni imaju razlicita misljenja 😂😂😂 meni je znalo na 7dpo krenut skroz svijetlo pa se pojacava u intenzitetu boje i kolicine do M...
Ma ja nisam nikad tako dugo smedarila
Samo dan dva pred M ..
I ja sam citala da to bude zaostatak stare krvi pa se pomijesa s iscjedkom..
Inace nikad ne krvarim niti smedarim u vrijeme O.
Evo prvi ciklus da nisam bas smedarila👍
Dobro jutro cure! Mi imamo odnose svaki drugi dan, i jutros me bolio jajnik tijekom odnosa, šta mi bude kada dolazi O, međutim dosta je rano 🤔
Nisam stigla kupiti lh trakice pa neću više piti marulju i nadati se da će O ranije ovaj mjesec 🤞🏻
Šta se tiče smedarenja, jednom mi je baš curila smeđa krv tjedan dana prije M, bila je trudnoća u pitanju, ali biokemijska...
Smedarenje ne mora nužno značiti nešto loše, ali ja se ježim kada vidim smeđu krv 😬
Hej cure da vam javim, sinoc prije spavanja uzasni grčevi kao kad imam M. Jutros radila test od 20miu bijeli bijeli. Danas je 12DPO, dakle ocekujem da ce 28. Nazalost doci :(
Sretno svima
Lilo. Kako si? Radis li test
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Hej cure da vam javim, sinoc prije spavanja uzasni grčevi kao kad imam M. Jutros radila test od 20miu bijeli bijeli. Danas je 12DPO, dakle ocekujem da ce 28. Nazalost doci :(
Sretno svima
Lilo. Kako si? Radis li test
Bas mi je zao ali sve dok ne dodje ima nade 🤞🤞🤞
Meni je danas 7dc cekamo plodne dane. Prosli mjesec smo pokrili sve do pika i onda kad je bio pik mom se nije vise dalo 😂😂 tako da ovaj mjesec cemo do pika lagano i onda kad bude na najjace cemo pokrit sve 😂💪 nova nada
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji