Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    27. Ožujak 2020. 10:24

Mara Kokosica

Mara Kokosica

Mara Kokosica

Cure drzim vam fige da sjene postanu prave crte na tesrltu za trudnocu.

Mene cijeli dan žica lijevi jajnik. Bas ga osjetim. Danas mi je 5dpO. Sta mislite jel moze bit implantacija?

Da naglasim da su mi ciklusi od 26 dana. Ovulacija je bila 12 dan. Tako da trebam dobiti u slj.petak.

Jel mi moze neko odg ? ☺️

Dok sam skužila što je pitanje! Može implatacija biti na 5dpo, zašto ne! Najčešće je između 6 i 12 dpo ali može bit ranije i kasnije. Pa još malo strpljenja i znat ćeš! 

url=https://lilypie.com]

Kiky 🥰
    27. Ožujak 2020. 10:27

Meni je danas 8dc nisam jos pocela radit lh trakice nemam ih puno pa jos cekam. Na pitanje kako izdrzavamo izolaciju, ja radim pa nisam u izolaciji. Maskica, rukavice i nema predaje... ali kad vidim koliko se njih ne drzi toga i bez maskica hoda pogotovo umirovljenici, dodje mi da ih potjeram u kuce 😂💪 cure, sretno vam koje radite testice 🤞

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

27. Ožujak 2020. 10:35

Sapica i ti imas O na 10dan ciklusa kao i ja🤦‍♀️
    A uvijek sam mislila da nije dobro tako rano imat.
    A kolko ti je trajala lutealna faza nakon O?

27. Ožujak 2020. 10:43

Marinalin

Sapica i ti imas O na 10dan ciklusa kao i ja🤦‍♀️
    A uvijek sam mislila da nije dobro tako rano imat.
    A kolko ti je trajala lutealna faza nakon O?

Meni je uvijek dolazila 15.dan nakon O. Ovaj ciklus sam imala 10dc, a prosli i pretprosli 11dc 😬 nisam nikad razmisljala da nije dobro da je O 10dc 🤨 al svi kazu da je normalno trajanje ciklusa 24-30dana... sve ispod 24dana su skraceni ciklusi... ima netko info o tome? 

Kaća
    27. Ožujak 2020. 10:45

Sapice jesi li pokušavala stupit u kontakt sa ginekologom ili ćeš još malo se strpiti?

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

27. Ožujak 2020. 10:51

Kaća

Sapice jesi li pokušavala stupit u kontakt sa ginekologom ili ćeš još malo se strpiti?

Nisam jos. Ovaj tjedan ne radi, zvat cu drugi tjedan kad cu si narucivat utrogestane pa cu vidjet kaj ce rec 😊 uopce ne znam jel bi isla na pregled prije tog 7tt ili bi isla kad vec budem 8tt 😬🤷‍♀️

zabrinutakata
    27. Ožujak 2020. 11:01

Mallla

zabrinutakata

Cure molkn as pomoc jer po test nemogu 🤦‍♀️ evo vako jucer mi se na gacicama pokazalo malo rozo i kad obrisem malo ujutro popodne nista nigdi …danas smede nesto i to samo jutros oko 8 ipo sad nista opet sta bi to moglo biti menstruaciju sam tribala dobiti ima 7 dana i nisam dobila a sad me malo vec strah sta bi moglo biti ,naravno radimo na bebi i necuvamo se …jel kojoj bilo tako molin vas pomozite luda sam vise

Naruči test online! Sve dostave redovno rade! Ako nemaš novaca pa poslat će ti neka od nas test, to je najmanji problem. Bilo nas je s takvin simptomoma trudnih i onih koje su dobile tako da ti ne možemo reć ništa pametno!

Narucila bi ja njega nije problem ali neradi posta kod nas a postari ne voze 

Kaća
    27. Ožujak 2020. 11:17

A koliko znam oni svakako ne žele radim ultrazvuk prije 6 tjedana jer ni sami ništa pametno prije toga ne mogu vidit ni reć. A zavisi koliko si strpljiva, sve ovisi o tebi. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Aneee
    27. Ožujak 2020. 11:25

Sapica

Kaća

Nisam jos. Ovaj tjedan ne radi, zvat cu drugi tjedan kad cu si narucivat utrogestane pa cu vidjet kaj ce rec 😊 uopce ne znam jel bi isla na pregled prije tog 7tt ili bi isla kad vec budem 8tt 😬🤷‍♀️

Ma pričekaj bar 7tt jer teško se šta vidi prije toga a i bolje zbog ove corona da si doma 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

27. Ožujak 2020. 11:32

Ma sve si ja mislim da bi pricekala ulazak u 8tt... ne znam kak bi podnijela vidjet kucanje srca u 6tt i onda poslije nista ko zadnja 2 puta 😔😪 
    Hvala curke na savjetima 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.