Cure drzim vam fige da sjene postanu prave crte na tesrltu za trudnocu.
Mene cijeli dan žica lijevi jajnik. Bas ga osjetim. Danas mi je 5dpO. Sta mislite jel moze bit implantacija?
Da naglasim da su mi ciklusi od 26 dana. Ovulacija je bila 12 dan. Tako da trebam dobiti u slj.petak.
Jel mi moze neko odg ? ☺️
06/20 blighted ovum 8tt.
Samo da vas sve pozdravim.....
Bili smo vredni i pokrili sve dane,ali sam nekako opustenija nego prethodni mesec,ne trebam dobiti 9.4,a 10.4 mi je rodjendan,bio bi to divan poklon,ali kako bude biće.....Curke čuvajte se,curke iz ZG u mislima sam sa vama,iz ove situacije da izadjemo jos jače.....😘😘😘
Mene cijeli dan žica lijevi jajnik. Bas ga osjetim. Danas mi je 5dpO. Sta mislite jel moze bit implantacija?
Da naglasim da su mi ciklusi od 26 dana. Ovulacija je bila 12 dan. Tako da trebam dobiti u slj.petak.
Ja sam osjetila ziganje tek 12dpo, implantacija se uglavnom dogada 6-12 dan... mislim da je sve moguce- majka priroda je mocna. Razveseli nas u petak 😄🤞
Jutro cure. Evo ja čekam sutra za ne dobit, al tijelo mi ne daje takve signale. Skoro pa sam sigurna da će vještica doć, naravno nada uvik ostaje.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Jutro cure, vidim ima nas za ned,.pon koje ocekujemo tj.ne ocekujemo mengu.
Anitram kad ponovo radis test?
Ja bi bila naravno sretna da sad.vidim plusic, al onda bi me vjerojatno strah uhvatio za te preglede, bojim se do ducana otic a kamoli do bolnice 🙄 Imali ovome kraja hjoooj 🥴
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Cure molkn as pomoc jer po test nemogu 🤦♀️ evo vako jucer mi se na gacicama pokazalo malo rozo i kad obrisem malo ujutro popodne nista nigdi ...danas smede nesto i to samo jutros oko 8 ipo sad nista opet sta bi to moglo biti menstruaciju sam tribala dobiti ima 7 dana i nisam dobila a sad me malo vec strah sta bi moglo biti ,naravno radimo na bebi i necuvamo se ...jel kojoj bilo tako molin vas pomozite luda sam vise
Ja sam osjetila ziganje tek 12dpo, implantacija se uglavnom dogada 6-12 dan… mislim da je sve moguce- majka priroda je mocna. Razveseli nas u petak 😄🤞
Hvala ti sapice na odgovoru. Meni su ciklusi kratki. Tako da ja ne trebam dobit 14dpo. Nadam se da necu. Kak se ti osjecas ??
Dunja to bi bio prekrasan poklon. Drzim nam fige.
06/20 blighted ovum 8tt.
Cure molkn as pomoc jer po test nemogu 🤦♀️ evo vako jucer mi se na gacicama pokazalo malo rozo i kad obrisem malo ujutro popodne nista nigdi …danas smede nesto i to samo jutros oko 8 ipo sad nista opet sta bi to moglo biti menstruaciju sam tribala dobiti ima 7 dana i nisam dobila a sad me malo vec strah sta bi moglo biti ,naravno radimo na bebi i necuvamo se …jel kojoj bilo tako molin vas pomozite luda sam vise
Jedino sto mozes je test napravit 🤷♀️ tek onda ces znat sigurno na cemu si.
Cure molkn as pomoc jer po test nemogu 🤦♀️ evo vako jucer mi se na gacicama pokazalo malo rozo i kad obrisem malo ujutro popodne nista nigdi …danas smede nesto i to samo jutros oko 8 ipo sad nista opet sta bi to moglo biti menstruaciju sam tribala dobiti ima 7 dana i nisam dobila a sad me malo vec strah sta bi moglo biti ,naravno radimo na bebi i necuvamo se …jel kojoj bilo tako molin vas pomozite luda sam vise
Naruči test online! Sve dostave redovno rade! Ako nemaš novaca pa poslat će ti neka od nas test, to je najmanji problem. Bilo nas je s takvin simptomoma trudnih i onih koje su dobile tako da ti ne možemo reć ništa pametno!
url=https://lilypie.com]
Ja sam osjetila ziganje tek 12dpo, implantacija se uglavnom dogada 6-12 dan… mislim da je sve moguce- majka priroda je mocna. Razveseli nas u petak 😄🤞
Hvala ti sapice na odgovoru. Meni su ciklusi kratki. Tako da ja ne trebam dobit 14dpo. Nadam se da necu. Kak se ti osjecas ??
Dunja to bi bio prekrasan poklon. Drzim nam fige.
I meni su kratki. Meni je ovulacija bila 10dc, a test je pokazao crticu 13dpo onak postenu, nisam si morala razmisljat jel to crtica ili ne 😄😇
Dobro sam jos za sad... frka ce me ulovit kad ce bit onaj kriticni 7tt 😏... nemam neke simptome -sise malo bole sa strane, al nista strasno, povremeno osjecam lagane grceve i to je to - jajnik vise ne boli 🙃😁
Sortiraj odgovore
Najstariji