Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Ožujak 2020. 19:19

Kako su vam pronasli endometriozu ultrazvukom il?
    Jeste imale simptome endometrioze?

25. Ožujak 2020. 19:30

LeLa2807

Šapice imam dvije prijateljice bliske sa operiranim endometriozama jedna na jajniku jedna na maternici. Sretna sam radi tebe. Nek ti bude uredna i skolska trudnoca od srca ti zelim. Silno mi je zao radi svega sto si morala proci, ali za 9 mj drzis svoje klupko srece i svaka suza prolivena ce vrijediti. Nadam se da cu ja sutra pisnut pozitivan test pa ti se pridruzim na zimskim bebama. Mi smo pokrili dan pika dan iza i jos jedan iza. :) nadajmo se dobrom.

Hvala ti. Iskreno se nadam da ce biti treca sreca najveca za 9mj 👶

25. Ožujak 2020. 19:33

Marinalin

Kako su vam pronasli endometriozu ultrazvukom il?
    Jeste imale simptome endometrioze?

Prije 3god na jajniku su mi uzvom i morala sam je operirat jer je bila veca od 4cm... sad su mi rekli da probam zatrudnit dok ne naraste da ne moram opet na operaciju (takve ciste imaju tendenciju nestajanja u trudnoci)... mene nije nis posebno bolilo -ovulaciju uvijek osjetim i dosta je bolna -to jedino.. al M su mi po 3 dana i prvi dan je najjace i najvise boli... a ovo kaj svaki ciklus smedarim prije M je do insuficijencije zutog tijela i za to stavljam utrogestane u drugoj polovici ciklusa... sad se nadam da cu ih stavljat jako dugo 🤞

• alex2102
    25. Ožujak 2020. 19:49

Veče cure, ako moze samo jedno pitanje ...nakon koliko dana ste radile test za trudnocu , nakon transvera ?

ja 38 god.suprug 38 god.
    1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
    2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
    3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
    AMH 32
    svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg

LeLa2807
    25. Ožujak 2020. 19:53

alex2102

Veče cure, ako moze samo jedno pitanje …nakon koliko dana ste radile test za trudnocu , nakon transvera ?

Hej draga probaj na podforum simptoki nakon embriotransfera. Na ovoj temi mislim da nema cura sa tim iskustvom. Ili pogledaj na potpomognuta vol. 3 sretno nek bude plus ko kuca! 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

25. Ožujak 2020. 19:53

alex2102

Veče cure, ako moze samo jedno pitanje …nakon koliko dana ste radile test za trudnocu , nakon transvera ?

E daj pitaj na temi potpomognuta oplodnja vol.3

• alex2102
    25. Ožujak 2020. 19:54

okic, hvala punooo punooo i aj se nadam plusicu konacno, vec mi je treci transver pa me ubilo , hvala punoooo

ja 38 god.suprug 38 god.
    1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
    2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
    3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
    AMH 32
    svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg

Fancy
    25. Ožujak 2020. 21:07

alex2102

okic, hvala punooo punooo i aj se nadam plusicu konacno, vec mi je treci transver pa me ubilo , hvala punoooo

🤞🤞🤞🤞

Not that fensi, ekšli..

25. Ožujak 2020. 21:10

Sapica ja sam isto znala smedarit dva dana prije M
    I evo sutra trebam dobit M i ovo je prvi ciklus da ne smedarim.
    Nisam znala da je stetno smedarenje morat cu doktoru🤦‍♀️🤦‍♀️

25. Ožujak 2020. 21:53

Marinalin

Sapica ja sam isto znala smedarit dva dana prije M
    I evo sutra trebam dobit M i ovo je prvi ciklus da ne smedarim.
    Nisam znala da je stetno smedarenje morat cu doktoru🤦‍♀️🤦‍♀️

Stetno je ako se dogada svaki mjesec,meni se otkad imam endometriozu nikad nije dogodilo da samo procurim bez "najave" bar dva-tri dana prije m. Ako se dogada povremeno to je ok zbog pada progesterona... al ak se dogodi par dana nakon O onda normalno da se trudnoca ne moze odrzat. Meni je zadnjih par ciklusa znalo krenut smede po 7,8 dana prije m i zato sam dobila utrogestane... zapravo, ja svaki put kad sam ostala trudna dogodilo se cim bi pocela koristit utrogestane 🙈🙊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.