Cure drzim vam fige da sjene postanu prave crte na tesrltu za trudnocu.
Mene cijeli dan žica lijevi jajnik. Bas ga osjetim. Danas mi je 5dpO. Sta mislite jel moze bit implantacija?
06/20 blighted ovum 8tt.
Cure drzim vam fige da sjene postanu prave crte na tesrltu za trudnocu.
Mene cijeli dan žica lijevi jajnik. Bas ga osjetim. Danas mi je 5dpO. Sta mislite jel moze bit implantacija?
Da naglasim da su mi ciklusi od 26 dana. Ovulacija je bila 12 dan. Tako da trebam dobiti u slj.petak.
06/20 blighted ovum 8tt.
Meni je isto pred m bila dosta tamna lh trakica i to ona osjetljivija zelena a na kraju nista, dobila.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Meni je isto pred m bila dosta tamna lh trakica i to ona osjetljivija zelena a na kraju nista, dobila.
Super, onda se pravim da je nisam ni pisnula 🤭
Not that fensi, ekšli..
Drzim fige da mi se jos neka pridruziii u plusicima 🤞🤞🤞🙃😊😊
Šapica ne znam jesi li pisala prije, koliko radite na bebi jesi pila sta? Ti si testirala vec 9dpo? A odnose ste imali kad? Ako ti se da napisi pls, volim citat to mi daje nadu :D ja sam 11dpo. Sutra cu pisnut jedan od 20mlu.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Šapica ne znam jesi li pisala prije, koliko radite na bebi jesi pila sta? Ti si testirala vec 9dpo? A odnose ste imali kad? Ako ti se da napisi pls, volim citat to mi daje nadu :D ja sam 11dpo. Sutra cu pisnut jedan od 20mlu.
Ja sam imala 2 misseda u 7tt (1prije 10mj i jedan prije god i 8mj) sad na ovoj trudnoci smo radili 3mj... 3. ciklus je bio dobitan (al mislim da bi i ranije ostala t da je O bila na desnom jajniku -imam endometriozu i cistu na lijevom jajniku 19mm - lijevi mi nije bas zdrav zbog endometrioze 😬)
Cijelo vrijeme sam pila novalac do 2.mj ove godine kad sam presla na folacin i doktorica mi je rekla da uzimam inositol za jacanje jajnih stanica... u prospe 2t sam otprve ostala trudna, al se ne sjecam na kojem jajniku je bila O
Odnosi dan kad je bila pozitivna lh i dan nakon. Lh trakicu sam radila 9dpo i testna crta je bila jako svijetla i onda sam (buduci da moram uzimat utrogestan zbog insuficijencije zutog tijela) morala napravit test na dan ocekivane, ali sam ga napravila dan ranije i crtica se jako lijepo vidjela 😆
Sapica oprosti, ja sam pobrkala, a znam da si plusic 🤦♀️
Luna nemoj se bedirat, sad ti nije uspjelo al mozda upali drugi put. Ja sam isto na letrozolu mjesecima i sad na klomifenu i cisto sumnjam da sam trudna. To nam jednostavno nije garancija da ce od prve upalit,ali nemoj gubit nadu. Zelim ti svu srecu.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Šapice imam dvije prijateljice bliske sa operiranim endometriozama jedna na jajniku jedna na maternici. Sretna sam radi tebe. Nek ti bude uredna i skolska trudnoca od srca ti zelim. Silno mi je zao radi svega sto si morala proci, ali za 9 mj drzis svoje klupko srece i svaka suza prolivena ce vrijediti. Nadam se da cu ja sutra pisnut pozitivan test pa ti se pridruzim na zimskim bebama. Mi smo pokrili dan pika dan iza i jos jedan iza. :) nadajmo se dobrom.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji