Veljača nam je bas bila puna plusica, sad smo nekak stale
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
samo da vam se kratko javim, procitam vas s moba al mi je nezgodno onda odgovarat, sad sam upalila laptop pa sam se prijavila al ne znam vise sta sam na rate procitala haha. drzim vam svima fige! kod mene je O bila jucer, pokrili smo sve dane prije O i na dan O ujutro i veceras cemo. uzivamo u sexu u izolaciji pa me bas briga oce li se primit, bit ce izolacije i iduci misec hahahah #mislipozitivno
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Lela radila sam test da i ista situacija ko i ti negativan da ne moze negativniji bit cak ni s od sjene da se bar malo poveselim sutra ili prekosutra najkasnije trebam dobit makar se uopce ne osjecam da cu dobit al ocito budem kad je test negativan da ima nesto mislim da bi bar sjenica neka bila 🤷♀️
Kako ste vi cure ko nam uskoro radi testice ajmo malo plusica
Pa iskreno ovako gledajuci ne znam dal je gore imat minus ili kao ja imat neke svijetle linije a ne znati sigurno jel od stoperice ili ne. 🤦♀️ u svakom slucaju znam da je minus porazavajuci ali isto tako daje novu nadu. Zar ne? A nada je ono sta moramo imati stalno. Jer bez nade sto smo? Ako je vec minus nek dode M sto prije da prije i ode i onda bacanje u akciju ❤😉
Lela radila sam test da i ista situacija ko i ti negativan da ne moze negativniji bit cak ni s od sjene da se bar malo poveselim sutra ili prekosutra najkasnije trebam dobit makar se uopce ne osjecam da cu dobit al ocito budem kad je test negativan da ima nesto mislim da bi bar sjenica neka bila 🤷♀️
Kako ste vi cure ko nam uskoro radi testice ajmo malo plusica
Pa iskreno ovako gledajuci ne znam dal je gore imat minus ili kao ja imat neke svijetle linije a ne znati sigurno jel od stoperice ili ne. 🤦♀️ u svakom slucaju znam da je minus porazavajuci ali isto tako daje novu nadu. Zar ne? A nada je ono sta moramo imati stalno. Jer bez nade sto smo? Ako je vec minus nek dode M sto prije da prije i ode i onda bacanje u akciju ❤😉
Pa to bi ja da sto prije dode menga al eto nemam nikakve grceve kakve znam imat prije nego sta dode pa se brinem da ce kasnit bezveze
Mozda je i O bila kasnije? Koji je sad dan poslje recimo O koja je bila?
Nije me strah trudnoce u doba korone, bila bi presretna kad god da se dogodi pa i sada ❤❤❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Lela zao mi je, al bit ce no sikiriki 💪 Ja cekam 30.3 da procurim. Sinoc sam imala menga bolove, mozda i ranije dobijem vidjet cemo. Jel vas strah malo ostat trudne u ovom periodu corone? mene je malo strah , ne znam jel zelim da menga dodje ili ne ,ovo je prvi put od kad radimo na bebi da nekako vise zelim da mi menga stigne ,ne znam,nisam normalna 🤦♀️
I mene je strah mi smo se čak dogovorilo da pauziramo..pa kad se malo smiri opet u akciju 💪🏻💪🏻
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Anitram1982 Ja sam ti već rekla da ti ne želim davati lažnu nadu, jer 8dpo je zaista rano da se stresiras zbog negativnog testa. Ja se bas nadam da ce ti ovaj ciklus biti dobitni jer bas mi je tvoja priča prirasla srcu i zaslužujes svoj plusic ❤❤❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure koje uskoro ne očekujete M želim vam da ju ne dođe. Ženi ne treba doći 29.-30., test prije toga neću ni raditi, nema li to smisla, ako će kasniti onda radim. Da me strah ostati T u ovo ludo vriejemke, jer bi trebala čim vidim plusić, kroz tjedan dana na kontrolu i onda tako svakih par dana sve dok ne čuju srce, jer čim bi ga čuli krenula bi s heparinom, a tko će me sada u ovo vrijeme samo tako primiti. Naravno, bili bi presretni da ovaj mjesec bude T.
Kako vi izdrzavate u izolaciji? Ja ne trebam dobit za tj dana . Ne mogu docekat. Ovaj smo ciklus fino pokrili dane.
06/20 blighted ovum 8tt.
Nije me strah trudnoce. Bila bii najsretnija na svijetu da dobijem plusic za rockas.
06/20 blighted ovum 8tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji