Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    23. Siječanj 2020. 15:55

točkicaa

I ja imam oduvijek problem sa zeljezom i anemičnosti.
    Blijeda kao krpa. Mogla bih i ja krenuti sa ciklom 🤔
    Nije bas da je obozavam al mogu je pojest. Jel sok okusom isti kao ona iz teglice cikla ili?

ne, ovo je bas friska cikla, ovo u teglici je kiselkasto. Uglavnom nadam se da ce se tebi svidjet☺️ Ja se isto borim s anemicnosti. Zeljezo mi je 3 a donja vrijednost je 8, jedva sam stajala na nogama. 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

jelenajelena
    23. Siječanj 2020. 16:00

Curke da vam dam ja jedan recept za cijelu krvnu sliku i zeljezo,znaci isprobano 
    200gr cvekle
    200gr mrkve
    200gr limuna
    200gr oraha
    200gr meda
    200gr grozdica
    Sve skupa u blenderu izmiksate i stavite u teglicu i prije obroka po jednu kasiku pojesti..probajte nije loseg ni ukusa

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Aneee
    23. Siječanj 2020. 16:13

Cure koje čekaju za 3.2 baš nas ima 😁 imate vi kakve propadanja u jajniku ? Nadutost? 
    Znam da je jako rano ali baš kao da imam osjećaj da se nešto dešava 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

jelenajelena
    23. Siječanj 2020. 16:21

točkicaa

Hvala na recepticu! 😊

🤗🤗🥰🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

nada23
    23. Siječanj 2020. 16:24

crnerupe

nada23

Crnerupe, slažem se. I ja sam prošla kroz isto iskustvo. Ako nisi T, neka ti vještica sto prije krene da se ne mučiš više. Ali ipak još ima nade, kako god. 🤗🍀 Kada ti je bila O?

Eh prva O je bila 3/4.1. A drugi pik koji sam pokazala i curama na prvom djelu sam uhvatila 9.1. Kasno navecer pa si mislim ako dode sutra,znaci da je bila druga O 10.1….pa vidjet cemo…jer mi je prosli mjesec bila od 17-19.12. 😂

Svašta.. 🤔 Kod tebe baš kompliciran ciklus ovaj mjesec. Znaci, sutra ti je DAN D! Držim 🤞

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

MalaD
    23. Siječanj 2020. 16:28

ana.b.

Cure koje čekaju za 3.2 baš nas ima 😁 imate vi kakve propadanja u jajniku ? Nadutost?
    Znam da je jako rano ali baš kao da imam osjećaj da se nešto dešava

Evo ja trebam dobiti negdje 31.1.  Imam ti povremena probadanja nekad jace nekad slabije nekad sa jedne strane nekad sa obje, uz to me boli donji dio leda, povremen osjecaj da cu procuriti, grudi bolne na pritisak,  iscjedak bijeli kremast i osjecaj kao kod ovilacije-jako vlazna.. 

nada23
    23. Siječanj 2020. 16:30

jelenajelena

Curke da vam dam ja jedan recept za cijelu krvnu sliku i zeljezo,znaci isprobano
    200gr cvekle
    200gr mrkve
    200gr limuna
    200gr oraha
    200gr meda
    200gr grozdica
    Sve skupa u blenderu izmiksate i stavite u teglicu i prije obroka po jednu kasiku pojesti..probajte nije loseg ni ukusa

Mmm, ovo mora biti dobro! 👌

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Breskva
    23. Siječanj 2020. 16:34

Nada23,takoder isprobano i ja si jos stavim limuna uz sve to. I bilo mi ga je diglo za cak 3 vise u jedan mjesec

LeLa2807
    23. Siječanj 2020. 16:36

točkicaa

Listam ja malo onak fejsbuk i naiđem na ovo. Znaci wtf, mi se ovdje doslovno borimo da dobijemo bebu, a one piju pilule i ostanu trudne. Mislim watafak dragi živote di je problem?! …🙄🙄https://ibb.co/kJXRKMthttps://ibb.co/4g24nKK

Mamine tajne obozavam, btw hahahaha.
    Pa tako ti je i moja sestrična i to u 40-oj (!) uz anti baby pilule (nije preskala) i nije htjela djecu jer je već imala...

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

jelenajelena
    23. Siječanj 2020. 16:39

nada23

jelenajelena

200gr cvekle
    200gr mrkve
    200gr limuna
    200gr oraha
    200gr meda
    200gr grozdica

Mmm, ovo mora biti dobro! 👌

I jest vjeruj mi....jako je ukusno bar meni bilo...bas si kontam opet napraviti  ovih dana🥰🤗

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.