I ja imam oduvijek problem sa zeljezom i anemičnosti.
Blijeda kao krpa. Mogla bih i ja krenuti sa ciklom 🤔
Nije bas da je obozavam al mogu je pojest. Jel sok okusom isti kao ona iz teglice cikla ili?
ne, ovo je bas friska cikla, ovo u teglici je kiselkasto. Uglavnom nadam se da ce se tebi svidjet☺️ Ja se isto borim s anemicnosti. Zeljezo mi je 3 a donja vrijednost je 8, jedva sam stajala na nogama.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Curke da vam dam ja jedan recept za cijelu krvnu sliku i zeljezo,znaci isprobano
200gr cvekle
200gr mrkve
200gr limuna
200gr oraha
200gr meda
200gr grozdica
Sve skupa u blenderu izmiksate i stavite u teglicu i prije obroka po jednu kasiku pojesti..probajte nije loseg ni ukusa
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Cure koje čekaju za 3.2 baš nas ima 😁 imate vi kakve propadanja u jajniku ? Nadutost?
Znam da je jako rano ali baš kao da imam osjećaj da se nešto dešava
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Hvala na recepticu! 😊
🤗🤗🥰🥰🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Crnerupe, slažem se. I ja sam prošla kroz isto iskustvo. Ako nisi T, neka ti vještica sto prije krene da se ne mučiš više. Ali ipak još ima nade, kako god. 🤗🍀 Kada ti je bila O?
Eh prva O je bila 3/4.1. A drugi pik koji sam pokazala i curama na prvom djelu sam uhvatila 9.1. Kasno navecer pa si mislim ako dode sutra,znaci da je bila druga O 10.1….pa vidjet cemo…jer mi je prosli mjesec bila od 17-19.12. 😂
Svašta.. 🤔 Kod tebe baš kompliciran ciklus ovaj mjesec. Znaci, sutra ti je DAN D! Držim 🤞
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure koje čekaju za 3.2 baš nas ima 😁 imate vi kakve propadanja u jajniku ? Nadutost?
Znam da je jako rano ali baš kao da imam osjećaj da se nešto dešava
Evo ja trebam dobiti negdje 31.1. Imam ti povremena probadanja nekad jace nekad slabije nekad sa jedne strane nekad sa obje, uz to me boli donji dio leda, povremen osjecaj da cu procuriti, grudi bolne na pritisak, iscjedak bijeli kremast i osjecaj kao kod ovilacije-jako vlazna..
Curke da vam dam ja jedan recept za cijelu krvnu sliku i zeljezo,znaci isprobano
200gr cvekle
200gr mrkve
200gr limuna
200gr oraha
200gr meda
200gr grozdica
Sve skupa u blenderu izmiksate i stavite u teglicu i prije obroka po jednu kasiku pojesti..probajte nije loseg ni ukusa
Mmm, ovo mora biti dobro! 👌
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Nada23,takoder isprobano i ja si jos stavim limuna uz sve to. I bilo mi ga je diglo za cak 3 vise u jedan mjesec
Listam ja malo onak fejsbuk i naiđem na ovo. Znaci wtf, mi se ovdje doslovno borimo da dobijemo bebu, a one piju pilule i ostanu trudne. Mislim watafak dragi živote di je problem?! …🙄🙄https://ibb.co/kJXRKMthttps://ibb.co/4g24nKK
Mamine tajne obozavam, btw hahahaha.
Pa tako ti je i moja sestrična i to u 40-oj (!) uz anti baby pilule (nije preskala) i nije htjela djecu jer je već imala...
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
200gr cvekle
200gr mrkve
200gr limuna
200gr oraha
200gr meda
200gr grozdica
Mmm, ovo mora biti dobro! 👌
I jest vjeruj mi....jako je ukusno bar meni bilo...bas si kontam opet napraviti ovih dana🥰🤗
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Sortiraj odgovore
Najstariji