Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anaid
    23. Siječanj 2020. 15:03

Ja u konzumu od enciana. Isto svaki dan oko 3 popijem casu i brzo gore zvaku ili nes slatko 😂😂
    Bas sam je roknula malo prije 😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

nada23
    23. Siječanj 2020. 15:06

LeLa2807

Bome dosta nas je <3
    Čekalice koje brojite sitno, kad radite test, ajmo malo plusića za bolje raspoloženje cijelog društva :D

Mislim da neću raditi test prije 28.ukoliko me M ne iznenadi prije ( nadam se da neće 🙏). 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

23. Siječanj 2020. 15:10

nada23

Crnerupe, slažem se. I ja sam prošla kroz isto iskustvo. Ako nisi T, neka ti vještica sto prije krene da se ne mučiš više. Ali ipak još ima nade, kako god. 🤗🍀 Kada ti je bila O?

Eh prva O je bila 3/4.1. A drugi pik koji sam pokazala i curama na prvom djelu sam uhvatila 9.1. Kasno navecer pa si mislim ako dode sutra,znaci da je bila druga O 10.1....pa vidjet cemo...jer mi je prosli mjesec bila od 17-19.12. 😂

jelenajelena
    23. Siječanj 2020. 15:10

Pozz curke evo i ja vam se pridruzujem,nadam se da me prihvacate iako nekoristim lh trakice😬😬...i ja sam sa foruma tko planira i radi na bebi...pa nadam se da cemo ovdje podijeliti svoja iskustva...🥰🥰🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• anaid
    23. Siječanj 2020. 15:13

jelenajelena

Pozz curke evo i ja vam se pridruzujem,nadam se da me prihvacate iako nekoristim lh trakice😬😬…i ja sam sa foruma tko planira i radi na bebi…pa nadam se da cemo ovdje podijeliti svoja iskustva…🥰🥰🥰🥰

Kad vidis kak hvatamo pikove, mislim da budes uskoro pocela radit 😂😂
    Dobrodosla k nama. :) 
    Kako dugo radis na bebi ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

LeLa2807
    23. Siječanj 2020. 15:14

jelenajelena

Pozz curke evo i ja vam se pridruzujem,nadam se da me prihvacate iako nekoristim lh trakice😬😬…i ja sam sa foruma tko planira i radi na bebi…pa nadam se da cemo ovdje podijeliti svoja iskustva…🥰🥰🥰🥰

Bok jelena dobro nam došla i još prije otišla na temu Jesenske bebe 2020 :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

jelenajelena
    23. Siječanj 2020. 15:16

anaid

jelenajelena

Kad vidis kak hvatamo pikove, mislim da budes uskoro pocela radit 😂😂
    Dobrodosla k nama. :)
    Kako dugo radis na bebi ?

Hvala...🤗🤗pokusavamo vec 6god...s tim da sam imala 3 spontana i vm...ali idemo daalje,Bog ce dati kad bude on htjeo nema odustajanja...🥰🥰🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

jelenajelena
    23. Siječanj 2020. 15:17

LeLa2807

jelenajelena

Bok jelena dobro nam došla i još prije otišla na temu Jesenske bebe 2020 :)

Hvala puno....i ja vama isto zelim🥰🤗

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Rita88
    23. Siječanj 2020. 15:31

Spominjete sok od cikle i ja sam ga pila od Enciana, ne znam kak vama al ja moram zacepit nos kad ga pijem, ne pase mi okus, dize mi se zeludac, sad sam uzela frisku ciklu pa si radim smoothie u kombinaciji s narancom i bananom pa je lakse za popit. A i pijem ferum tablete za zeljezo jer mi je koma. I da svaku vecer popijem casu kupinovog vina ima da prstim od zeljeza ☺️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Pipin
    23. Siječanj 2020. 15:54

točkicaa

I ja imam oduvijek problem sa zeljezom i anemičnosti.
    Blijeda kao krpa. Mogla bih i ja krenuti sa ciklom 🤔
    Nije bas da je obozavam al mogu je pojest. Jel sok okusom isti kao ona iz teglice cikla ili?

Pripazi s time, jer zeljezo je bitno kod zaceca. Imas mnoge prirodne pripravke i cak neke prirodnije tablete za to.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.