Chian 😂😂😂 drmni jedan jeger, ima puno trava kazu 😂😂😂
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
E curke moje… ima ti muzica bas su dragulji🤣🤣😂😂.ja sam se danas sa svojim posvadala,sto bas dugo nismo…i tako sam ljuta da sam rekla da me briga i za njim.i za svime😱😡🤬🤬🤬…..nepricamo nikako danas…😔
Ajde, ajde. Bit ce bolji sex poslije. ❤️😁😁
Ooo kako da ne....na kraju cu jos da ga izbacim iz kreveta,,,,😁😁😁
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Ima puno trava jedna mora da pomogne 🤣🤣🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ima puno trava jedna mora da pomogne 🤣🤣🤣
Hahaha...jbmu ja, nisam trebala prestati piti alkohol...prije mi je urin bio bezbojan, sve me dezinficiralo...a vidi sad...čim sam prestala piti, odmah neko sranje 😆😆
url=https://lilypie.com]
Pa cure cini se da vas ima vise u DE nego u HR 😂
inače odakle ste?
Čakovec 🥰
Pepika pa mi se mozda i poznamo 😂😂
A ja mislila da budem jedina s tog kraja😂 a nista ajd da skupa onda barem ugledamo ➕😃
Pepika i ja misslila da sam jedina Medimurka...ajde bas mi je drago i nek se upoznamo s trbuscicima kod ginekologa 😁😁😍😍
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Cure, prošli tjedan sam radila briseve jer se nalaz čeka tjedan dana, a radila sam ih jer sam sljedeći tjedan trebala ici na prohodnost jajovoda…
No međutim, podigla nalaze danas…dva su negativni…a zadnji kaže da imam ureaplazmu…
Odmah sam išla kod doktora i dao mi antibiotik…i muž i ja moramo piti…
Što znači da ništa od prohodnosti sljedeći tjedan…
Jer sad tjedan dana moram piti antibiotik…pa tjedan dana pauza…pa opet ponavljanje briseva…
Tamo sam se rasplakala pred njim jer nemam vremena za to sve…jer za 2 tjedna odlazimo raditi na more…a tamo nemam niti vremena niti ginekologa…morala bih putovati u druge gradove da bih to obavljala…
A baš sam htjela sve napraviti prije nego odemo pa da sam mirna na sezoni…
Ugl sad više nisam ni optimistična za trudnoću…stomak me boli već tjedan dana…svaki dan…jajnici i ta kao slezena…"slezena" više boli…
I sad mislim da je to možda od te bakterije, a ja se nadala da je trudnoća…😓😓
A jesi ti ponavljala test, ona sjena se fino vidjela. I možeš imat ureaplazmu i trudnoću samo što je ona u trudnoći jakooo opasna. Ali fino antibiotike i ti i muž i po malo, a mi ćemo navijat da si T, pa ćeš svakako ureaplazmu iskorjenit.
Kad smo kod muževa, moj me vidio da lijepim trakice na papir i pita jel dobra ovulacija. Reko je al slabo pokrivamo... Kaže on kako slabo pa 2 dana su dosta 🙄😶
Malla pa i dva dana su dosta za ostat trudan u plodnim danima 😂😂😂
Nije muz nista krivo ni rekao😂😂
Malla 😂😂 a ima covik pravo znas😂😜 ja sam drugi pur od jednof jedinog sexa ostala trudna 😂🙈 (mali bio bolestan cili misec a bio beba jos) sad treci put od dva - dan prije O i na dan O, nakon toga sam isla na put oa se nismo vidili tjedan dana a prije toga sam 12 dana stavljala vaginalete i pila atb pa se nismo mogli
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Chian06 bas mi je zao😤😤😤al ja mislim da ta ureaplazma nema simptoma niti bolova,pa mozda i jesi trudna😱
Onda u sezoni ni nemozes nigdi obavit prohodnost?
Ajoj bas ti je sad sve poremetilo😔
Tommyfame se meni cini da nije imala bolove s ureaplazmom jel tommyfame?
Prvi put imam tu ureaplazmu…i nemam pojma od čega…citala sam da uzrokuje neplodnost i spontane…tako da nekako mislim da mi niti nije dala da zatrudnim…
A mi smo na sezoni u Umagu…tamo imamo kafić…a tamo nema bas ni doktora niti neka bolnica…samo za osnove…trebala bih putovati u Pulu ili Rijeku…
A u sezoni je to rijetko moguce…
No nesto kemijamo, da možda ostanem kući još koji dan više…ili ako brisevi budu u redu, onda ću potražiti tamo u Istri da negdje napravim prohodnost…a ako budem što drugo još morala to će čekati kraj sezone…iako za sada sam mislim obavila sve pretrage…
Malo me muž smirio…on odmah nađe neka riješenja…
Ja sam ti imala tu beštiju, a nista ja i muz smo popili jednu terapiju Doksiciklina i od prve je se rijesili 💪 no antibiotik je fkt jak
Isto tamo od simptoma nista nisam imala..
No da, ja isto mislim da je ona bila prepreka za bebu do sad..
Sad mi drugi 'cisti' ciklus pa ćemo vidjeti :)
Ja si razmisljam da mi je ta Ureaplasma bilo najvece zlo i da ce sad sve dalje biti ok :)
No pricala sam sa braticem o njoj i veli da nije to tak strasno ko sto se prica..nije da uzrokuje nepolodnost n shit, tako daaa ak si dobila Doksiciklin ziher ces je se od prve rijesiti 💪
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji