Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Ožujak 2020. 07:48

Peggy neizmjerno mi je zao sto to prolazis,i ja sam imala biokemijsku,sestra je imala dva puta slucaj da je srce prestalo kucati u 7tt i to nakon prvog pobacaja opet za 2-3 mj ostala trudna i opet u 7tt stalo srceko pa je isla na pretrage i jednostavno je kod nje problem u tajmingu,nisu se na vrijeme slozili kromosomi i srceko je prestalo kucati. Znam da to nije neka utjeha,ali mozes ostati trudna,to je VELIKA stvar jer ima ovdje puno cura koje se bore samo s time,a Bog nam nikada nece staviti tezi kriz na leda od onoga sto mozemo nositi. Uskoro ces ti za sve ovo biti debelo nagradena kao i svaka od nas. Tuguj,isplaci se,ja nakon godinu dana skoro i dalje tugujem,ali opet ima u meni ta misao da se moze to dogoditi,da je sve okej trenutno i znam da ce Bog dati onda kada ce biti pravo vrijeme za to! Drzi nam se i brzo se vrati 😘
    Curke ja danas svakih pola sata moram na wc pisat,mislim da sam pokupila nekakvu upalu mjehura mada nema nikakvih bolova ni nista,ali eto..znam da je prerano da se ista kuha jer je pik bio prekjucer tako da,nadam se da ce stati to bar dok stignem na posao 😂
    Ostale curke,tko nam danas ganja plusice? 🤞🏻🥳

06. Ožujak 2020. 08:19

Jutroo cure.
    Ja nisam imala nikad upale jajnika itd al vjerojatno te boli zbog O.
    Ja danas ne krvarim nakon Hgs,cekam O u ponedj pa ce akcija bit od veceras🙏🏽🥰
    Danas idem na masazu tajlandanki pa se radujem malo dani za mene ,ipak sam zaradila za krevetic i pelene😂😂👍👍👍

Aneee
    06. Ožujak 2020. 08:20

Jutro curke, mene opet neka pozitiva puca 😅 znači ovo mi se nije još desilo da ama baš niiti jedna kap nije iscurila niti sinoć poslije akcije niti danas 👌🏻 super smo mi to odradili 😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    06. Ožujak 2020. 08:22

Marinalin

Jutroo cure.
    Ja nisam imala nikad upale jajnika itd al vjerojatno te boli zbog O.
    Ja danas ne krvarim nakon Hgs,cekam O u ponedj pa ce akcija bit od veceras🙏🏽🥰
    Danas idem na masazu tajlandanki pa se radujem malo dani za mene ,ipak sam zaradila za krevetic i pelene😂😂👍👍👍

Bas super 😊😊 jao meni dođe već sada da sve pokupujem i onda sobu pod ključ da nitko ne vidi 😅😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

06. Ožujak 2020. 08:22

Pa meni inace iscuri ujutro kroz mokracu nesto😂😂😂
    Mislim da mora malo i izac neznam😂

Aneee
    06. Ožujak 2020. 08:28

Marinalin

Pa meni inace iscuri ujutro kroz mokracu nesto😂😂😂
    Mislim da mora malo i izac neznam😂

Vjeruj da nije ništa...inače prilikom brisanja skužim da je nešto izašlo ali sve normalno..😅 možda ako je i izašlo jutros prilikom mokrenja to je tako minimalno da nisam ni primjetila 😂 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Kiky 🥰
    06. Ožujak 2020. 08:34

RedRobin

Kiky 🥰

Jutro cure tko danas radi test :)
    Mi smo pik pokrili i sretna sam :) Jos cemo danas dok O dodje.
    Nego dali koja od vas imala upalu jajnika i kako to boli? Zanima me jer me odmah nakon stari pocelo cijelo vrijeme bockat dole nemam pojma stalno neka tupa bol.

Mozda osjetis ovulaciju. Mene ovulacija zna tako boljeti.

Hmmm sto je moguce sa osjetim bolove prije 0 tjedan dana?

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Aneee
    06. Ožujak 2020. 08:36

E imam jedno pitanje. Kad uloviti pik koliko on traje? I šta znači kad vam poslije posvijetle trakice? To mi nije jasno...😅 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

06. Ožujak 2020. 08:38

Pa pik kolko sam skuzila traje samo par sati i onda krece svjetlit.
    To znaci da je dosegao svoj maksimum u urinu .

06. Ožujak 2020. 08:39

Kiky 🥰

RedRobin

Kiky 🥰

Jutro cure tko danas radi test :)
    Mi smo pik pokrili i sretna sam :) Jos cemo danas dok O dodje.
    Nego dali koja od vas imala upalu jajnika i kako to boli? Zanima me jer me odmah nakon stari pocelo cijelo vrijeme bockat dole nemam pojma stalno neka tupa bol.

Mozda osjetis ovulaciju. Mene ovulacija zna tako boljeti.

Hmmm sto je moguce sa osjetim bolove prije 0 tjedan dana?

Ja sam shvatila da ti je sad bio pik i da bu ti ovulacija. Ak te boli van perioda ovulacije, onda nemam pojma - najbolje da provjeris s doktorom. Nemam iskustva s upalom jajnika, samo s ful bolnim ovulacijama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.