Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    05. Ožujak 2020. 19:10

Marinalin

Evo mama minje nasla knjizicu Cjepiva pa ce mi sutra slikat pa cu razvit 👌👌👌

Odlicnooo!!! 

05. Ožujak 2020. 19:13

Rita36 sad si ti na redu s nalazima i pretragama juhuuuuu😍😍😍😍😍

Aneee
    05. Ožujak 2020. 19:14

Ja malo odpsavam i vratim se na forum odmah 10 stranica 😅😅
    Uh što se tiče cjepne knjizice ni ja ne znam di je moja...morat ću i ja mamu zvati 🤣
    Ja sam inače iz zadra 😊 ali evo od 2015 sam u njem 😁

Tommyfame

Mallla

Ana.b rekla bi da imaš ketone u organizmu (od papanja šećera i ugljikohidrata), malo proteina ne čini se ništa strašno i ph je 6 nisam sigurna koliko mora bit… Al sve što ti je pokazalo je minimalno.

Cak naprotiv nema ketone..u ful niskoj je ketozi..ja sam samo to skuzila hhaha
    Jebena keto dijeta, sanjam vec te trakice 🤣🤣

Ja sam popiskila trakicu a ne znam ni šta je šta...jedino što me zanima šta bi im trebala značiti ova "krv" niti imam krvi niti išta 🤣 ili ovo specifična težina 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤣🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Malena0908
    05. Ožujak 2020. 19:15

Ja sam iz sela pored Vinkovaca, al trenutno u Metzingenu vec 5 godina 😉

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

• Sanjarka
    05. Ožujak 2020. 19:19

Dubrovnik :)

👱‍♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
    🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
    Petrova Zagreb
    1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
    FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞

Kiky 🥰
    05. Ožujak 2020. 19:19

Marinalin super eto sve.je prohodno sad samo akcija 😃
    Evo i moje trakice  https://ibb.co/Bz2B7t0
    Pik je blizu i veceras opet akcija danas 3 dan za redom. I sutra cemo jos pa mozda se koji plivac ulovi🥰 vec me par dana bolucka lagano dolje nije me nikad tako oko O i na jednoj sluzi jucer je malo bilo sukrvice valjda nije nista strasno...

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

ivkica
    05. Ožujak 2020. 19:21

Ovako mala pomoć...koristim prema duo i ev 5 dana sam slučajno pila dvaput u danu umjesto jednom jbg kutiju bacila i kao ostalo mi u sjećanju od prije da se pije dvaput. Jel može to što naštetiti?

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

05. Ožujak 2020. 19:22

Kiky pravi pik👍👍👍👍
    Ana b da potrazi i ti knjizicu na vrijeme😂😂😂skupljaj papirologiju umjesto sto se samo testiras😂😂😂
    Malena 0908 ti si mi jako blizu,cesto odem u metzingen u shoping😂😂

Rita37🤰
    05. Ožujak 2020. 19:26

Marinalin

Rita36 sad si ti na redu s nalazima i pretragama juhuuuuu😍😍😍😍😍

U srijedu uzv...  Pa  za jos tjedan progesteron..  To znam da je za sad.   
    A nadam se i ja tom tvom pregledu.    Znaci da se prezivjeti??? 

Malena0908
    05. Ožujak 2020. 19:30

Marinalin

Kiky pravi pik👍👍👍👍
    Ana b da potrazi i ti knjizicu na vrijeme😂😂😂skupljaj papirologiju umjesto sto se samo testiras😂😂😂
    Malena 0908 ti si mi jako blizu,cesto odem u metzingen u shoping😂😂

Hahaha mozda se vidimo nekad 😉

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.