Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ginny
    05. Ožujak 2020. 22:01

Oper me pocelo bolit uho 🙄 mm spava, jbt nismo se skoro ni vidili cili tjedan, dobro da je O bila prosli vikend a ne ovaj 🙄🙄😂😂
    Sutra idem sa curama van 🙌 tribale smo ic na predstavu al karte se rasprodale, svejedno idemo u pivnicu malo 😎🍻 b vitamin jel haha
    Idete di za dan zena? Ja idem sa prijateljicama na veceru 🐷 bit cu debela prije vrimena hahaha. Mm me hoce izvest na veceru u subotu a ja bi radije da se doma malo druzimo 🤷‍♀️

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    05. Ožujak 2020. 22:05

E da i mi smo dobili doksicilin, to smo pili na pocetlj tog ciklusa u kojem sam ostala trudna, imala sam gardnerellu ili kako vec

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Tommyfame
    05. Ožujak 2020. 22:08

Mallla

chiAn6

Cure, prošli tjedan sam radila briseve jer se nalaz čeka tjedan dana, a radila sam ih jer sam sljedeći tjedan trebala ici na prohodnost jajovoda…
    No međutim, podigla nalaze danas…dva su negativni…a zadnji kaže da imam ureaplazmu…
    Odmah sam išla kod doktora i dao mi antibiotik…i muž i ja moramo piti…
    Što znači da ništa od prohodnosti sljedeći tjedan…
    Jer sad tjedan dana moram piti antibiotik…pa tjedan dana pauza…pa opet ponavljanje briseva…
    Tamo sam se rasplakala pred njim jer nemam vremena za to sve…jer za 2 tjedna odlazimo raditi na more…a tamo nemam niti vremena niti ginekologa…morala bih putovati u druge gradove da bih to obavljala…
    A baš sam htjela sve napraviti prije nego odemo pa da sam mirna na sezoni…

Ugl sad više nisam ni optimistična za trudnoću…stomak me boli već tjedan dana…svaki dan…jajnici i ta kao slezena…"slezena" više boli…
    I sad mislim da je to možda od te bakterije, a ja se nadala da je trudnoća…😓😓

A jesi ti ponavljala test, ona sjena se fino vidjela. I možeš imat ureaplazmu i trudnoću samo što je ona u trudnoći jakooo opasna. Ali fino antibiotike i ti i muž i po malo, a mi ćemo navijat da si T, pa ćeš svakako ureaplazmu iskorjenit.
    Kad smo kod muževa, moj me vidio da lijepim trakice na papir i pita jel dobra ovulacija. Reko je al slabo pokrivamo… Kaže on kako slabo pa 2 dana su dosta 🙄😶

2 dana su dosta?! Ne fkt, ovo je ko da slusam svog muža!!
    Pa ja cu se ranit 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ mi smo samo pik pokrili,danas je O pa se ovaj moj nest prsi da ce bit akcije danas..

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    05. Ožujak 2020. 22:17

Crookshanks

E da i mi smo dobili doksicilin, to smo pili na pocetlj tog ciklusa u kojem sam ostala trudna, imala sam gardnerellu ili kako vec

Ei Gardenellu imala hahahha jbte ja fkt ko babilonska kurva 🙈🙈
    Za to sam dobila Medazol v. i tablete..no prije toga sam pila Doksi tako da bas sam ono napucana sa svim i svačim pa eto sad sam ono, spremna za dalje 💪

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

LeLa2807
    05. Ožujak 2020. 22:33

Tommyfame

Crookshanks

Za to sam dobila Medazol v. i tablete..no prije toga sam pila Doksi tako da bas sam ono napucana sa svim i svačim pa eto sad sam ono, spremna za dalje 💪

Hahahahahha ne nasmijavaj me. 😂😂😂😂

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

chiAn
    05. Ožujak 2020. 22:38

Tommyfame

chiAn6

Marinalin

Chian06 bas mi je zao😤😤😤al ja mislim da ta ureaplazma nema simptoma niti bolova,pa mozda i jesi trudna😱
    Onda u sezoni ni nemozes nigdi obavit prohodnost?
    Ajoj bas ti je sad sve poremetilo😔
    Tommyfame se meni cini da nije imala bolove s ureaplazmom jel tommyfame?

Prvi put imam tu ureaplazmu…i nemam pojma od čega…citala sam da uzrokuje neplodnost i spontane…tako da nekako mislim da mi niti nije dala da zatrudnim…
    A mi smo na sezoni u Umagu…tamo imamo kafić…a tamo nema bas ni doktora niti neka bolnica…samo za osnove…trebala bih putovati u Pulu ili Rijeku…
    A u sezoni je to rijetko moguce…
    No nesto kemijamo, da možda ostanem kući još koji dan više…ili ako brisevi budu u redu, onda ću potražiti tamo u Istri da negdje napravim prohodnost…a ako budem što drugo još morala to će čekati kraj sezone…iako za sada sam mislim obavila sve pretrage…
    Malo me muž smirio…on odmah nađe neka riješenja…

Ja sam ti imala tu beštiju, a nista ja i muz smo popili jednu terapiju Doksiciklina i od prve je se rijesili 💪 no antibiotik je fkt jak
    Isto tamo od simptoma nista nisam imala..

No da, ja isto mislim da je ona bila prepreka za bebu do sad..
    Sad mi drugi 'cisti' ciklus pa ćemo vidjeti :)

Ja si razmisljam da mi je ta Ureaplasma bilo najvece zlo i da ce sad sve dalje biti ok :)

No pricala sam sa braticem o njoj i veli da nije to tak strasno ko sto se prica..nije da uzrokuje nepolodnost n shit, tako daaa ak si dobila Doksiciklin ziher ces je se od prve rijesiti 💪

Ee pa tvoj bratić mi vodi sve pretrage i kontrole i danas sam odmah išla kod njega kada sam podigla nalaz i prepisao mi je taj Doksiciklin...7 dana 2x dnevno i muž i ja...nadam se da cu je se odmah rijesiti...pa eto polagati nade u sljedeci ciklus...

Mallla, nisam ponavljala test...čuvam ih..i još sam u 11 mj imala biokemijsku pa me nekako i strah opet tog razočaranja...
    Ali mislim da cu u sub ujutro napraviti test...to bi mi bio 13dpo...

Kad smo kod muževa...moj poslije sexa, skuplja šake, diže ruke i viče AJMO MOMCIIII!! Čovjek navija 🤦🏼‍♀️😁

url=https://lilypie.com]

• Miakamo
    05. Ožujak 2020. 22:39

E jest mi drago kad dodjem prvo 20 str procitam i ismijem se ko luda komentarima. Sto se mene tice pregled mi je 17.3. kod dr. pa muz govori da pricekamo ovaj ciklus i uvjerimo se da je sve ok i od iduceg se ne cuvamo. Ja bih se roknula, ovulacija ce ubrzo za neliko dana, ne da mi se vise gubiti vrijeme. Moracu ga nekako nagovoriti 😊

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

chiAn
    05. Ožujak 2020. 22:39

Tommyfame

Crookshanks

Hahahahahahaha 😂😂😂😂

Aneee
    05. Ožujak 2020. 23:04

Mi ulovili pik...akcija pala i sad spava ko medo 😊 čudno jedino ja sam bila gore ali niti kapi nije iscurilo...sad sam još stavila za svaki slučaj još jastuk pod guzu pa sta bude 😁
    I mi smo rekli da nećemo toliko raditi na bebi dok ne prođe taj pregled pa evo opet na kraju se obradovali piku 🤣🤣 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    05. Ožujak 2020. 23:07

Martina pomjeri mi datum neocekivane na 20.3 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.