Rita36 sad si ti na redu s nalazima i pretragama juhuuuuu😍😍😍😍😍
U srijedu uzv… Pa za jos tjedan progesteron.. To znam da je za sad.
A nadam se i ja tom tvom pregledu. Znaci da se prezivjeti???
I da... Ne znam kad je rezultat od hormona. Ja kako sam razumjela kad sam sad odradila hormone pa ovaj uzv u srijedu pa jos progesteron e onda ce biti razg sa doktorom o daljnjem postupanju.. Aa moj novopeceni doktor je svakako na odmoru sljedeci tjedan paaaa i uzv ce odradit neko dr. Al bar opet kad svi budu rezultati tu opet je razg sa tim mojim kojeg sam odabrala.
Sve mi u njem smo nekako blizu...mogle smo bome zajedno i na kavu nekad 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Meni su bili rekli kad su izvadili hormone da kad dodem za 6 dana na daljnji razgovor da ce nam reci nalaz hormona i spermiograf.
Ma hgs stvarno te zaboli samo onaj tren kad taj gel ubace ,jako grc u trbuhu i to je to.
Bez straha🤚👌👌
Tebi ce nakon ultrazvuka isto predlozit garant prohodnost..
I onda dalje pracenje ciklusa..
Sve mi u njem smo nekako blizu…mogle smo bome zajedno i na kavu nekad 😅
More 👍👍👍👍
Proguglala sam Ja svoje rezultate po tom svemu moguće da imam bakteriju...al ništa strašno to je kod mene od djetinjstva uvijek se vraća bakterije u mokraci...i dosta puta sam imala upalu mokracnih kanala 😅 tako da ću ja neki caj pa da se to fino riješi, pa do 5.mj kad odem na pregled ima da se čovjek sokira da me 3 godine nije bilo a sve fino zdravo 🤣🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure ne stignem vas citat al pokusat cu vas vec nekako pohvatat. Ja.sam krenula s klomifenima pa cemo vidjet kak cu reagirati na tu terapiju.U utorak idem na uzv da se vidi stanje. Pusa svima i ajmo ovaj 3 mjesec napunit forum s plusicima 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Marinalin onda sam te krivo skužila sorry. Ja sam skužila da si išla u kliniku specijaliziranu za zatrudnjivanje i da si rekla da se trudite godinu kako bi vas uzeli u obradu. Obrada se radi za uočit što je problem i uz medicinu bilo praćenje, bilo ljekovi ili xyz metodom doći do T ovisno što se ustanovi. Al ok pobrkala sam lončiće, sorry još jednom.
Eee daa ketona nema a ja pišem da ima, trš... U biti ima ih ali malo.... Duuuggg dan iza mene ć, nemojte me puno doživljavati 😂😂
url=https://lilypie.com]
Rita88 ajmo🥰🥰🥰🥰👌👌👌👌🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Plusici nek se nanizu ..ipak je dug 3mj i mora bit vise plusica👌🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji