Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    05. Ožujak 2020. 19:34

Rita36

Marinalin

Rita36 sad si ti na redu s nalazima i pretragama juhuuuuu😍😍😍😍😍

U srijedu uzv… Pa za jos tjedan progesteron.. To znam da je za sad.
    A nadam se i ja tom tvom pregledu.  Znaci da se prezivjeti???

I da... Ne znam kad je rezultat od hormona. Ja kako sam razumjela kad   sam sad odradila hormone pa ovaj uzv u srijedu pa jos progesteron e onda ce biti razg sa doktorom o daljnjem postupanju..          Aa  moj novopeceni doktor je svakako na odmoru sljedeci tjedan paaaa i uzv ce odradit neko dr.     Al bar opet kad svi budu rezultati tu opet je razg sa tim mojim kojeg sam odabrala.    

Aneee
    05. Ožujak 2020. 19:36

Sve mi u njem smo nekako blizu...mogle smo bome zajedno i na kavu  nekad 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

05. Ožujak 2020. 19:37

Meni su bili rekli kad su izvadili hormone da kad dodem za 6 dana na daljnji razgovor da ce nam reci nalaz hormona i spermiograf.
    Ma hgs stvarno te zaboli samo onaj tren kad taj gel ubace ,jako grc u trbuhu i to je to.
    Bez straha🤚👌👌
    Tebi ce nakon ultrazvuka isto predlozit garant prohodnost..
    I onda dalje pracenje ciklusa..

05. Ožujak 2020. 19:38

Ana b mogle bi se nac na pola puta😂😂😂

05. Ožujak 2020. 19:39

Ana b uostalom moji su starci okolica Zadra..
    Odrasla sam dole🥰

05. Ožujak 2020. 19:39

ana.b.

Sve mi u njem smo nekako blizu…mogle smo bome zajedno i na kavu nekad 😅

More 👍👍👍👍

Aneee
    05. Ožujak 2020. 19:40

Proguglala sam Ja svoje rezultate po tom svemu moguće da imam bakteriju...al ništa strašno to je kod mene od djetinjstva uvijek se vraća bakterije u mokraci...i dosta puta sam imala upalu mokracnih kanala 😅 tako da ću ja neki caj pa da se to fino riješi, pa do 5.mj kad odem na pregled ima da se čovjek sokira da me 3 godine nije bilo a sve fino zdravo 🤣🤣 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Rita88
    05. Ožujak 2020. 19:40

Cure ne stignem vas citat al pokusat cu vas vec nekako pohvatat. Ja.sam krenula s klomifenima pa cemo vidjet kak cu reagirati na tu terapiju.U utorak idem na uzv da se vidi stanje. Pusa svima i ajmo ovaj 3 mjesec napunit forum s plusicima 🥰

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Mallla
    05. Ožujak 2020. 19:41

Marinalin onda sam te krivo skužila sorry. Ja sam skužila da si išla u kliniku specijaliziranu za zatrudnjivanje i da si rekla da se trudite godinu kako bi vas uzeli u obradu. Obrada se radi za uočit što je problem i uz medicinu bilo praćenje, bilo ljekovi ili xyz metodom doći do T ovisno što se ustanovi. Al ok pobrkala sam lončiće, sorry još jednom. 
    Eee daa ketona nema a ja pišem da ima, trš... U biti ima ih ali malo.... Duuuggg dan iza mene ć, nemojte me puno doživljavati 😂😂

url=https://lilypie.com]

05. Ožujak 2020. 19:42

Rita88 ajmo🥰🥰🥰🥰👌👌👌👌🙏🏽🙏🏽🙏🏽
    Plusici nek se nanizu ..ipak je dug 3mj i mora bit vise plusica👌🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.