Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    05. Ožujak 2020. 19:43

Meni nije žao ni do ulma a ni do augsburgu da se provozam 😁
    Još kad bi sve ostale u isto vrijeme trudne pa da se još više družimo bilo bi još bolje 😅😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

05. Ožujak 2020. 19:44

Malla ma dobro si me skuzila.sve pet i idem u kliniku za plodnost😂😂
    Al ja sam lagala da radimo godinu dana,jer samo sam zelila pretrage da obavim,al necu na mpo jer smatram da jos nisam za to slucaj😂
    Obavit cu jos ultrazvuk ovulacije pracenje i to je to

05. Ožujak 2020. 19:44

Ja citan case postove u vezi muzeva i umirem od smijeha....dakle smijehhhh zivi.. a najjaci mi je onaj ciji je u neplodnim danima reko e sad ces ostat trudna ili tak nes..pa mu je rekla da pope kavu a on ni zbetoniro to....😂😂😂😂...dakle smijehhhh...mislim da ne shvatite krivo...meni je sto sve simpaticno smijesno...sta god da koja napise o svom muzu pa tako i kad moj nes provali....a jesu oni ponekad malo blentavi...stvarno...🤭🤭🤭🤭

05. Ožujak 2020. 19:46

U mjesec i po 810 stranica mislim da smo najaktivnija stranica na forimu zaista😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• anaid
    05. Ožujak 2020. 19:46

Pepika

Pina96

Pa cure cini se da vas ima vise u DE nego u HR 😂
    inače odakle ste?

Čakovec 🥰

Pepika pa mi se mozda i poznamo 😂😂 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Aneee
    05. Ožujak 2020. 19:56

Baš mi je šou na ovom forumu svaka ima svoje ludosti. I što je najbitnije stalno podržavamo jedna drugu 😁👍🏻

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

chiAn
    05. Ožujak 2020. 19:58

Cure, prošli tjedan sam radila briseve jer se nalaz čeka tjedan dana, a radila sam ih jer sam sljedeći tjedan trebala ici na prohodnost jajovoda...
    No međutim, podigla nalaze danas...dva su negativni...a zadnji kaže da imam ureaplazmu...
    Odmah sam išla kod doktora i dao mi antibiotik...i muž i ja moramo piti...
    Što znači da ništa od prohodnosti sljedeći tjedan...
    Jer sad tjedan dana moram piti antibiotik...pa tjedan dana pauza...pa opet ponavljanje briseva...
    Tamo sam se rasplakala pred njim jer nemam vremena za to sve...jer za 2 tjedna odlazimo raditi na more...a tamo nemam niti vremena niti ginekologa...morala bih putovati u druge gradove da bih to obavljala...
    A baš sam htjela sve napraviti prije nego odemo pa da sam mirna na sezoni...

Ugl sad više nisam ni optimistična za trudnoću...stomak me boli već tjedan dana...svaki dan...jajnici i ta kao slezena..."slezena" više boli...
    I sad mislim da je to možda od te bakterije, a ja se nadala da je trudnoća...😓😓

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Rita37🤰
    05. Ožujak 2020. 20:03

Marinalin

Meni su bili rekli kad su izvadili hormone da kad dodem za 6 dana na daljnji razgovor da ce nam reci nalaz hormona i spermiograf.
    Ma hgs stvarno te zaboli samo onaj tren kad taj gel ubace ,jako grc u trbuhu i to je to.
    Bez straha🤚👌👌
    Tebi ce nakon ultrazvuka isto predlozit garant prohodnost..
    I onda dalje pracenje ciklusa..

Mozda bi i ja cula al je moj doktor na odmoru tad kad je uzv.  I napravit ce ga kolega (sto bi sirila noge jednom kad mogu dvojici🙈🤭🤮)... Svakko mi je rekao da cemo razg poslje progrsteron testa.  Al vidjet cu mozda mi nalaz moze isprintat neko pa da mi date dijagnozu ko j... Njih 
    🙃,.... 

Rita37🤰
    05. Ožujak 2020. 20:04

ana.b.

Baš mi je šou na ovom forumu svaka ima svoje ludosti. I što je najbitnije stalno podržavamo jedna drugu 😁👍🏻

Ma lude sve vise ili manje.     Kao da bi drugacije mogle ovo sve izdrzavati.... 
    🙃 

05. Ožujak 2020. 20:08

Chian06 bas mi je zao😤😤😤al ja mislim da ta ureaplazma nema simptoma niti bolova,pa mozda i jesi trudna😱
    Onda u sezoni ni nemozes nigdi obavit prohodnost?
    Ajoj bas ti je sad sve poremetilo😔
    Tommyfame se meni cini da nije imala bolove s ureaplazmom jel tommyfame?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.