I kad dosegne maksimum onda od tog momenta nakon 12h nastupa O?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Marinalin hahahahahah. Najjaca si. Ja veceras sa mm na veceru. Meni je iducu subotu masaža i trajni lak. :)
Ana b. Provjeri sa dr zato boli. Ja imam bolne ovul i M ali prije/poslije je sve ok.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Marinalin hahahahahah. Najjaca si. Ja veceras sa mm na veceru. Meni je iducu subotu masaža i trajni lak. :)
Ana b. Provjeri sa dr zato boli. Ja imam bolne ovul i M ali prije/poslije je sve ok.
Kiky ne ja 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ana b eto sad ti je sve jasno😂😂😂s pikom mislim😂
Ma ti si se istestirala i zdrava si
I vidis ako ne raste lh pik znaci onda je anovulatorni ciklus.
Kiky ne ja 😁
Hahahhhaa sry. Onda kiki pitaj dr. 😂😂 jedino ako ovaj ciklus prvi put pijes femisan piše da su grčevi normalni od njega.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ma zbunjuje me malo da sam ovaj mj par puta imala blicajući smile (porast lh) ali opet do O nije došlo...Čak ni sad nisam sigurna sinoć je bio pravi smile a danas krug...
Ovaj skroz gore 1. Je jučer bio smile
A ova dva dole od danas krug...a ne vidim veliku razliku kod njih 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
jutro cure.
kiky da je upala jajnika znala bi, to boli ko đava, nemas to sigurno hahahah
tommy hahahahah kurva hahahha luda si, ja sam za gardnerellu dobila isto neke vaginalete 12dana , fuj, nema mi nista mrže
drzim fige ostalima, pogubila sma se ko je sta napisa dok sam procitala.
mislim da je anaid napisala da ju je strah stavljat vaginalete, nemaju ti one sta naskodit draga, kako one cure koje stavljaju vaginalno progesteron ili kako bi se sexala trudna ;-)
ana b kod tebe bas neki zbunjujuci ciklus ovaj
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji