Malena mozda je implatacija 😎🤞🤞 kod mene je bolest nazalost vjerojatno 😂🙈 al to je zato sta ne znam odlezat, lezala sam 4dana na pocetku i bilo mi je i previse 🙈🙈 evo sad sam mirila temperaturu 37.2 (hladno mi rukama i tresem se a upalila sam klimu i plus danas je na suncu bilo valjda 20 stupnjeva)
A ja se nadam da je . Zanima me sto mislite da uzmem do kraja ciklusa progesteron sto mi je dokrorica dala jednom u slucaju da se nesto uhvatilo. Ja nemam iskustva s tim pa bi vas s vise iskustva molila za savjet. Sjecam se samo da je rekla dva dana posliie ovulacije smijem uzimat jednu tabletu dnevno prije spavanja. Dal do kraja ciklusa pit ili ne
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
U ponedjeljak na pracenje ciklusa moram donjet nalaz papa testa i knjizicu cjepljenja u djetinjstvu😱
Sta ce im to za cjepiva😱
Ja ti to nemam. Cijepljena jesam al nemam tu knjizicu mozda pokusam sad kad budem doke na odmoru izvuc te podatke iz svojeg doma zdravlja. A imam knjizicu od od ovdje u njemackoj. Cijepkjena od hepatitisa i od tetanusa i sta ja znam neki koktel dobila nakon prvog sistematskog. To su neke vakcine koje se u njemackoj obnavljaju. Auper zvuci jednostavno za nalaz. Hvala ti i bas mi je drago da je rezultat dobar. Wunderbar bi moja ginekologica rekla dok ti gleda dole 🙈🙈🙈 jbt kao da je usla u Disneyland 🙈🤣🙈🤣🤣🙈🤣🤣🙈..
Moj sav sretan dode s posla kao uzeo godisnju sutra jer sam ja doma sutra pa da mi se posveti kak treba i napokon napravi bebu 🤦🏻♀️ inace trebam dobit sutra😂 tolko o tome kaj i kak znaju o T😂😂
Malena, moguce da se primilo. Meni kad se primilo su me cice ful rano pocele boljeti.
Imas manjka progesterona pa ti je zato dala?
Nemam nesto iskustva, ali mislim da ti progesteron nece stetit. On cuva trudnocu, omogucava bolju implantaciju.
Malena, moguce da se primilo. Meni kad se primilo su me cice ful rano pocele boljeti.
Imas manjka progesterona pa ti je zato dala?
Nemam nesto iskustva, ali mislim da ti progesteron nece stetit. On cuva trudnocu, omogucava bolju implantaciju.
Nista onda cu od veceras pa do kraja ciklusa pit pa sta bude ako ne steti. Da potrosim sta fali.
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Moj sav sretan dode s posla kao uzeo godisnju sutra jer sam ja doma sutra pa da mi se posveti kak treba i napokon napravi bebu 🤦🏻♀️ inace trebam dobit sutra😂 tolko o tome kaj i kak znaju o T😂😂
Hahhahahaha bassss je sladak hahahahhahaaaa samo se dajte na posao nikad se ne zna.. Lijepo je da se trudi... Tak je i moj omiljeni sex pred mengu hahhaha dobijem ranije od te kolicine ljubavi 🤣
Ja sam zavrsila na antbiotiku 😭 nista od akcije ovaj mjesec, bojim se. mislite da antibiotik moze utjecat na jajasca i sve sto dolazi nakon ovulacije?
Mislim dq ne, mi smo oboje bili na atb do ovulacije onaj misec kad sam ostala trudna u ovoj neuspjesnoj, a obje prve trudnoce sam pocela sa atb, u drugoj san imala upalu pluca, u prvoj se ne sicam vise, isto to ili upalu uha ili tako nesto 🤔 jbg davno je to bilo😂
Ja redovito dobim candidu od antibiotika pa me zapravo vise strah fungicida koje cu onda trebat koristit. Jel zna netko neki dobar probiotik za cucu da prevenciju?
Imas biljne vaginalete Acidosalus. Ja uzmem u ljekarni, oko 90 kn 7 komada. Koristim ih vec neko vrijeme za hpv. Odlicne su za gljivice, ph rodnice.... Super su. 👌
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
E da... I mogu ih koristit i trudnice, tako da.... 😉😁
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Oprosti, al umirem od smijeha. 😂😂😂😂😂😂😂 A bogeci nasi.... 😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Tnx, Raštika 😁
Sutra cu ih odmah kupit. Pijem omnibiotic flora povremeno, al mislim da me to sa 8 dana antibiotika nece spasit.
Sortiraj odgovore
Najstariji