Pa cure cini se da vas ima vise u DE nego u HR 😂
inače odakle ste?
inače odakle ste?
Ja sam iz Zagreba 🙋♀️
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ja sam iz Rijeke doselila u Njemacku prije 2 godine👌
Bitno je da nas ima ovdje 🥰🥰🥰
ja sam vec razmisljala da ovom svom umjesto filma nekog pustim neki dokumentarac o zacecu jer mi se neda stalno ponavljat isto hahah
Hahaha Lilo i Rastika vristim. Pa pisala sam nedavno, meni je sad ovaj zadnji put kad sam umirala od bolova i curila nakon DVA DANA rekao pa sta si ipak dobila jesi sigurna znas da neke zene su trudne i imaju M ja mu rekla u ovom slucaju mogu jedino spontani imat koliko me boli daj se skoncentriraj. Mislim tele.
pa eto onda najbolje da im sve kazem joj kao idemo gledat neki film napravimo im kokice i pustimo dokumentarac o svemu od ovulacije do zaceca do poroda haha dugometrazni
Ajmeeee kako je ovo dobra ideja!
Ja sam danas svom poslala neke članke i veli on 'pa znam ti ja to sve' really? 🤔🤔
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Evo mama minje nasla knjizicu Cjepiva pa ce mi sutra slikat pa cu razvit 👌👌👌
moj dragi je prije 2 3 dana poslje seksa osto lezat na meni i onda mi je samo reko e sad smo napravili dijete a ja si mislim a nisu ni plodni dani haha al nisam mu nista htjela rec nek se veseli. jos mu ja kazem ajde idemo kavu pit i kaze ne moramo zabetonirat pa smo odma ponovili gradivo
Moj je mene nakon prve menge pitao jel to ipak znaci da si trudna. A ja u placu jer je krenula ga gledam i ne vjerujem. Pitala sam ga kujasto jesi ti lupio glavom ko mali pa nisi isao u skolu!!?!?? 😂😂😂😂😂
Hahahha jednom kad sam svom rekla da sam dobila, pita on mene ' ea jesi cula kad za lazne menge?' Heeeh doktor moj
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
inače odakle ste?
Čakovec 🥰
Oprosti, al umirem od smijeha. 😂😂😂😂😂😂😂 A bogeci nasi…. 😂😂😂😂
Ma meni mrak pao na oci 😂jos mu jucer rekla kak u petak trebam dobit 😂
Ana.b rekla bi da imaš ketone u organizmu (od papanja šećera i ugljikohidrata), malo proteina ne čini se ništa strašno i ph je 6 nisam sigurna koliko mora bit… Al sve što ti je pokazalo je minimalno.
Cak naprotiv nema ketone..u ful niskoj je ketozi..ja sam samo to skuzila hhaha
Jebena keto dijeta, sanjam vec te trakice 🤣🤣
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Peggy jako mi je žao, znam kako se osjećaš. Možda te utjesi, ja sam prvi ciklus nakon kiretaze (imali pauzu 5mj) ostala T i imamo princesss.
Cure meni je moja M malo čudna, tj uvijek imam 5 dana, 5.dan već slabije, danas mi 4.dan i nema ništa od M. E ati jako kratko je trajalo.
Sortiraj odgovore
Najstariji