Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Ožujak 2020. 17:24

U ponedjeljak na pracenje ciklusa moram donjet nalaz papa testa i knjizicu cjepljenja u djetinjstvu😱
    Sta ce im to za cjepiva😱

05. Ožujak 2020. 17:30

Marinalin

U ponedjeljak na pracenje ciklusa moram donjet nalaz papa testa i knjizicu cjepljenja u djetinjstvu😱
    Sta ce im to za cjepiva😱

Vjerojatno zbog rubeole i takvih stvarca. 
    Ak ju dobis u trudnoci, onda moze bit lose za bebu. 

05. Ožujak 2020. 17:32

Ja sam zavrsila na antbiotiku 😭 nista od akcije ovaj mjesec, bojim se. mislite da antibiotik moze utjecat na jajasca i sve sto dolazi nakon ovulacije? 

LeLa2807
    05. Ožujak 2020. 17:34

RedRobin

Ja sam zavrsila na antbiotiku 😭 nista od akcije ovaj mjesec, bojim se. mislite da antibiotik moze utjecat na jajasca i sve sto dolazi nakon ovulacije?

a ne znam pila sam ga ja prošli mjesec. razmišljaj pozitivno da će sve počistit :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Raštika
    05. Ožujak 2020. 17:36

A muski i logika.... Skontaju struju bez problema al ne mogu zenin ciklus nikako. 😂😂😂
    Eto Marina, sad znas da sve stima, udrite jedno po drugome svaki drugi dan i no sikiriki. Bit ce to sve dobro. 🤞😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    05. Ožujak 2020. 17:37

Lilo23

LeLa2807

Lilo23

ja sam vec razmisljala da ovom svom umjesto filma nekog pustim neki dokumentarac o zacecu jer mi se neda stalno ponavljat isto hahah

Hahaha Lilo i Rastika vristim. Pa pisala sam nedavno, meni je sad ovaj zadnji put kad sam umirala od bolova i curila nakon DVA DANA rekao pa sta si ipak dobila jesi sigurna znas da neke zene su trudne i imaju M ja mu rekla u ovom slucaju mogu jedino spontani imat koliko me boli daj se skoncentriraj. Mislim tele.

pa eto onda najbolje da im sve kazem joj kao idemo gledat neki film napravimo im kokice i pustimo dokumentarac o svemu od ovulacije do zaceca do poroda haha dugometrazni

Ovo nije losa ideja. Ovaj moj i onako samo gleda dokumentarce 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Malena0908
    05. Ožujak 2020. 17:39

Marinalin

Sta ce im to za cjepiva😱

Ja sam isto morala to nosit. I dobila sam od ginekologice mislim 6 cijepiva. Ali ne sve isti dan. Tad jos nisam dobro razumijela sta prica. Poznata cjepiva sam skuzila za sto su ali sam dobila i neki kao navrsila sam 30 i kao ako planiram trudnocu nekad. Sad za sta je to i jesam li dobro razumijela ne znam. Svakih 10 godina po pravilu moras primit sva cijepiva ponovo. Protiv gripe nisam htjela a ostale sam sve dobila.

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

05. Ožujak 2020. 17:42

Malena 0908😱😱😱😱
    Mozda cu cjepiva dobit kazes😂😂😂
    Pa nije valjda😂
    Aj vidit cu bas u ponedjeljak sta ce rec kad procita moja cjepiva iz djetinjstva😂

Malena0908
    05. Ožujak 2020. 17:44

I da htjela sam vam reci da mi je danas 4dpo ja mislim ili 5dpo imam neke grceve u donjem djelu. Malo s jedne strane malo s druge. Nekad me tako strecne da skocim. Grudi me bole vec 4 dana sigurno isto nekad malo manje nekad malo vise. Jucer i danas me glava boli, al dobro to je mozda i od vremena

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

Ginny
    05. Ožujak 2020. 17:45

RedRobin

Mislim dq ne, mi smo oboje bili na atb do ovulacije onaj misec kad sam ostala trudna u ovoj neuspjesnoj, a obje prve trudnoce sam pocela sa atb, u drugoj san imala upalu pluca, u prvoj se ne sicam vise, isto to ili upalu uha ili tako nesto 🤔 jbg davno je to bilo😂

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.