Tu i tamo imam grcice kao pred M al slabi su.
Nista strasno.
Eto i ti ces brzo al mozda budes do 5mj trudna😍
Ana samo da umaces neki test hahahah
Lela oa i mislila sam 😂😂 tako bi i ja vjerojatno hahah
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Ana samo da umaces neki test hahahah
Lela oa i mislila sam 😂😂 tako bi i ja vjerojatno hahah
ja sam inovativna HAHAAHHAHAAHAHA
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Bas nam se Anab zarazila s testiranjem😂
Ovisnik o raznim testovima😂😂😂😂
Evo me curee..
Prohodna sam sva samo spermici nece da se u jajovodu ocito pozure malo😂😂😂
Pocelo me na pregledu grcit jako u trbuhu kad ona kaze alles gut Frau Marina😂😂
Ja rekoh super samo da jos bol prodje😂
Uglavnom nisma platila kaze da ce mi doc postom.i narucila me vec u ponedj na pracenje O, a taman ponedj il utorak trebam imat O😂😂😂😂
Odlicno zvuciiii... Znaci i prohodbost dobra? Bravooooooo uff ja bi slavila da sam marinalin hormoni i prohodnost ✔️✔️ bravooo idemo dalje!!! Bit ce sve super.... I opisi mi postupak al bas cijeli. Sve mi znaci cuti.
Rita36, cula sam masu različitih savjeta vezano za učestalost odnosa, utjecaj na spermu… ugl najčešće što sam čula je da je idealno seks imati svaki drugi dan, sve češće nije dovoljno za obnovu spermija.. čak su cure na drugim temama stavljale svakakve grafove i tablice s koeficijentima vezano za tona tvome mjestu, s obzirom na situaciju koju si opisala ja se baš ne bih puno zamarala brojevima i učestalošću, jednostavno uživajte jedno u drugom , i seksajte se kad vam padne napamet… naravno, sto češće to bolje , bar po mom mišljenju
Mi vec sest mj svaki drugi dan.... Usli u formu vec.. A uzivanja se ima za prvi par poslje je to posao jer ruku na srce nemamo tolike potrebe vise. Ali trudimo se. Hvala ti
moj dragi je prije 2 3 dana poslje seksa osto lezat na meni i onda mi je samo reko e sad smo napravili dijete a ja si mislim a nisu ni plodni dani haha al nisam mu nista htjela rec nek se veseli. jos mu ja kazem ajde idemo kavu pit i kaze ne moramo zabetonirat pa smo odma ponovili gradivo
Moj je mene nakon prve menge pitao jel to ipak znaci da si trudna. A ja u placu jer je krenula ga gledam i ne vjerujem. Pitala sam ga kujasto jesi ti lupio glavom ko mali pa nisi isao u skolu!!?!?? 😂😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Rastika i ostale cure koje ste radile hsg kad ste imale onos nakon kolko danas od pregleda? Hvala na odgovoru unaprijed🥰
Ja treci dan nakon hsg. Bi ja i prije ali sam malo krvarila dva dana nakon 😂😂😂
Kazes da osjecas grcice, to je normalno. Ja sam jos sutradan ih osjecala.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
ja sam vec razmisljala da ovom svom umjesto filma nekog pustim neki dokumentarac o zacecu jer mi se neda stalno ponavljat isto hahah
Hahaha Lilo i Rastika vristim. Pa pisala sam nedavno, meni je sad ovaj zadnji put kad sam umirala od bolova i curila nakon DVA DANA rekao pa sta si ipak dobila jesi sigurna znas da neke zene su trudne i imaju M ja mu rekla u ovom slucaju mogu jedino spontani imat koliko me boli daj se skoncentriraj. Mislim tele.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Rastika hvala.
Ja se nadam da necu krvarit 😂
Rita36 kad je nalaz hormona gotov?
Ma postupak traje jako jako kratko ko i svaki ultrazvuk😂
Nista posebno,priprema par minuta traje ,gurne tekucinu i onda te pocne grcit jako u trbuhu i vec ona meni pokaze ultrazvuk i kako tekucina je u jajovodu ljevom i desnom😂😂😂
Alles gut kaze😂
Sortiraj odgovore
Najstariji