Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    05. Ožujak 2020. 16:16

LeLa2807

Raštika

Rita36

Rastika i oni su ljudi.. Ako i sama osjecam kao da je aparat za spermu koju trebam osjeca i on da je sex zbog neceg sto on ima a ja nemam.. 🙈 To kvari nekad libido. Ali moja strategija je vise usmjerena plivacima. Poslje Menge mi be cekamo plodne dane nikad (jel grijesimo mozda u tome? Bil trebao cuvat spermu??? - sad mi to pade na pamet nek mi neko odg
    🙃). I onda kad bude ored ovulaciju plodna sluz dodje onda mu kazem otvoreno jadransko more ajde ubaci plivace da se kupaju, maratonci nek se natječu ostali neke brćkaju 🤣🤣. Ili pricam o Autobahnu kojo je otvoren i tako se zezamo) a neka zavodjenja radim bas uvijek ak sam popila koje
    🙃🤣🤣 Ovak na suho mi nije neka volja). A bas mi zao prije dok se nije radila beba…. Nema sta nismo radili i izmisljali u sexu pa mucenja vezanja szriptize…. Predigre uvijek trajale satima i odnosi i sve. A sada gledamo da odradimo. I bas mi je zao zbog toga jer nekad smo sex bas jako jako volili…

Pa ne bih iskreno rekla ni da ga ja mucim ni da sebe mucim. Sta ja znam, nas dva ti bas uzivamo u sexu. Da se njega pita ne bi silazio sa mene vecinu vremena. 😂😂😂😂
    Jedino sto ljeti sexa bude toliko da ga mos prebrojat na prste… Ali jbg sezona je, ni ne vidjamo se.

Hahahaha, mi smo ti isto opiceno. Preko tjedna jos kako nismo skupa stalno neke poruke, slikepetkom ga izludjujem tako da kad dodjem jedva ceka da idemo doma haha.

😂😂😂😂😂 Meni je to napaljivanje preko poruka najdraze. 👌👌

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Aneee
    05. Ožujak 2020. 16:19

Eto marina vidiš da je sve super... 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    05. Ožujak 2020. 16:22

Kao što sam rekla imam još neke testove na svašta i ja sam to napravila i sad se ne razumijem šta bi to trebalo značiti 🤣🤣🤣 znači prvi stupac je kako bi normalno trebalo izgledati ...skroz lijevo je trakica koju sam ja napravila..šta vi kažete šta je ovo 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

05. Ožujak 2020. 16:27

Ana b sta je sad ovo sto testiras??? Preluda si😂😂😂

Ginny
    05. Ožujak 2020. 16:33

Marinalin odlicno 🙌🙌💪
    Ana sta ti je to sad😂😂
    Kod mene u dalje neka fibrica iako se dobro osjecam, sitila sam se neke koja je pocela miriti BT prosli misec negdi nakon O 🤔😜  e tako se ja sad osjecam
    Sexy poruke yes yes yes 😎 malo se spontanost izgubi kad imas dvoje dice i psa al nadoć će to sve hahahah, dica ce narast i otic, vazno je odrzavat strast i intimnost, pa makar na silu nekad🤷‍♀️

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Malena0908
    05. Ožujak 2020. 16:34

peggy95

Cure, nazalost je beta opala 😭

😪

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

Aneee
    05. Ožujak 2020. 16:35

A ne znam ni sama evo 🤣🤣 još ja i suprug citamo kao šta bi šta trebalo značiti i vjeruj nismo ni mi razumijemo šta to znači, jer piše to može značiti bolest bubrega pa onda piše a inače se ta stvar ne može u urinu niti pokazati 😅 još dobila 100ovih trakica nisam ni čitala koliko ih dođe nego samo naručila 🤣🤣 ja sam luda za testiranjima...i kao što znaš moji ciklusi su dugi pa ne mogu test za trudnoću raditi pa moram neki test 🤣🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

LeLa2807
    05. Ožujak 2020. 16:40

Crookshanks

Marinalin odlicno 🙌🙌💪
    Ana sta ti je to sad😂😂
    Kod mene u dalje neka fibrica iako se dobro osjecam, sitila sam se neke koja je pocela miriti BT prosli misec negdi nakon O 🤔😜 e tako se ja sad osjecam
    Sexy poruke yes yes yes 😎 malo se spontanost izgubi kad imas dvoje dice i psa al nadoć će to sve hahahah, dica ce narast i otic, vazno je odrzavat strast i intimnost, pa makar na silu nekad🤷‍♀️

to sam bila ja HAHAHAHAHAHA 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

05. Ožujak 2020. 16:56

Rastika i ostale cure koje ste radile hsg kad ste imale onos nakon kolko danas od pregleda? Hvala na odgovoru unaprijed🥰

Aneee
    05. Ožujak 2020. 16:58

Marinalin

Rastika i ostale cure koje ste radile hsg kad ste imale onos nakon kolko danas od pregleda? Hvala na odgovoru unaprijed🥰

Jel sad imaš bolove ili je samo taj proces bio bolan?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.