https://ibb.co/yVHXPW8 - moj test kinez prosli mjesec 1 dan prije menge. Bacaju sjene, uzmi neki mullerov
Drage moje ja sam i dalje u lovu na O, a sad sam onak bzvz umocila i ovu trakicu (jer sam radila mu granicu pa hajde da i ovu 😅) i ove radim mjesecima i nikad ni sjenine sjene a sad ovo pod nekim određenim kutom se vidi jedva sam uhvatila kamerom…net šta bi sad mislila.
Da posjetim 21.2 mi je bio smajlic ali to sam gledala kao grešku kod cb jer dan prije smajlica je bio krug (A koristim one za 4 najplodnija dana), pa zato sumnjam na točnost…morala sam malo duze opisati da vas podsjetim šta je bilo 😅
Tako je meni bilo prosli mjesec i ispala evaporacijska. Bas se vidjela crta - mogu sliku staviti ako zelis, nisam na kraju tu ni stavljala jer je sljedece jutro stigla gospoda M. Ja kinezima ne vjerujem nista.
Zar je moguće da se pojavi unutar ovih 3 min što se čeka? Čak se pojavila odma zajedno sa kontrolnom 🤔 ne vjerujem ni ja, ali ih koristim mjesecima i nikad nista
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Drage moje ja sam i dalje u lovu na O, a sad sam onak bzvz umocila i ovu trakicu (jer sam radila mu granicu pa hajde da i ovu 😅) i ove radim mjesecima i nikad ni sjenine sjene a sad ovo pod nekim određenim kutom se vidi jedva sam uhvatila kamerom…net šta bi sad mislila.
Da posjetim 21.2 mi je bio smajlic ali to sam gledala kao grešku kod cb jer dan prije smajlica je bio krug (A koristim one za 4 najplodnija dana), pa zato sumnjam na točnost…morala sam malo duze opisati da vas podsjetim šta je bilo 😅
Tako je meni bilo prosli mjesec i ispala evaporacijska. Bas se vidjela crta - mogu sliku staviti ako zelis, nisam na kraju tu ni stavljala jer je sljedece jutro stigla gospoda M. Ja kinezima ne vjerujem nista.
Zar je moguće da se pojavi unutar ovih 3 min što se čeka? Čak se pojavila odma zajedno sa kontrolnom 🤔 ne vjerujem ni ja, ali ih koristim mjesecima i nikad nista
Ja se od srca nadam da kod tebe nije evaporacijska i da sam u krivu, drzim palceve! :)
Iako se ja ne nadam trudnoći jer O nisam uhvatila pa čak mislim da nije ni bila hahhaha jer uvijek poslije O navijaju grudi i ponekad su bolne a sad ništa...Tako da mu ja svejedno ne vjerujem 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Malela zao mi je radi menge ,ali samo budi pozitivna, vjeruj mi da je 4 ciklusa jos prerano da bi razmisljala o MPO. Meni je evo 12 ciklus prosao od drugog spontanog, dva put sam ostals trudna al zavrsi vrlo brzo, sad na kraju ni ne mogu vise ostat trudna, tako da ja idem uskoro na MPO. Iskreno kad bi mi rekla dal zelim dva ili jedan zametak da mi se vrati neznam sta bi nspravila, malo me strah blizanacke trudnoce. Sta bi vi napravile?
Rita sretno, nadam se da nespavanje nece toliko utjecati na hormone, jedino ako prolaktin isto vadis to je onda zeznuto. Javi rezultate 😘
Mi smo bas pricali o tome. M i ja smo odlucili da idemo na dve. Pa kud puklo 🤭🤣.
Iako se ja ne nadam trudnoći jer O nisam uhvatila pa čak mislim da nije ni bila hahhaha jer uvijek poslije O navijaju grudi i ponekad su bolne a sad ništa…Tako da mu ja svejedno ne vjerujem 😅
Vidi se definitivno, neka nam jedno curo ovdje!!
Iako se ja ne nadam trudnoći jer O nisam uhvatila pa čak mislim da nije ni bila hahhaha jer uvijek poslije O navijaju grudi i ponekad su bolne a sad ništa…Tako da mu ja svejedno ne vjerujem 😅
Svakako ponovi testic. Nikad ne znas. 👍🤞😉
Martina bas mi je zao, baš sam imala neko dobar osjećaj za tebe ovaj ciklus 😔
Ti i žene poput tebe su za mene žene lavice 🙌 jer tolike godine se boriti ili kao ti izgubiti bebu u tom razdoblju je stvarno jako teška situacija…ja nez dali bi ja uopće preživjela tako nešto. I mogu ti reći da tebi želim trudnoću čak i prije sebe same. Šaljem veliku podršku i zagrljaj ❤
❤❤🤗
Čak nekako ja imam u glavi da je prava crtica nebi je ja morala tražiti pod posebnim kutom hahaha jos sam ovdje na forumu doživjela svakakvih crtica čak i pravih a nije bilo trudnoće tako da ništa od toga 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Sortiraj odgovore
Najstariji