Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • and13
    03. Ožujak 2020. 09:16

Evo ja jutros radila test sa prvim jutarnjim urinom i nista se ne vidi. Danas bi trebala dobit. Zanima me jel netko pio inofolic i femisan kapi? Jel se Moze istovremeno piti. Ja sam isto jako razocarana, par dana prije ovulacije bila sam na uzv i potvrdila je da ce bit ovulacija ali eto opet nista

• anaid
    03. Ožujak 2020. 09:20

Anitram1982

anaid

Jutro cure, sretno svima danas…
    Martina jebemu, pa prosvijetlit ce sunce i tebi… pa ipak nakon svake kise dolazi… oprosti ako si pisala ili ako ja nisam popamtila, jos vas nisu poslali na MPO ?
    Mi smo ipak sporazumno dogovorili da ja dragog otpeljam na posel i vozim spermice… i dodem ja u laboratorij u 7 (tak pise na uputama) kad ono pise na vratima da primaju uzorke od 7.30 … ipak su sat vremena proveli meni pod pazduhom… sutra su nalazi pa vidit cemo…

Hahahab ludnica. Al eto vidis. Ne isplati se nervirati. Neka su dani na analizu i da sve bude 👍. Jesu. Da idemo na IVF ili ICSI jer u prirodnom postupku tesko da ce se desiti. Ja ti i jesam u klinici za MPO samo smo dogovorili sa doktorom buduci smo imali 3 trudnoce prirodno da pokusamo 2 puta sa inseminacijom. Ako ne uspije idemo na ICSI.

Toliko prica ima svaka od nas da sam vec malo pobrkala....
    Cure znate kak se ja tjesim, da jednostavno svako razocaranje je zapravo jedna stepenica nize, tj blize cilju... sudbina nam je ionako zapisana i negdje nas ceka,na nama je samo da se pustimo i vjerujemo da nas ceka ono sto najvise zelimo... 😍😍
    Meni je osobno sad jako krivo sto smo tako dugo cekali ali nemogu vratit vrijeme, sad ga kratim s drugim zanimacijama... doma radimo stan za sebe, odvajamo se od mojih... preuredujemo staru garazu u stan i ja vjerujem da moja beba ceka da to bude spremno..a bit ce ljetos gotovo .. veselim se tome svemu pa mi i tu misli odu... 😀

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 09:20

Bosco

Jutro cure 🌸
    Samo da javim da sam jucer bila na pregledu, potvrdena trudnoca, nije vanmaternicna i vidi se gestrijatrijska vrecica, ali je prerano za srceko i plod, oni se ne vide.
    Ja sam vam zapravo htjela rec svoje simptome, mozda bude malo lakse, malo nade.
    Nikad nebi znala da sam trudna da test nije pokazao +, bolili su me jajnici ( i jos uvijek bole 😓), cice peku /bole, pravi pms. Jedino sta sam smatrala cudnim je neka mala bol pored pupka.

Zelim vam svima srecu i da nam se pridruzite na drugoj temi. Saljem puse i trudnicku prasinu 🤭💕

Drago mi je da sve tece kako trebaaaa... 

🍀 🍀 I hvalaaa ti.  Nek tvoja mrvica raste cut ce se i srce uskoro.... Pazi samo da ti tvoje ne iskoci od srece....  Ja mislim da bi poletila da to dozivim.... 
    🙃 

Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 09:32

Rita36

Raštika

Rita, reci im da nisi spavala. Lako moguce da ti to bude imalo utjecaj. Ipak su to hormoni, znamo kako oni rade. Na vadjenje treba doci odmoran i ne bi smjela uzimati nikakve preparate biljne.
    Sretno!
    Cure, nista od moje Marte, lagano na papiru neka mutna boja dok se brisem. Al gledat cu to s druge strane, smanjilo se smedjarenje prije M za razliku od prijasnjih ciklusa. 🤘

Nisam uzimala od sedam sinoc bas nista osim vode… Tak da od glavobolje i Menge nisam mogla spavat. Izvadila sam krv pa kad budu rezultati reci cu doktoru da nisam spavala. Pa valda nisam puno pogrijesila.  .. Ima li neko da je vadio hormone nenaspavan?

Zvala sam prijateljicu koja je dugo radila u labaratoriju.   Smirila me i rekla da ne spavanje jedne noci ne moze znatno utjecat na hormonsku sliku...  Vjerujem da nije lagala samo da me smiri.   Uff sad odo jest tableta i spavat ostatak dana koma sam.   Pusaaa svima 

Raštika
    03. Ožujak 2020. 09:41

Rita36

Rita36

Raštika

Rita, reci im da nisi spavala. Lako moguce da ti to bude imalo utjecaj. Ipak su to hormoni, znamo kako oni rade. Na vadjenje treba doci odmoran i ne bi smjela uzimati nikakve preparate biljne.
    Sretno!
    Cure, nista od moje Marte, lagano na papiru neka mutna boja dok se brisem. Al gledat cu to s druge strane, smanjilo se smedjarenje prije M za razliku od prijasnjih ciklusa. 🤘

Nisam uzimala od sedam sinoc bas nista osim vode… Tak da od glavobolje i Menge nisam mogla spavat. Izvadila sam krv pa kad budu rezultati reci cu doktoru da nisam spavala. Pa valda nisam puno pogrijesila. .. Ima li neko da je vadio hormone nenaspavan?

Zvala sam prijateljicu koja je dugo radila u labaratoriju. Smirila me i rekla da ne spavanje jedne noci ne moze znatno utjecat na hormonsku sliku… Vjerujem da nije lagala samo da me smiri. Uff sad odo jest tableta i spavat ostatak dana koma sam. Pusaaa svima

Super onda. 😉 Ja sam tsh vadila nenaspavana, nazivcirana od kise i guzve i vrijednost je bila preko 5! Odem par dana nakon toga opet na provjeru, naspavana, smirena,bas sam kulirala i tsh je bio 3. 😂😂😂 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Aneee
    03. Ožujak 2020. 09:44

Drage moje ja sam i dalje u lovu na O, a sad sam onak bzvz umocila i ovu trakicu (jer sam radila mu granicu pa hajde da i ovu 😅) i ove radim mjesecima i nikad ni sjenine sjene a sad ovo pod nekim određenim kutom se vidi jedva sam uhvatila kamerom...net šta bi sad mislila.
    Da posjetim 21.2 mi je bio smajlic ali to sam gledala kao grešku kod cb jer dan prije smajlica je bio krug (A koristim one za 4 najplodnija dana), pa zato sumnjam na točnost...morala sam malo duze opisati da vas podsjetim šta je bilo 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Rita88
    03. Ožujak 2020. 09:45

Malela zao mi je radi menge ,ali samo budi pozitivna, vjeruj mi da je 4 ciklusa jos prerano da bi razmisljala o MPO. Meni je evo 12 ciklus prosao od drugog spontanog, dva put sam ostals trudna al zavrsi vrlo brzo, sad na kraju ni ne mogu vise ostat trudna, tako da ja idem uskoro na MPO. Iskreno kad bi mi rekla dal zelim dva ili jedan zametak da mi se vrati neznam sta bi nspravila, malo me strah blizanacke trudnoce. Sta bi vi napravile?
    Rita sretno, nadam se da nespavanje nece toliko utjecati na hormone, jedino ako prolaktin isto vadis to je onda zeznuto. Javi rezultate 😘

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Pipin
    03. Ožujak 2020. 09:46

ana.b.

Drage moje ja sam i dalje u lovu na O, a sad sam onak bzvz umocila i ovu trakicu (jer sam radila mu granicu pa hajde da i ovu 😅) i ove radim mjesecima i nikad ni sjenine sjene a sad ovo pod nekim određenim kutom se vidi jedva sam uhvatila kamerom…net šta bi sad mislila.
    Da posjetim 21.2 mi je bio smajlic ali to sam gledala kao grešku kod cb jer dan prije smajlica je bio krug (A koristim one za 4 najplodnija dana), pa zato sumnjam na točnost…morala sam malo duze opisati da vas podsjetim šta je bilo 😅

Tako je meni bilo prosli mjesec i ispala evaporacijska. Bas se vidjela crta - mogu sliku staviti ako zelis, nisam na kraju tu ni stavljala jer je sljedece jutro stigla gospoda M. Ja kinezima ne vjerujem nista. 

Aneee
    03. Ožujak 2020. 09:46

Izvinite na mom Autocorectu 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• anaid
    03. Ožujak 2020. 09:48

Ana.b hmmmmm pa meni se cak i roza crtica vidi,drzim fige 🤗🤗🤗
    Rita to mozes birat dal oced 1ili 2 ? ako uzmes 2 vese su sanse a i ako budu blizanci, ma zamisli duplu radost,ljubav i srecu (necemo o o duplom placu 😉)

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.