Rita, reci im da nisi spavala. Lako moguce da ti to bude imalo utjecaj. Ipak su to hormoni, znamo kako oni rade. Na vadjenje treba doci odmoran i ne bi smjela uzimati nikakve preparate biljne.
Sretno!
Cure, nista od moje Marte, lagano na papiru neka mutna boja dok se brisem. Al gledat cu to s druge strane, smanjilo se smedjarenje prije M za razliku od prijasnjih ciklusa. 🤘
Nisam uzimala od sedam sinoc bas nista osim vode... Tak da od glavobolje i Menge nisam mogla spavat. Izvadila sam krv pa kad budu rezultati reci cu doktoru da nisam spavala. Pa valda nisam puno pogrijesila. .. Ima li neko da je vadio hormone nenaspavan?
Sto se tice cekanja i pokusaja M@y@ je to sve super napisala. Ja sam u ovih 5 godina dozivila svakakve uspone i padove. Od beskrajnih testiranja. Iscekivanja svakog mjeseca menstruacije. Prosla sam uz desetke trudnoca sa drugima. Neke su cak i po drugi put rodile a mo nista. Sav taj stres donio je svoje. Ali eto i 5 godina kasnije tu sam. Iskreno cu vam reci sada i nek mi Bog oprosti na tome ali kad smo izgubili malu bilo je trenutaka kad sam pomislila sto sam uopce i zatrudnila. Zbog svih osjecaja koje sam dozivila. Taj bol i gubitak. To se ne moze rijecima opisati. Bilo je besanih noci. I jedva sam dosla sama sa sobom do toga da sve ima neki svoj razlog. I da se meni mozda u ovom trenu to cini uzasnim ali tako je moralo biti jer ne vjerujem u slucajnost. Svakodnevno razmisljanje o tome uzima svoj danak. I znam da to nejde tako. I nekad nejde sve kako mi zelimo i kad to zelimo. Ali vjerujem da ce doc moj dan kao i dan svih vas ovdje. Mozda ne danas, sutra, za mjesec, godinu..ali doci ce. Zato radite onako kako se osjecate i onako kako vi mislite da je ispravno jer to uistini i jest.
To je to Martina ❤️
Malela sva razmišljanja što imaš su normalna. Samo pogledaj malecku pored sebe i uvjeri se da će biti još jedna ili jedan. Ima neko pravo vrijeme za to a mi ne znamo i ne možemo kontrolirati.
Opet šanse za ostvarit T u normalnom zdravom ciklusu je 25% to je jako mala šansa. Pa čak kad se sretnu jajašce i spermić upitno je hoće li se ugnjezditi, kad se ugnjezdi hoće li opstati... Pa dalje i dalje to se kolo samo vrti. Dug je put do onog ultrazvuka kad vidimo kednog malog alirna kako se vrti u trbuhu.
Jednom je Martina napisala: ako gledaš u vodu dok čekaš da provrije čini se kao vječnost, a ako za to vrijeme gledaš nešto drugo i radiš nešto drugo čini se kao tren. Tako je i sa trudnoćom!
url=https://lilypie.com]
Jutro cure, sretno svima danas...
Martina jebemu, pa prosvijetlit ce sunce i tebi... pa ipak nakon svake kise dolazi... oprosti ako si pisala ili ako ja nisam popamtila, jos vas nisu poslali na MPO ?
Mi smo ipak sporazumno dogovorili da ja dragog otpeljam na posel i vozim spermice... i dodem ja u laboratorij u 7 (tak pise na uputama) kad ono pise na vratima da primaju uzorke od 7.30 ... ipak su sat vremena proveli meni pod pazduhom... sutra su nalazi pa vidit cemo...
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
To je to Martina ❤️
Malela sva razmišljanja što imaš su normalna. Samo pogledaj malecku pored sebe i uvjeri se da će biti još jedna ili jedan. Ima neko pravo vrijeme za to a mi ne znamo i ne možemo kontrolirati.
Opet šanse za ostvarit T u normalnom zdravom ciklusu je 25% to je jako mala šansa. Pa čak kad se sretnu jajašce i spermić upitno je hoće li se ugnjezditi, kad se ugnjezdi hoće li opstati… Pa dalje i dalje to se kolo samo vrti. Dug je put do onog ultrazvuka kad vidimo kednog malog alirna kako se vrti u trbuhu.
Jednom je Martina napisala: ako gledaš u vodu dok čekaš da provrije čini se kao vječnost, a ako za to vrijeme gledaš nešto drugo i radiš nešto drugo čini se kao tren. Tako je i sa trudnoćom!
❤❤
Jutro cure, sretno svima danas…
Martina jebemu, pa prosvijetlit ce sunce i tebi… pa ipak nakon svake kise dolazi… oprosti ako si pisala ili ako ja nisam popamtila, jos vas nisu poslali na MPO ?
Mi smo ipak sporazumno dogovorili da ja dragog otpeljam na posel i vozim spermice… i dodem ja u laboratorij u 7 (tak pise na uputama) kad ono pise na vratima da primaju uzorke od 7.30 … ipak su sat vremena proveli meni pod pazduhom… sutra su nalazi pa vidit cemo…
Hahahab ludnica. Al eto vidis. Ne isplati se nervirati. Neka su dani na analizu i da sve bude 👍. Jesu. Da idemo na IVF ili ICSI jer u prirodnom postupku tesko da ce se desiti. Ja ti i jesam u klinici za MPO samo smo dogovorili sa doktorom buduci smo imali 3 trudnoce prirodno da pokusamo 2 puta sa inseminacijom. Ako ne uspije idemo na ICSI.
Martina bas mi je zao, baš sam imala neko dobar osjećaj za tebe ovaj ciklus 😔
Ti i žene poput tebe su za mene žene lavice 🙌 jer tolike godine se boriti ili kao ti izgubiti bebu u tom razdoblju je stvarno jako teška situacija...ja nez dali bi ja uopće preživjela tako nešto. I mogu ti reći da tebi želim trudnoću čak i prije sebe same. Šaljem veliku podršku i zagrljaj ❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jutro cure 🌸
Samo da javim da sam jucer bila na pregledu, potvrdena trudnoca, nije vanmaternicna i vidi se gestrijatrijska vrecica, ali je prerano za srceko i plod, oni se ne vide.
Ja sam vam zapravo htjela rec svoje simptome, mozda bude malo lakse, malo nade.
Nikad nebi znala da sam trudna da test nije pokazao +, bolili su me jajnici ( i jos uvijek bole 😓), cice peku /bole, pravi pms. Jedino sta sam smatrala cudnim je neka mala bol pored pupka.
Zelim vam svima srecu i da nam se pridruzite na drugoj temi. Saljem puse i trudnicku prasinu 🤭💕
Jutro cure, sretno svima danas…
Martina jebemu, pa prosvijetlit ce sunce i tebi… pa ipak nakon svake kise dolazi… oprosti ako si pisala ili ako ja nisam popamtila, jos vas nisu poslali na MPO ?
Mi smo ipak sporazumno dogovorili da ja dragog otpeljam na posel i vozim spermice… i dodem ja u laboratorij u 7 (tak pise na uputama) kad ono pise na vratima da primaju uzorke od 7.30 … ipak su sat vremena proveli meni pod pazduhom… sutra su nalazi pa vidit cemo…
Bili su dobro njegovani 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Raštika čini se da i meni krenulo smeđarenje. Ništa od testiranja u petak nevjerojatno je to. Netko dode do trudnoce toliko lako, bez da je uopce zeli. Netko se trudi godinama i nista, netko treba izgubiti mali zivot prvo, da bi tek onda uspio. Mene sve toliko pogada nakon tog dogadaja, tesko mi je biti sazna i pozitivna ponekad.
Sortiraj odgovore
Najstariji