Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ginny
    02. Ožujak 2020. 14:51

rastika hahaha, nek bude Marta onda, ja sam mlađu tila nazvat Marta al mm stavio veto. ti si na moju stranu onda (sto juznije to tuznije? ) :P  

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• anaid
    02. Ožujak 2020. 14:51

Lilo23

Cure jel se kojoj od vas produzila menga od femisana? Meni inace traje 5 dana i to je zadnji dan jako slabo a danas je vec evo 7 dan da krvarim nije jako ali me svejedno brine 😨

Ja neznam, jer mi tek 1 ciklus da pijem ... ali mi je definitivno ubrzao O koja je bila po svemu sudeci 13 dc, a zadnja 2,3 mjeseca je bila 15 pa cak i 16 dc...

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Rita37🤰
    02. Ožujak 2020. 14:59

Pipin

Raštika

ana.b.

Raštika svaka čast, ja ne bih mogla izdržati a da nemam testa kući 😅 ja ih uvijek imam doma i kad ostanem na zadnji 10 odma naručujem nove 🤣 al ja sam luda žena pa dobro 🤣🤣

Ma ajde bolan, uzimala sam test u ruke i vracaža na policu ko budama u ducanu.😂😂😂😂 I mislim si ajde nemoj pusti, sjebat ces se. Ima vremena. I ostavim ga na polici… 😂😂😂 I idem uci u tommya po gablec a ispred ducana na cesti nadjem neciju narukvicu iz rodilista i pise Marta na njoj. Postavila sam si pitanje u glavi odmah da li mi ovo andjeli salju poruku 😂😂😂😂🤞 fun fact jest da mi u gradu nemamo rodiliste, ide se radjat u split naravno. 😂😂😂

Nadam se da je znak. Ako si trudna i ako je cura, ima da se zove Marta

Ja sam prije par ciklusa dosla na 28dc nema Menge sa prijateljicama na vikend u jedan grad hotel do naseg ogromnim slova se zvao mama+moje ime! Ono sija sjaji gori natpis.    Sva ja ushićena to je to.    Hahhaha ujutro 29dc procurila doslo mi da prespavam izlet
    😰..... A valda sam u pogresnom odsjela hahahah... Tebi sretno Marta je lijepo sveto ime. 
    🤗💪🍀

Rita37🤰
    02. Ožujak 2020. 15:05

working_mom

Upravo dogovorila redoviti ginekoloski pregled uz skicanje kad bi mogla biti ovulacija (ukoliko nije doslo do trudnoce).

Pitanjce, cure koje ste isle kod svojih ginica na taj uvz, da li ste ga placale? Jer sestra mi je rekla preko telefona da se placa…

Ja u njemackoj prva dva put platila jer sam pogrijesila.   Sto sam u upitniku koji se ispunjava sama navela da zelim uzv....  Poslje sam govorila da doktor sam odluci jel treba ili ne.  I bas svaki put uz papu mi je uradio uzv i pregled grudi besplatno.     A da sam navela platila bi oboje.   Tako je bar kod mene bilo.  Vise nista ne navodim samo kazem kontrola i oni sami sve urade i ne naplaćuju.   

Kiky 🥰
    02. Ožujak 2020. 15:19

Meni se od femisana nije produzio ciklus. Cak mi je pomogao u bolnim mengama, vise me ne boli toliko kada dobijem.
    Kod mene jos ima do O dana... radila sam svejedno danas LH trakicu da provjerim za svaki slucaj - zelene trakice - i jako slabo se vidi druga crta skoro pa nikako....tako da jos nista 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    02. Ožujak 2020. 15:31

Ali ovaj ciklus sad zadnji je bas bio cudan isto evo moje trakice od 8dpo do 13dpo i trakice jucer i danas na 8dc i 9dc
    https://ibb.co/nBPRSGw bas cudno da mi je tako tamno na dpo... zanemarite ovaj selotejp 😂😂😂 obljepim ja njih dobro  da ne otpadnu 😂😂

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    02. Ožujak 2020. 15:33

Slika mi je ova sad na 8 i 9 dc a ova je na 8dpo do 13 dpo nisam stavila 😂 https://ibb.co/ZhSZ7zY

Ja 33g,mm 34g
    💙 Stiže nam dečko 💙

Matkiša 😎
    02. Ožujak 2020. 15:47

Raštika

Mattan28

Marinalin

Anitram1982 lagala sam da godinu radimo😂
    Vidit cu bas u cetvrtak sta ce mi reci😤😤😤
    Mattan28 i jel te bolilo pregled?
    Sta su ri doktori predlozili dalje?

Na nekoj sam temi pisala Al ne znam više gdje 🥴 Ugl meni je bio šou, od toga da smo zaglavili u liftu, 6 njih mi gledalo u mica macu..nudili tbl za bol pred zahvat(koji će mi vrag tada ni ne stigne djelovati) Jedva su namjestili što su trebali a da ne spominjem da mi je jedan od doktora MOBITELOM svjetlio u pipicu 😂😂 mene je već to čačkanje izmučilo, a 1.kontrast grozna bol, 2.kontrast malo manje, a 3 je rekao terapijski kad je sve bilo prohodno nisam ni osjetila 👍Evo treći dan još neš curka… Al uglavnom kratko traje pa sve i zaboraviš kad prođe

Iakustvo slicno mome.😂 Mene su nekoliko puta dizali i spustali na stolici, sestra nije dobro pustila tekucinu. I da, mene je isto vraski boljelo. Al prosje brzo. Jesi isla privatno ili?
    Menk isto predlazu inseminaciju odmah ali sam odlucila pustiti jos koji ciklus prirodno. Iskoristit terapijski ucinak pregleda pa sta bude. 🤷‍♂️ Mattane sretno!! 🤞🤞

Znaš onda muke 😂😂 ja sam u bolnici obavila, sretno nam bilo! 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Aneee
    02. Ožujak 2020. 16:07

Lilo23

anaid

Lilo23

Cure jel se kojoj od vas produzila menga od femisana? Meni inace traje 5 dana i to je zadnji dan jako slabo a danas je vec evo 7 dan da krvarim nije jako ali me svejedno brine 😨

Ja neznam, jer mi tek 1 ciklus da pijem … ali mi je definitivno ubrzao O koja je bila po svemu sudeci 13 dc, a zadnja 2,3 mjeseca je bila 15 pa cak i 16 dc…

Ma meni menga inace uvijek traje 5 dana al sad se oduzilo na 7 ne znam opce zasto i cudno mi to uzasno

Meni se ciklus produžio, a cak mi je i smedarenje trajalo dan duze sad kad bolje razmislim...
    Pa sam sa mm diskutirala dali da prestanem sa femisanom ili ne. Mm mi kaže bolje nastavi jer kao malo duži ciklus lakse preživiti nego bolne M...jer on zna da sam 2-3 dana baš mrtva kad dobijem, čak nekad završim i na hitnoj od bolova...ali opet dugi ciklusi mi nisu baš dragi 😒 trenutno sam 28dc i još ništa od O i to me tako nervira 😒

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Anchyy
    02. Ožujak 2020. 16:13

..evo mene kod ginekologice, papa uredan.. sad da vidimo el bila ovulacija i kolko mi je maternica zadebljana ☺🤞🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.