Meni femisan nije produzio M al i meni se cini da smedarim duze😂😂😂
Ja jos sutra i prestajem s femisanom
Samo cu kapsule vrkute pa cu vidit razliku😱
Raštika svaka čast, ja ne bih mogla izdržati a da nemam testa kući 😅 ja ih uvijek imam doma i kad ostanem na zadnji 10 odma naručujem nove 🤣 al ja sam luda žena pa dobro 🤣🤣
Ma ajde bolan, uzimala sam test u ruke i vracaža na policu ko budama u ducanu.😂😂😂😂 I mislim si ajde nemoj pusti, sjebat ces se. Ima vremena. I ostavim ga na polici… 😂😂😂 I idem uci u tommya po gablec a ispred ducana na cesti nadjem neciju narukvicu iz rodilista i pise Marta na njoj. Postavila sam si pitanje u glavi odmah da li mi ovo andjeli salju poruku 😂😂😂😂🤞 fun fact jest da mi u gradu nemamo rodiliste, ide se radjat u split naravno. 😂😂😂
Nadam se da je znak. Ako si trudna i ako je cura, ima da se zove Marta
Ja sam prije par ciklusa dosla na 28dc nema Menge sa prijateljicama na vikend u jedan grad hotel do naseg ogromnim slova se zvao mama+moje ime! Ono sija sjaji gori natpis. Sva ja ushićena to je to. Hahhaha ujutro 29dc procurila doslo mi da prespavam izlet
😰….. A valda sam u pogresnom odsjela hahahah… Tebi sretno Marta je lijepo sveto ime.
🤗💪🍀
Krivi hotel ocito 😂😂😂😂
Ma ja svaki put prije menge nalazim dude, carapice po cesti... Sad sam sestri poslala sliku narukvice i napisala joj da se moj andjeo napušava gore i zajebava me svaki mjesec 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Pozdrav cure.. bila sam danas na pregledu i ne znam sto bih rekla i mislila… trudna sam 7tj i 4 dana po zadnjoj mengi, no ja imam kasne ovulacije. Doktorica mi je vidila samo gestacijsku vrecicu koja je narasla od proslog pregleda koji je bio prije 2 tj.. sutra i u cetvrtak moram ici vadit betu da vide da li se pravilno dupla.. bas sam uplasena 😥
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Anchy🤞🤞🤞
Peggy a kad ti je bila O jel znas? Bit ce sve ok 😘😘😘
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Anchy🤞🤞🤞
Peggy a kad ti je bila O jel znas? Bit ce sve ok 😘😘😘
Mislim da je 27.1 bila
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Dobila 😪
E ovako da pitam, je li koja od vas slucajno spominjala da ima neka kucna varijanta da se provjeri kvaliteta spermija?
Dobila 😪
E ovako da pitam, je li koja od vas slucajno spominjala da ima neka kucna varijanta da se provjeri kvaliteta spermija?
Ima, ali ne znam kako funcionira i koliko je pouzdana. Mislim da je cijena oko 200 kn na njuškalu. Oglašava ga žena kod koje sam kupila trakice. Čak ima i za plodnost žene 🤔
05.12.2022 💗
Pozdrav cure.. bila sam danas na pregledu i ne znam sto bih rekla i mislila… trudna sam 7tj i 4 dana po zadnjoj mengi, no ja imam kasne ovulacije. Doktorica mi je vidila samo gestacijsku vrecicu koja je narasla od proslog pregleda koji je bio prije 2 tj.. sutra i u cetvrtak moram ici vadit betu da vide da li se pravilno dupla.. bas sam uplasena 😥
🙏❤️ Samo pozitivno!!!
05.12.2022 💗
Ja se iskreno u dio koji slijedi nakon samog zatrudnjivanja ne razumijem nista.... Znam samo da je moja sestricna sad imala neku takvu situaciju... Po racunici je bilo vise dana da je trudna, nista se nije vidjelo kad je trebalo... Iduci pregled sve ok,kasna O joj je bila jer i onako ima pcos i duge cikluse. Eno je trudna, pusi ko i u prosloj trudnoci (sto je meni osobno odvratno za vidit jos pogotovo kad uzmem u obzir koliko se borim za dijete da dodje pa da jos ne mogu prestat sa cigarama... Al to je vec neki moj stav i skroz druga tema). Ali short story long... Bilo je sve dobro na kraju. Nadam se da ce i kod tebe 🤞❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji