Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ginny
    02. Ožujak 2020. 11:34

ne mora znacit da bi pokazalo, i ja sam o ovoj drugoj trudnoci imala implatacijsko, mislila da je menga jer mi je ciklus prije bio 24dana (znaci na 24dc mi je bilo nekakvo smeđarenje, i sutradan pola dana) i mm me nagovorio da radim test u subotu ili nedilju,kao trudna si, test bio negativan, u ponedjeljak ujutro bio pozitivan, ne, lazem, pogledala sam u kalendar sad, u utorak je bio pozitivan a u nedilju negativan

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

chiAn
    02. Ožujak 2020. 11:34

Raštika

Ja sad stvarno ne znam sta se dogadja sa mnom.. U petak sam prijavila smedjarenje, to je bilo 2 dana samo, jucer cijeli dan nista i evo danas jos nista. Trbuh me boli, ostra bol ko da cu sad procurit.aplikacija kaze da trebam dobit u petak. Jucer napravila test ma bijeli se ko moja guzica zimi bez sunca 😋😂😂😂 iscjedak imam zut bas, bez mirisa…
    E sad, da vas pitam…. Ako zamislimo da je ovaj svijeti idealan i da sam ja srećković i da je ono smedjarenje bila implantacija (i ako sam sto posto sigurna da nije) zar ne bi onda jucerasnji test pokazao barem neku sjenu? Idem danas po uloske prije posla. Bolje da fali test u kuci nego ulosci 😂😂😂😂

Moja prijateljica kada je zatrudnila imala je 10 dana bolove stalno kao da treba dobiti...ima nade za tebe!! samo sto nije pravila test do prvog dana kašnjenja...pa ne znam jel bi joj sta pokazalo da je radila prije...

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Ginny
    02. Ožujak 2020. 11:35

chiano evo napisala sam jos detalja hahaha, ugl sigurna sam da sam dobila u cetvrtak odn to je bilo to implatacijsko , i bio je 24dc, sicam se ko danas kako sam rekla kolegici da jos malo pa cu imat tri puta misecno LOL

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Nova19
    02. Ožujak 2020. 11:36

Tommy i Crooks pratim i ja vas 💪🏻 Nisam piškili trakice ali vjerujem da je O bila ovaj vikend po iscjetku... danas imala blage grčeve i neka tupa bol kao pred M, pa se valjda nešto kuha 🤞🏻 Kako god, vidjet ćemo za 2 tjedna ☺️

Ginny
    02. Ožujak 2020. 11:39

da,da, i Nova nas prati i Anchy :D bit ce veselo za 10-12dana :D

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Raštika
    02. Ožujak 2020. 11:42

Radila sam onaj iz mullera test, duchesse tako nekako se zove. Mislim da je on osjetljivost 25.

Malo mi dajete nade zene a nije ni to dobro. 😂😂😂😂

Idem danas po uloske pa cu vidit ko radi u mullera i mozda uzmem test pa nek stoji. Nece se pokvarit isloristit cu ga vec iduci ciklus ak menga krene 😂😂😂 

Ne polazem nade u implantaciju jer mi ovo nije prvi ciklus da se smedjarenje javlja puno prije menge. Ali je prvi ciklus da je smedjarenje stalo... Zato me to malo kopka. 
    Pipin nek nas prati sva sreca svijeta u petak!!! 🤞🤞🤞🤞

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Pipin
    02. Ožujak 2020. 11:45

Raštika

Radila sam onaj iz mullera test, duchesse tako nekako se zove. Mislim da je on osjetljivost 25.

Malo mi dajete nade zene a nije ni to dobro. 😂😂😂😂

Idem danas po uloske pa cu vidit ko radi u mullera i mozda uzmem test pa nek stoji. Nece se pokvarit isloristit cu ga vec iduci ciklus ak menga krene 😂😂😂

Ne polazem nade u implantaciju jer mi ovo nije prvi ciklus da se smedjarenje javlja puno prije menge. Ali je prvi ciklus da je smedjarenje stalo… Zato me to malo kopka.
    Pipin nek nas prati sva sreca svijeta u petak!!! 🤞🤞🤞🤞

Daaa! Prizivam sve baby vibracije svijeta u petak 

Ginny
    02. Ožujak 2020. 12:08

rastika mislim da ti je puno prerano za 25mlu 

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Pepika
    02. Ožujak 2020. 12:20

Pipin

Daaa! Prizivam sve baby vibracije svijeta u petak

I meni petak sudnji dan😂 jos idemo na neku fest u petak, pa ak nis drugo nek kasni 1dan, manje cu popit i na fest ce mi bit bolje ak bude bez M 😅 al svakako u petak budem ujutro napravila test za slucaj nedaj boze ak me 🍷 nagovori da ga iskoristim🤷🏻‍♀️😂

• Ninuska
    02. Ožujak 2020. 12:24

Je li neka od vas imala implatacijsko krvarenje bas onako roze boje i to samo jednom na toalet papiru nakon mokrenje. 
    U cetvrtak i petak sam radila clear 5i na oba su bile jako svijetle sjene. U subotu uradim drugi test, kad tamo negativan. I onda me u nedjelju ujutro probudi bol u stomaku, i nakon mokrenje obrise tu krv. 
    Idem cesto na wc i grudi me bas jako bole. 
    Jutros sam bila kod doktora uradio test urina, kaze da nema ni traga upali. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.