Raštika svaka čast, ja ne bih mogla izdržati a da nemam testa kući 😅 ja ih uvijek imam doma i kad ostanem na zadnji 10 odma naručujem nove 🤣 al ja sam luda žena pa dobro 🤣🤣
Ma ajde bolan, uzimala sam test u ruke i vracaža na policu ko budama u ducanu.😂😂😂😂 I mislim si ajde nemoj pusti, sjebat ces se. Ima vremena. I ostavim ga na polici… 😂😂😂 I idem uci u tommya po gablec a ispred ducana na cesti nadjem neciju narukvicu iz rodilista i pise Marta na njoj. Postavila sam si pitanje u glavi odmah da li mi ovo andjeli salju poruku 😂😂😂😂🤞 fun fact jest da mi u gradu nemamo rodiliste, ide se radjat u split naravno. 😂😂😂
Nadam se da je znak. Ako si trudna i ako je cura, ima da se zove Marta
Upravo dogovorila redoviti ginekoloski pregled uz skicanje kad bi mogla biti ovulacija (ukoliko nije doslo do trudnoce).
Pitanjce, cure koje ste isle kod svojih ginica na taj uvz, da li ste ga placale? Jer sestra mi je rekla preko telefona da se placa…
Ja isto idem 12.tog ali mi sestra nije nist za placanje rekla, napomenila sam da bi samo provjerila dal je sve ok s jajnicima i sl posto pokusavamo bebu🤷🏻♀️ idem kod soc.
https://ibb.co/7ycv0B0
Moja Lh trakica danas, valjda je pik blizu 🙏
05.12.2022 💗
Raštika svaka čast, ja ne bih mogla izdržati a da nemam testa kući 😅 ja ih uvijek imam doma i kad ostanem na zadnji 10 odma naručujem nove 🤣 al ja sam luda žena pa dobro 🤣🤣
Ma ajde bolan, uzimala sam test u ruke i vracaža na policu ko budama u ducanu.😂😂😂😂 I mislim si ajde nemoj pusti, sjebat ces se. Ima vremena. I ostavim ga na polici… 😂😂😂 I idem uci u tommya po gablec a ispred ducana na cesti nadjem neciju narukvicu iz rodilista i pise Marta na njoj. Postavila sam si pitanje u glavi odmah da li mi ovo andjeli salju poruku 😂😂😂😂🤞 fun fact jest da mi u gradu nemamo rodiliste, ide se radjat u split naravno. 😂😂😂
Nadam se da je znak. Ako si trudna i ako je cura, ima da se zove Marta
🤞🤞🤞🤞 Ma ak treba zvat ce se Marta Marta samo nek dodje vise. 😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ja dođem danas sa pauze i pita me kolegica “si ti trudna??”... a ja “ne, ali hvala na komplimentu 🙃”... imala neki baloner koji mi je polako tijesan... ugl neću ga vise nositi, dok ne zatrudnim 😂
https://ibb.co/7ycv0B0
Moja Lh trakica danas, valjda je pik blizu 🙏
Super je tamna! Sretno u lovu! ❤️🤞🤞
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cure jel se kojoj od vas produzila menga od femisana? Meni inace traje 5 dana i to je zadnji dan jako slabo a danas je vec evo 7 dan da krvarim nije jako ali me svejedno brine 😨
ja sam dobila neke pristeve po grudima i gornjem djelu ledja uopće ga ne pijem jer me strah da mi ne zezne hormone. cekat cu da mi ovo prodje i onda probat da znamjel od njega ili nes drugo.
Rastika, nek dodje Marta onda moja će biti Lena
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Kad da onda utempiram odnose, danas, ili bolje sutra? Ili da se ne skidam s njega ova 2 dana? 🤔😂
Sinoć smo imali odnos nakon 2 dana pauze, trakicu ću ponovit još popodne da vidim jel tamni ili svjetli
05.12.2022 💗
Znaci lako moguce da naplati. Proslu trudnocu me slala u bolnicu na preglede i uvz, ako radi privatno radije njoj dam novce jer je najnjeznija doc nego bilo koji doc koji me u bolnici pregledao (radi se o merkuru).
Hvala cure. Ali ja i dalje drzim palceve da do tada ipak bude plus.
Sortiraj odgovore
Najstariji