Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Ožujak 2020. 18:50

ana.b.

Marinalini ja imam termin ali tek krajem 5.mj pa ja nisam mogla čekati…nestrpljiva žena i višak novca nije dobra kombinacija 🤣🤣

Razumijem te u potpunosti 

• sunce1
    02. Ožujak 2020. 18:51

Marinalin

Sunce ti si odma ostala trudna nakon hsg???imala si O odma nakon hsg ?
    Spermu znam da treba nosit odma,zato je moj muz morao svrsit u klinici imaju posebnu prostoriju za to😂
    peggy bit ce to sve super vidit ces❤️
    Moj muz je napravio kucni test sperme i bilo je super a tako su i doktori potvrdili,vjerujem da test funkcionira👍

Da, isti taj ciklus.

Aneee
    02. Ožujak 2020. 18:51

RedRobin

ana.b.

Marinalini ja imam termin ali tek krajem 5.mj pa ja nisam mogla čekati…nestrpljiva žena i višak novca nije dobra kombinacija 🤣🤣

Na kraju kad bankrotiram onda ću ostati trudna 🤣🤣 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

02. Ožujak 2020. 18:55

Sunce super si mi nadu dala❤️A daj mi reci isto nisi mogla dugo ostat?
    I imala si hgs par dana prije O i onda si krenula u akciju odma dan nakon hgs?

02. Ožujak 2020. 18:58

ana.b.

RedRobin

ana.b.

Na kraju kad bankrotiram onda ću ostati trudna 🤣🤣

Al bar ćeš bit mirna da je sve u redu 
    Ja sutra idem privatno da mi ginić pogleda stanje maternice iznutra, možda histeroskopski. Ima da se bebač uprisutni uskoro. 

Anchyy
    02. Ožujak 2020. 18:58

Sue

peggy95

Pozdrav cure.. bila sam danas na pregledu i ne znam sto bih rekla i mislila… trudna sam 7tj i 4 dana po zadnjoj mengi, no ja imam kasne ovulacije. Doktorica mi je vidila samo gestacijsku vrecicu koja je narasla od proslog pregleda koji je bio prije 2 tj.. sutra i u cetvrtak moram ici vadit betu da vide da li se pravilno dupla.. bas sam uplasena 😥

🙏❤️ Samo pozitivno!!!

Sve bude ok ❤❤❤❤

• sunce1
    02. Ožujak 2020. 19:01

Marinalin

Sunce super si mi nadu dala❤️A daj mi reci isto nisi mogla dugo ostat?
    I imala si hgs par dana prije O i onda si krenula u akciju odma dan nakon hgs?

Tako je. Pokusavali smo godinu i pol. Nakon 3 dana od hsg-a smo imali odnos. Odnosno, nekoliko njoh☺i eto ga☺

02. Ožujak 2020. 19:03

Juhuuu daj boze da i meni ovaj vikend upali😂😂😂
    A jel si krvarila iza Pregleda?
    I jesu li ti doktori rekli da je sve ok prohodnost?

02. Ožujak 2020. 19:05

Danas sam jednu curu upoznala 
    Ona je 2 god radila na bebi i 2mj nakon hgs ostala trudna.

• sunce1
    02. Ožujak 2020. 19:11

Marinalin

Juhuuu daj boze da i meni ovaj vikend upali😂😂😂
    A jel si krvarila iza Pregleda?
    I jesu li ti doktori rekli da je sve ok prohodnost?

Malo sam krvarila, dan, dva. Rekli su da je sve prohodno i da ako je eventualno bile kakve sluzi da je to sada procisceno. Sretno!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.