Marinalini ja imam termin ali tek krajem 5.mj pa ja nisam mogla čekati…nestrpljiva žena i višak novca nije dobra kombinacija 🤣🤣
Razumijem te u potpunosti
Sunce ti si odma ostala trudna nakon hsg???imala si O odma nakon hsg ?
Spermu znam da treba nosit odma,zato je moj muz morao svrsit u klinici imaju posebnu prostoriju za to😂
peggy bit ce to sve super vidit ces❤️
Moj muz je napravio kucni test sperme i bilo je super a tako su i doktori potvrdili,vjerujem da test funkcionira👍
Da, isti taj ciklus.
Marinalini ja imam termin ali tek krajem 5.mj pa ja nisam mogla čekati…nestrpljiva žena i višak novca nije dobra kombinacija 🤣🤣
Na kraju kad bankrotiram onda ću ostati trudna 🤣🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sunce super si mi nadu dala❤️A daj mi reci isto nisi mogla dugo ostat?
I imala si hgs par dana prije O i onda si krenula u akciju odma dan nakon hgs?
Na kraju kad bankrotiram onda ću ostati trudna 🤣🤣
Al bar ćeš bit mirna da je sve u redu
Ja sutra idem privatno da mi ginić pogleda stanje maternice iznutra, možda histeroskopski. Ima da se bebač uprisutni uskoro.
Pozdrav cure.. bila sam danas na pregledu i ne znam sto bih rekla i mislila… trudna sam 7tj i 4 dana po zadnjoj mengi, no ja imam kasne ovulacije. Doktorica mi je vidila samo gestacijsku vrecicu koja je narasla od proslog pregleda koji je bio prije 2 tj.. sutra i u cetvrtak moram ici vadit betu da vide da li se pravilno dupla.. bas sam uplasena 😥
🙏❤️ Samo pozitivno!!!
Sve bude ok ❤❤❤❤
Sunce super si mi nadu dala❤️A daj mi reci isto nisi mogla dugo ostat?
I imala si hgs par dana prije O i onda si krenula u akciju odma dan nakon hgs?
Tako je. Pokusavali smo godinu i pol. Nakon 3 dana od hsg-a smo imali odnos. Odnosno, nekoliko njoh☺i eto ga☺
Juhuuu daj boze da i meni ovaj vikend upali😂😂😂
A jel si krvarila iza Pregleda?
I jesu li ti doktori rekli da je sve ok prohodnost?
Danas sam jednu curu upoznala
Ona je 2 god radila na bebi i 2mj nakon hgs ostala trudna.
Juhuuu daj boze da i meni ovaj vikend upali😂😂😂
A jel si krvarila iza Pregleda?
I jesu li ti doktori rekli da je sve ok prohodnost?
Malo sam krvarila, dan, dva. Rekli su da je sve prohodno i da ako je eventualno bile kakve sluzi da je to sada procisceno. Sretno!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji