Je li neka od vas imala implatacijsko krvarenje bas onako roze boje i to samo jednom na toalet papiru nakon mokrenje.
U cetvrtak i petak sam radila clear 5i na oba su bile jako svijetle sjene. U subotu uradim drugi test, kad tamo negativan. I onda me u nedjelju ujutro probudi bol u stomaku, i nakon mokrenje obrise tu krv.
Idem cesto na wc i grudi me bas jako bole.
Jutros sam bila kod doktora uradio test urina, kaze da nema ni traga upali.
I da danas bih trebala dobiti.
Daaa! Prizivam sve baby vibracije svijeta u petak
I meni petak sudnji dan😂 jos idemo na neku fest u petak, pa ak nis drugo nek kasni 1dan, manje cu popit i na fest ce mi bit bolje ak bude bez M 😅 al svakako u petak budem ujutro napravila test za slucaj nedaj boze ak me 🍷 nagovori da ga iskoristim🤷🏻♀️😂
Sudnji dan
ninuska da izvadis betu? kupi novi test, ako danas tribas dobit mozes ga slobodno i popodne napravit
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Crookshanks evo trudnica kaze da je samo imala uzasno bolne cice da ih nije mogla ni taknut i 4 dana pred M bolove u trbuhu al drukcije nego pred M i sa je po tome skuzila odma da je trudna😱
Kaze da su ti bolovi trajali 2 tjedna i to je to😂
Izvještaj - za sad još nema M, sve čisto bijelo. Nekako sam malo smirenija i sjelo mi u glavi da vrlo vjerojatno ništa pd ovog mjeseca, ali čekam i dalje.
Možda ću vas sada malo udaviti ali eto još uvijek u iščekivanju, čisto da ste upućene 😋
Ninuska navijamo da tebe dočeka jedan fini veliki plus. Pravilo jebda nema pravila pa možda se kod tebe krije trudnoća a testovi malo zezaju.
url=https://lilypie.com]
Ja još čekam ovulaciju. Čisto da obavjestim 😅
Meni je prestrašeno kad vidim kod martine 5 godina pokusavanja ili kod rite ako se ne varam 6 😱😱😱 dođe mi da zaplacem kad vidim te godine...ja bi već odavno na zivcima otišla u tih 5-6 godina 😒
Martina daj nam slikicu današnjeg testa(ako si radila).
Baš ti želim ogromni plus od srca ❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mali update od mene: kupila sam samo uloske, nisam test. 😂😂😂 Pustit cu jos do sutra poslije posla ak se ne pojavi na gacicama nista onda kupujem test. 🤞
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Raštika svaka čast, ja ne bih mogla izdržati a da nemam testa kući 😅 ja ih uvijek imam doma i kad ostanem na zadnji 10 odma naručujem nove 🤣 al ja sam luda žena pa dobro 🤣🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
rastika ajme ko ce docekat, drzim fige :D
malela da ni ne dođe ~~~~~~~~~~~ ajmo bebice iz mjeseca ljubavi nastupaju sad <3
marinalin i nedostatak simptoma je simptom, mene u zadnjoj trudnoci nisu sise bolile, u prijasnjim se ni ne sicam
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji