Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ninuska
    02. Ožujak 2020. 12:25

Ninuska

Je li neka od vas imala implatacijsko krvarenje bas onako roze boje i to samo jednom na toalet papiru nakon mokrenje.
    U cetvrtak i petak sam radila clear 5i na oba su bile jako svijetle sjene. U subotu uradim drugi test, kad tamo negativan. I onda me u nedjelju ujutro probudi bol u stomaku, i nakon mokrenje obrise tu krv.
    Idem cesto na wc i grudi me bas jako bole.
    Jutros sam bila kod doktora uradio test urina, kaze da nema ni traga upali.

I da danas bih trebala dobiti. 

Pipin
    02. Ožujak 2020. 12:28

Pepika

Pipin

Daaa! Prizivam sve baby vibracije svijeta u petak

I meni petak sudnji dan😂 jos idemo na neku fest u petak, pa ak nis drugo nek kasni 1dan, manje cu popit i na fest ce mi bit bolje ak bude bez M 😅 al svakako u petak budem ujutro napravila test za slucaj nedaj boze ak me 🍷 nagovori da ga iskoristim🤷🏻‍♀️😂

Sudnji dan 

Ginny
    02. Ožujak 2020. 12:58

ninuska da izvadis betu? kupi novi test, ako danas tribas dobit mozes ga slobodno i popodne napravit

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

02. Ožujak 2020. 13:01

Crookshanks evo trudnica kaze da je samo imala uzasno bolne cice da ih nije mogla ni taknut i 4 dana pred M bolove u trbuhu al drukcije nego pred M i sa je po tome skuzila odma da je trudna😱
    Kaze da su ti bolovi trajali 2 tjedna i to je to😂

• Malela
    02. Ožujak 2020. 13:08

Izvještaj - za sad još nema M, sve čisto bijelo. Nekako sam malo smirenija i sjelo mi u glavi da vrlo vjerojatno ništa pd ovog mjeseca, ali čekam i dalje.
    Možda ću vas sada malo udaviti ali eto još uvijek u iščekivanju, čisto da ste upućene 😋

Mallla
    02. Ožujak 2020. 13:14

Ninuska navijamo da tebe dočeka jedan fini veliki plus. Pravilo jebda nema pravila pa možda se kod tebe krije trudnoća a testovi malo zezaju. 

url=https://lilypie.com]

Aneee
    02. Ožujak 2020. 13:19

Ja još čekam ovulaciju. Čisto da obavjestim 😅
    Meni je prestrašeno kad vidim kod martine 5 godina pokusavanja ili kod rite ako se ne varam 6 😱😱😱 dođe mi da zaplacem kad  vidim te godine...ja bi već odavno na zivcima otišla u tih 5-6 godina 😒
    Martina daj nam slikicu današnjeg testa(ako si radila).
    Baš ti  želim ogromni plus od srca ❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Raštika
    02. Ožujak 2020. 13:20

Mali update od mene: kupila sam samo uloske, nisam test. 😂😂😂 Pustit cu jos do sutra poslije posla ak se ne pojavi na gacicama nista onda kupujem test. 🤞

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Aneee
    02. Ožujak 2020. 13:22

Raštika svaka čast, ja ne bih mogla izdržati a da nemam testa kući 😅 ja ih uvijek imam doma i kad ostanem na zadnji 10 odma naručujem nove 🤣 al ja sam luda žena pa dobro 🤣🤣 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Ginny
    02. Ožujak 2020. 13:25

rastika ajme ko ce docekat, drzim fige :D
    malela da ni ne dođe ~~~~~~~~~~~ ajmo bebice iz mjeseca ljubavi nastupaju sad <3
    marinalin i nedostatak simptoma je simptom, mene u zadnjoj trudnoci nisu sise bolile, u prijasnjim se ni ne sicam

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.