Izvještaj - za sad još nema M, sve čisto bijelo. Nekako sam malo smirenija i sjelo mi u glavi da vrlo vjerojatno ništa pd ovog mjeseca, ali čekam i dalje.
Možda ću vas sada malo udaviti ali eto još uvijek u iščekivanju, čisto da ste upućene 😋
Zasto si otipisala vec?

Pipin ma nije da sam ful otpisala, ali ono ne želim se jako jako bas veseliti, a ni nadati jer ću onda opet biti jako jako tuzna.
Na momente kao da imam grčeve slične kao kod menge, iako ja dobijem grčeve kada nastupu menga već a menge još nema. Tak da nisam pametna....
Hej curke, malo sam se primirila... sutra MM nosi jos spermiogram i nadam se da vec ovaj tjedan nosim nalaze ginicu da vidimo sto i kako sa tim streptokokom...
Ima kakvih novih plusica ?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Upravo dogovorila redoviti ginekoloski pregled uz skicanje kad bi mogla biti ovulacija (ukoliko nije doslo do trudnoce).
Pitanjce, cure koje ste isle kod svojih ginica na taj uvz, da li ste ga placale? Jer sestra mi je rekla preko telefona da se placa...
Upravo dogovorila redoviti ginekoloski pregled uz skicanje kad bi mogla biti ovulacija (ukoliko nije doslo do trudnoce).
Pitanjce, cure koje ste isle kod svojih ginica na taj uvz, da li ste ga placale? Jer sestra mi je rekla preko telefona da se placa…
Ja idem privarno. al moja socijalna isto naplacuje pregleduzv, a ne naplacuje papa test i pregled prstima. to su ti polu soc ginekolozi, ako kupe sami aparat naplacuju.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Pitanjce, cure koje ste isle kod svojih ginica na taj uvz, da li ste ga placale? Jer sestra mi je rekla preko telefona da se placa…
Ja kod svog gina ne placam nista ali imam dopunsko. 🤷♂️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Raštika svaka čast, ja ne bih mogla izdržati a da nemam testa kući 😅 ja ih uvijek imam doma i kad ostanem na zadnji 10 odma naručujem nove 🤣 al ja sam luda žena pa dobro 🤣🤣
Ma ajde bolan, uzimala sam test u ruke i vracaža na policu ko budama u ducanu.😂😂😂😂 I mislim si ajde nemoj pusti, sjebat ces se. Ima vremena. I ostavim ga na polici... 😂😂😂 I idem uci u tommya po gablec a ispred ducana na cesti nadjem neciju narukvicu iz rodilista i pise Marta na njoj. Postavila sam si pitanje u glavi odmah da li mi ovo andjeli salju poruku 😂😂😂😂🤞 fun fact jest da mi u gradu nemamo rodiliste, ide se radjat u split naravno. 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
nema to veze sa dopunskim. ova moja ima 4d utz kojeg je sama kupuje i zato naplaćuje, a mozes odbit pregled pa da uputnicu za bolnicu kao lol.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
nema to veze sa dopunskim. ova moja ima 4d utz kojeg je sama kupuje i zato naplaćuje, a mozes odbit pregled pa da uputnicu za bolnicu kao lol.
Tako znaci oni funkcioniraju.... 🙄😂😂😂 Nisam znala, meni su samo jednom htjeli nesto naplatit 10 kn al se sestra sjetila na vrijeme pitat me jel imam dopunsko tako da ni to nisam platila. 🤷♂️😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji