Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ginny
    02. Ožujak 2020. 10:04

tommy wooohoo a i pratimo se, meni O bila prekjucer :D
    malela zvuci obecavajuce 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

02. Ožujak 2020. 10:04

Rastika i anitram hvala❤️
    Nego mene brine sto danas moram pocet vaginalete stabljat protiv infekcije a imam M😂

Tommyfame
    02. Ožujak 2020. 10:17

sanja0508

Tommyfame

justagirl2201 ma bit ce sve okeeeej 😊 sutra idete lovit otkucaj ili je jos rano?

Mm i ja jučer imali raspravu,ja mu rekla da odustajem od pravljenje bebe..bacam pare ko budala na trakice,tablete,cajeve da bi na kraju gospodin rekao da mu se neda..

Ugl,onda smo navečer gledali Prijatelje i taman smo dosli do epizode di je Rachel saznala da je trudana,imala je svu dramu sa testovima pa sreća..no nakon epizode veli 'hocu i jaaaa to' 🤣🤣 tako da smo odradili sinoć..ima jos nade za nas 💪💪

Da te utjesim svima nam je tako s njima. Jucer sam luda bila, prvo nikako da dobijem , drugo ta upala sto sam imala.
    I krenem ja jucer sa govorom, da mora i on na pregled, da nam ne ide. Da moramo viditi jel sve ok, pa ako nije da trazimo druge metode.
    Njegov odgovor : aha, ok!
    Druge reakcije - Nema. Krenuo pricati o vremenskoj prognozi. Ali doslovno!

Hahhahah bome da 🤣 
    Moj jos samo ubaci kako su njegovi njega dobili nakon 12 god pokusavanja,da sta dramim bzvz..
    I onda se u sekundi sjeti druge teme..

I onda si ja razmišljam: do koje granice da idem? Jer koliko znam biti luda na njega nabila bi mu grižnju savjesti da jadan nebi godinama svrsio 🤣🤣 stvarno su ko princeze u staklenom zvonu haha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    02. Ožujak 2020. 10:20

Crookshanks

tommy wooohoo a i pratimo se, meni O bila prekjucer :D
    malela zvuci obecavajuce

Woohooo bas sam si razmišljala sa kim se pratim 🤞🤞🤞

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

02. Ožujak 2020. 10:21

Tommyfame govorila si da cete popricat s njegovima..
    Jeste ih pitali onda di je bio problem u 12gof😱

working_mom
    02. Ožujak 2020. 10:47

Evo poceli danas bolovi, znam da to jos nist ne znaci, ali bojim se da od ovog ciklusa nece biti nista :(

02. Ožujak 2020. 10:49

Working mom pa bolovi budu i u ranoj trudnoci🙏🏽

chiAn
    02. Ožujak 2020. 10:50

Cure jel rano za raditi test 9dpo? I ako nema ni sjene da se ni ne nadam da ce išta biti ovaj mjesec?
    Jer me 6 i 7DPO bolio desni jajnik stalno...stalno prisutna neka tupa bol...😓😓

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Ginny
    02. Ožujak 2020. 10:52

ako ti pokaze sjenicu nije rano ako ne pokaze rano je jos hahha. meni je prosli put kad sma bila trudna prvu sjenu sjene kinez pokazao na 9dpo, sutradan se vec bolje nazirala . al obavezno prvom jutarnjom ako mislis radit 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Pipin
    02. Ožujak 2020. 10:53

chiAn06

Cure jel rano za raditi test 9dpo? I ako nema ni sjene da se ni ne nadam da ce išta biti ovaj mjesec?
    Jer me 6 i 7DPO bolio desni jajnik stalno…stalno prisutna neka tupa bol…😓😓

Pa, malo je. Ja sam na 12 DPO imala imala crtu, ali jako jako svjetlu. Vidljivu ali ful svjetlu. Mozda da se bar do 10 DPO strpis?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.