justagirl cekamo izvjestaj sa pregleda <3
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
justagirl2201 ma bit ce sve okeeeej 😊 sutra idete lovit otkucaj ili je jos rano?
Mm i ja jučer imali raspravu,ja mu rekla da odustajem od pravljenje bebe..bacam pare ko budala na trakice,tablete,cajeve da bi na kraju gospodin rekao da mu se neda..
Ugl,onda smo navečer gledali Prijatelje i taman smo dosli do epizode di je Rachel saznala da je trudana,imala je svu dramu sa testovima pa sreća..no nakon epizode veli 'hocu i jaaaa to' 🤣🤣 tako da smo odradili sinoć..ima jos nade za nas 💪💪
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Pipin test ću raditi u srijedu ako danas-sutra ne dobijem, jer ciklus mi traje ili 28 ili 29 dana. Nikada nije bilo duže od 29, osim nakon kiretaže. Tako da, neda mi se trošiti novce a možda još recimo sutra dođe. Moram biti strpljiva.
Ninuška, od simptoma imam cijelo vrijeme pikanje u lijevom jajniku. Kako je završila O, par dana poslije je počelo. E sad, nekad više probada, nekad malo manje, nekad je sve mirno. I to je to od simptomića, ono ništa bas. Idem na wc svako malo ali pijem i dosta vode tako da to ne uzimam u obzir bas nesto posebno.
Lela hvala ,da u cetvrtak imam pregled!
Crookshanks ocu javim navecer detalje 😂
Tommyfame umirem od smjeha😂😂ma tako i ja s mojim muzem puknem😂
Rastika jao ja se nadam da ovi u njemackoj klinici znaju sta rade😂samo mi nije jasno tebi predlozi inseminaciju i svima nesto samo su meni rekli ako bude prohodnost ok da nema prepreka trudnoci😂😂
Ocito ovi moji su nemarni neda im se radit😂
Rastika jao ja se nadam da ovi u njemackoj klinici znaju sta rade😂samo mi nije jasno tebi predlozi inseminaciju i svima nesto samo su meni rekli ako bude prohodnost ok da nema prepreka trudnoci😂😂
Ma ne vjerujem. Mozda je rekla kao sa te zdravstvene strane nema prepreka. Sto ne znaci da ti nece ponuditi. Sam se ti nedaj. Reci da imas godina da os imat troje djece i da me zelis vise cekati da se desi prirodno. 👍
Bok curke! Sto ima? Jeste mi dobro?
Vidim ima novih plusica,cestitke od srca i zelim Vam urednu i skolsku trudnocu🥳🥳
Justagirlbeta je do plafona,hvala Bogu i izvjestavaj nas o svakom pregledu,nemoj nas zaboraviti!
Koje curke danas rade testice? Ja sam blizu O,prije dva tjedna otprilike mi je stigla nova zaliha LH trakica, 50kom aliiii ove su neke plave i vidim jako veliku razliku vec sada! Pretpostavljam da su to ona vrsta kao zelene sto imate? Vidim da one pokazuju puno slabije crtice nego roze koje vecina nas ovdje ima!
Dakle ovo je LH trakica
Interesantno kako je tako slabo vidljiva crtica,inace bi mi vec sada na onim rozim trakicama bila vec jaca crtica,bas sam navikla na njih i sada ovo..ali posto je O po kalendaru kao 06.03. onda cu bas pratiti situaciju s ovim trakicama da vidimo sto ce biti,a obzirom da mi je lutealna faza 14 dana onda cu odmah znati i po trakicama koja je u stvarnosti prikazivala pik 🤦♀️🤣
Sretno svima curkama ovaj mjesec i da bude vise plusica nego prethodni! 🤞🏻🙈
Hajd bas me zanima kako ce proc to sa trakicima. Mozda ti krene odjednom tamniti. 🤞
justagirl2201 ma bit ce sve okeeeej 😊 sutra idete lovit otkucaj ili je jos rano?
Mm i ja jučer imali raspravu,ja mu rekla da odustajem od pravljenje bebe..bacam pare ko budala na trakice,tablete,cajeve da bi na kraju gospodin rekao da mu se neda..
Ugl,onda smo navečer gledali Prijatelje i taman smo dosli do epizode di je Rachel saznala da je trudana,imala je svu dramu sa testovima pa sreća..no nakon epizode veli 'hocu i jaaaa to' 🤣🤣 tako da smo odradili sinoć..ima jos nade za nas 💪💪
Da te utjesim svima nam je tako s njima. Jucer sam luda bila, prvo nikako da dobijem , drugo ta upala sto sam imala.
I krenem ja jucer sa govorom, da mora i on na pregled, da nam ne ide. Da moramo viditi jel sve ok, pa ako nije da trazimo druge metode.
Njegov odgovor : aha, ok!
Druge reakcije - Nema. Krenuo pricati o vremenskoj prognozi. Ali doslovno!
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Rita36 i ja trebam dobit 26.3😂😂😂
Anitram1983 prepravi moj datum please,bila sam 2 dana smedarila pa sam ti krivi datum rekla.hvala
Eto nasss.
🙃 🤭 😂... Pratimo se lijepo. . Ma i ja sam jucer samo kad se brisem prava krv a ovo sve nest nista al zato je nocas nadoknadilo za juce cijeli dan pa ipak brojim da je prvi dan ciklusa prosao.... Sutra hormoni pa dalje. Sretno nam svima! 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀
Meni su predlozili zbog godina i jer mi samo jedan jajovod radi.
Ma samo se smiri oko pregleda, ides korak po korak. Sve ce ti oni objasniti kad skupe sve nalaze. Ne radi si paniku unaprijed, vjeruj mi. Ako ne bude nesto dobro, reci ce ti. Ako bude sve ok i to ce ti reci. Ako nesto ne bude sljakalo kako spada naci ce ti rjesenje. Prolaze milijuni zena kroz sve to. Zato... Samo lagano, korak po korak, informiraj se al se ne ubijaj unaprijed s mogucim dijagnozama. Kazem ti ovo iskreno od srca s najboljom namjerom jer sam u godinu dana prosla s mamom tumore, sa sobom sranja. I isto ides od pregleda do pregleda, bez panike. I unaprijed ubijanjem a sto ako ovo ne valja ili ono ne valja.... Valjat ce sve. Vidjet ces. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Jutro cure, nekako mi se čini da ništa neće biti ni kod nas. Nema ni traga još žengi, papir čisti kao suza, čak ga malo ko neka frikuša gurnež dublje, ono čisto da provjerim i čisto bijelo, ja sva happy. ALIIIIII, nekako mi čudno, kao da ću svaki tren dobiti, hmmmm, sretno mi bilo ❤️😍❤️😍❤️😍
Hahhahahahhahaa bas si me nasmijala.
🙃 🤭 😂 😂 Od srca se nadam da neces dobit! Sretnooooo! 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji