Da, bas sam od onih koja je mislila da čim budem koristila LH trakice da cu ostati trudna, bas sam blesava...
Bude valjda jednog dana, hvala svima
Bok curke! Sto ima? Jeste mi dobro?
Vidim ima novih plusica,cestitke od srca i zelim Vam urednu i skolsku trudnocu🥳🥳
Justagirl beta je do plafona,hvala Bogu i izvjestavaj nas o svakom pregledu,nemoj nas zaboraviti!
Koje curke danas rade testice? Ja sam blizu O,prije dva tjedna otprilike mi je stigla nova zaliha LH trakica, 50kom aliiii ove su neke plave i vidim jako veliku razliku vec sada! Pretpostavljam da su to ona vrsta kao zelene sto imate? Vidim da one pokazuju puno slabije crtice nego roze koje vecina nas ovdje ima!
Dakle ovo je LH trakica
Interesantno kako je tako slabo vidljiva crtica,inace bi mi vec sada na onim rozim trakicama bila vec jaca crtica,bas sam navikla na njih i sada ovo..ali posto je O po kalendaru kao 06.03. onda cu bas pratiti situaciju s ovim trakicama da vidimo sto ce biti,a obzirom da mi je lutealna faza 14 dana onda cu odmah znati i po trakicama koja je u stvarnosti prikazivala pik 🤦♀️🤣
Sretno svima curkama ovaj mjesec i da bude vise plusica nego prethodni! 🤞🏻🙈
Milimoj ja san ti jos sinoc odgovorila ; kad bi to bilo tako lako sve bi mi vec bile trudne, ne postoji carobna formula nazalost
Malela drzim figeeee 🤞🤞 kad radis test 😎
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Hvala crnerupe...nikako vas necu zaboravit..pratim vas stalno ❤ hvala ti na lijepim željama...sutra je 1.pregled i malo sam prestrašena al se nadam i vjerujem da će sve biti ok 💪💪💪
Nisam jos vidjela ove plave lh al ocito su osjetljivije...jos malo pa PIK pa AKCIJA pa + za 2 tjedna. Držim figeeee 🤞🤞🤞🤞😘😘😘😘😚
Jutro cure, nekako mi se čini da ništa neće biti ni kod nas. Nema ni traga još žengi, papir čisti kao suza, čak ga malo ko neka frikuša gurnež dublje, ono čisto da provjerim i čisto bijelo, ja sva happy. ALIIIIII, nekako mi čudno, kao da ću svaki tren dobiti, hmmmm, sretno mi bilo ❤️😍❤️😍❤️😍
Imas li kakvih simptoma? Meni jucer na toalet papiru krv nakon moktenja. Danas bih trebala dobiti. I da bas cesto idem na wc.
Jutro cure, nekako mi se čini da ništa neće biti ni kod nas. Nema ni traga još žengi, papir čisti kao suza, čak ga malo ko neka frikuša gurnež dublje, ono čisto da provjerim i čisto bijelo, ja sva happy. ALIIIIII, nekako mi čudno, kao da ću svaki tren dobiti, hmmmm, sretno mi bilo ❤️😍❤️😍❤️😍
Imas li kakvih simptoma? Meni jucer na toalet papiru krv nakon moktenja. Danas bih trebala dobiti. I da bas cesto idem na wc.
Drzim fige da ne stigne!!!!
Drzim fige cure da ne dobijete M🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Ja u 12 idem opet kod jedne cure kojanje trudna iz prvog pokusaja 😅😅😅ajd da cujem i kako je njoj upalilo😂😂
Drzim fige cure da ne dobijete M🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Ja u 12 idem opet kod jedne cure kojanje trudna iz prvog pokusaja 😅😅😅ajd da cujem i kako je njoj upalilo😂😂
E daj nam javi
Cure, sve koje rade testice drzim 🤞🤞🤞🤞. Ja sam ponosna na sebe (hahahaha) prestala sam pušit (danas 6i dan, jupii). Kupila sokove od cikle i ciklu pa krećem sa time od danas. Femisan neću jer su mi ti pristici/osip i dalje haha. I za vikend krecem sa MM u teretanu. Odlucila se posvetiti prehrani i sebi, zelim smrsavit par kila. nisam debela, ali mi vise pase kad imam koju kilu manje.
Justagirl, sretno na pregledu danas. 🤞🤞
Marinalin i tebi u četvrtak ako sam dobro ispratila. 🤞🤞
Sretno svim čekalicama 🤞🤞
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Anitram1982 lagala sam da godinu radimo😂
Vidit cu bas u cetvrtak sta ce mi reci😤😤😤
Mattan28 i jel te bolilo pregled?
Sta su ri doktori predlozili dalje?
Na nekoj sam temi pisala Al ne znam više gdje 🥴 Ugl meni je bio šou, od toga da smo zaglavili u liftu, 6 njih mi gledalo u mica macu..nudili tbl za bol pred zahvat(koji će mi vrag tada ni ne stigne djelovati) Jedva su namjestili što su trebali a da ne spominjem da mi je jedan od doktora MOBITELOM svjetlio u pipicu 😂😂 mene je već to čačkanje izmučilo, a 1.kontrast grozna bol, 2.kontrast malo manje, a 3 je rekao terapijski kad je sve bilo prohodno nisam ni osjetila 👍Evo treći dan još neš curka… Al uglavnom kratko traje pa sve i zaboraviš kad prođe
Iakustvo slicno mome.😂 Mene su nekoliko puta dizali i spustali na stolici, sestra nije dobro pustila tekucinu. I da, mene je isto vraski boljelo. Al prosje brzo. Jesi isla privatno ili?
Menk isto predlazu inseminaciju odmah ali sam odlucila pustiti jos koji ciklus prirodno. Iskoristit terapijski ucinak pregleda pa sta bude. 🤷♂️ Mattane sretno!! 🤞🤞
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji