Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MILIMOJ
    02. Ožujak 2020. 07:27

Pozdrav, molila bi za pomoc naime imala sam spolne odnose na dan ovulacije, 2 dana prije na dan i dan nakon (lh trakice ) i nikako da se uhvati unazad 2 ciklusa. Imam vec dijete i s njim sam nakon 2 god redovitih odnosa jedva ostala trudna al nisam pratila ovulaciju po trakicama. Nakon toga sam imala spontani, nazalost isto nisam pratila taj mjesec a mjesec prije toga sam pratila i imala samo odnos na dan ovulacije i nista i sad opat pokusavamo i ne ide. Inace imam cikluse od 40 dana. Kad god bi imala odnos kad su lh trakice pozitivne nista ne ne hvata, jeli moguce da nesto ne valja s trakicama? Ili se ja previse opterecujem pa i to ima veze?? Hvala

Matkiša 😎
    02. Ožujak 2020. 07:32

Marinalin

Mattan28 jel imate odnose ova tri dana nakon hsg?
    Uglavnom nakon pregleda nije ti se vrtilo i bilo slabo?

Nismo imali odnose jer još malo curka nešto a pošto nam je O prošla još ću malo čekati.. Ma poslije pregleda sve super! Mene je mrvicu boluckalo 2 dana kad bi se puno kretala ali prošlo je.. Ne brini, gadno je malo ali nije neizdrživo.. 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    02. Ožujak 2020. 07:37

MILIMOJ

Pozdrav, molila bi za pomoc naime imala sam spolne odnose na dan ovulacije, 2 dana prije na dan i dan nakon (lh trakice ) i nikako da se uhvati unazad 2 ciklusa. Imam vec dijete i s njim sam nakon 2 god redovitih odnosa jedva ostala trudna al nisam pratila ovulaciju po trakicama. Nakon toga sam imala spontani, nazalost isto nisam pratila taj mjesec a mjesec prije toga sam pratila i imala samo odnos na dan ovulacije i nista i sad opat pokusavamo i ne ide. Inace imam cikluse od 40 dana. Kad god bi imala odnos kad su lh trakice pozitivne nista ne ne hvata, jeli moguce da nesto ne valja s trakicama? Ili se ja previse opterecujem pa i to ima veze?? Hvala

Može biti hrpa razloga koji otežavaju da to trudnoće dođe ali sa LH trakicama je sigurno sve ok.. Ako nije prošao rok i držiš se uputa.. Ovisno koliko godina imaš, savjetuj se sa svojim GIN ako je potrebno napraviti obradu 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

02. Ožujak 2020. 07:41

Mattan28 hvala ali meni nakon tog pregleda nakon 4 dana je O pa cu barem na dan O imat odnos mozda upali 😱
    Pitat cu doktoricu bas dal smijem imat odnose zbog te tekucine u nama😂
    Ok nadam se da mi se nece vrtit nakon pregleda😂

Mallla
    02. Ožujak 2020. 07:52

MILIMOJ

Eee dobro došla u klub onih koje smo mislile da čim budemo koristile LH trakice bit ćrmo trudne 😂😂 kako ne! Samo hrabro i strpljivo i pozdrav iz 17og ciklusa pokušavanja! 

url=https://lilypie.com]

02. Ožujak 2020. 08:09

Danas nitko ne radi testice???

• Malela
    02. Ožujak 2020. 08:21

Jutro cure, nekako mi se čini da ništa neće biti ni kod nas. Nema ni traga još žengi, papir čisti kao suza, čak ga malo ko neka frikuša gurnež dublje, ono čisto da provjerim i čisto bijelo, ja sva happy. ALIIIIII, nekako mi čudno, kao da ću svaki tren dobiti, hmmmm, sretno mi bilo ❤️😍❤️😍❤️😍

Rita88
    02. Ožujak 2020. 08:25

Meni je folikulometrija ok, jer sam dobila jos tablete za poticanje ovulacije, odnosno da.dobijem vise folikula da bude veca sansa za trudnocom , al s obzirom da ne ide odlucila.je poslat me na ivf.
    Anitram pisi me za 30.03. pliz

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    02. Ožujak 2020. 08:26

Malela

Jutro cure, nekako mi se čini da ništa neće biti ni kod nas. Nema ni traga još žengi, papir čisti kao suza, čak ga malo ko neka frikuša gurnež dublje, ono čisto da provjerim i čisto bijelo, ja sva happy. ALIIIIII, nekako mi čudno, kao da ću svaki tren dobiti, hmmmm, sretno mi bilo ❤️😍❤️😍❤️😍

Razveseli nas, sretno 🥰

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Pipin
    02. Ožujak 2020. 08:33

Malela

Da, razveseli naaaaas! Radis test sutra? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.